חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 14

אשכול: אני שולח נושא חדש או להשיב על חוט או מוחק הודעה זה מפנה אותי לדף ריק ...

ג'וניור משתמש
    תאריך
    דצמבר 2009

Default אני שולח נושא חדש או להשיב על חוט או מוחק הודעה זה מפנה אותי לדף ריק ...

כאשר אני שולח נושא חדש או להשיב על חוט או מוחק הודעה זה מפנה אותי לדף ריק ... (Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט) יש לך רעיונות ...

הנה htaccess. שלי

# Comment את השורה הבאה (להוסיף "#" בתחילת)
    # להשבית פונקציות mod_rewrite.
    # שים לב: אתה עדיין צריך להשבית את גרזן ב
    # לוח הבקרה vBSEO להפסיק url משכתב.
    RewriteEngine ביום

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ gz))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php מפת = $ 1 [L]

# VBET בגין

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & מנותב = / בפורום / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & מנותב = / בפורום / 2 $ [L, QSA]

RewriteCond% REQUEST_URI} {! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((ארכיון /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% REQUEST_FILENAME} {!-F
    % RewriteCond} {REQUEST_FILENAME!-D
    % RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | תמונות) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

VBET # End

# VBSEO
    # שרתים מסוימים דורשים את ההנחיה Rewritebase להיות
    מופעל # (להסיר "#" בתחילת להפעיל)
    # שימו לב: כאשר מופעלת, עליך לכלול את הנתיב
    # לתיקיית השורש vB (כלומר RewriteBase / פורומים /)
    # RewriteBase /

RewriteCond% REQUEST_URI} {! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((ארכיון /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% REQUEST_FILENAME} {!-F
    % RewriteCond} {REQUEST_FILENAME!-D
    RewriteCond% REQUEST_FILENAME} {/! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | תמונות) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

ראשון בבקשה לשחרר עדכון אחרון (לא זה vBET 3.3.5, אבל אנחנו נעשה עוד לשחרר היום / tommorow עם תיקוני באגים קטנים כך שזה לא דחוף אז בבקשה להמתין 3.3.6 nad לעדכן אז) ואשר עושה את זה עדיין קורה - אם כן אז כמיל ישאל אותך על פרטים נוספים, משום שאנחנו לא מסוגלים לשחזר את זה בפורום שלנו (אם אפשר בבקשה לציין לנו איך לעשות את זה בדיוק).

ניתן גם vBET dissable לרגע ולבדוק האם הנושא עדיין קיים כדי להיות בטוח שזה קשור vBET. אם הבעיה עדיין קיימת עם נכים vBET, אז isse היא במקום אחר - אתה יכול לבדוק זאת על ידי זמני אופנות אחרות dissabling אחד אחד ותראה כאשר הנושא ייעלם.

Htaccess שלך נראה בסדר.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    דצמבר 2009

העדכון לא לתקן את זה .. אני נכה VBET והבעיה עדיין היתה שם .. זה כנראה chages כי הוראות VBET אומרים לעשות את הקבצים vBSEO. פתחתי להם את הבעיה הלך .. Re עשו אותם זה חזר .. עם או לצאת עם VBET מופעלת .. אני משתמש vBSEO 3.5.1 PL1

תאריך
    אוקטובר 2009

אישור כל כך - זה מידע חשוב מאוד עבורנו - בדקנו vBET על vBSEO 3.5.1 לא vBSEO 3.5.1 PL 1. כמיל לא עשו את הבדיקות כדי לראות אנחנו מסוגלים לשחזר את הבעיה. אם כן נפתור את זה ולתת לך פתרון מהיר, לפני הגרסה החדשה תגיע. אם לא נבקש ממך גישה לפורום שלך כדי להיות מסוגל לבדוק ולפתור אותו שם.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    דצמבר 2009

אישור .. תן לי לדעת ...

אני צריך לבטל את השינויים בקבצים vBSEO והכל נראה עובד בסדר גמור **********

תאריך
    אוקטובר 2009

זה עובד, אבל לא הכל - קישורים לא מתורגמים כרגע. שינויי אינטגרציה אלה נדרשים לתרגום קישורים. כפי שכתבתי - אנו נבדוק את זה ונפתור את זה כך שתוכל להשתמש בכל התכונות של vBET

ג'וניור משתמש
    תאריך
    דצמבר 2009

מדהים ... תודה .. אתם יש תמיכה גדולה!

מאז שדרוג ל 3.3.6 אני מקבל לשמור על הדפים האלה לבן זהה. זה קורה באופן אקראי. עם זאת, כאשר אני להשבית VBET זה לא קורה בכלל. בבקשה לייעץ!

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

בדקתי את זה על גרסה 3.5.1 vBSEO pl1 בפורום הבדיקה שלנו ואני לא יכול לשחזר את זה. אני אכתוב על זה מיכאל.

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

שלום,

עכשיו בפורום העיקרית שלנו היא לעבוד על זה pl1 האחרונה vBSEO 3.5.1. אני לא יכולה למצוא את הבעיה, אז בבקשה:
    1. אתה יכול לשחזר את זה בפורום הראשי שלנו? נסה למצוא את הבעיה בפורום זה ולהדביק כאן את התוצאות.
    2. אם את לא יכולה למצוא בנושא זה אנא PM אותי בפורום admincp שלך, FTP ו vBSEO פרטים cp ואני אמצא את הבעיה ולתקן אותה בפורום שלך.

תודה.

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •