היי, אני חדש בקהילה הזאת מאוד מתעניין במוצר זה.
מישהו יכול בבקשה להגיד לי את הדברים הבאים:
1. מה הגרסה vBET תומך vBulletin 3.6.8 ו - 3.3 vBSEO?
2. מה ההבדל בין הגרסה vBET חופשי ואת הגרסה שאינה חופשית?
תודה!
היי, אני חדש בקהילה הזאת מאוד מתעניין במוצר זה.
מישהו יכול בבקשה להגיד לי את הדברים הבאים:
1. מה הגרסה vBET תומך vBulletin 3.6.8 ו - 3.3 vBSEO?
2. מה ההבדל בין הגרסה vBET חופשי ואת הגרסה שאינה חופשית?
תודה!
שלום. רשמית vBET תומך vB3.8 או 4.0 ולשחרר האחרון של vBSEO.
עדיין יש לנו לקוח באמצעות vBET על vBulletin 3.6.x - זה עובד מצוין. יש רק נושא אחד הקשור vBulletin באגים כי היא מדוע אנחנו לא מסוגלים לתקן את זה (צוות vBulletin צריך לתקן את הבאג שלהם). בעיה זו עם תרגום של דפי ארכיון רק בפורומים (בדף הראשי ארכיון דפי ארכיון האשכולות מתרגמת היטב).
הלקוח שאני כותב עליו לא משתמש ב-vBSEO. אז אני מצטער, אבל אני לא יכול להגיד לך איך vBET יעבוד בדיוק עם אלה גרסאות ישנות. בכל מקרה - אתה יכול להתחיל על ידי בדיקת הגרסה החינמית שלנו בפורום שלך. ואם זה יהיה בסדר אז אתה יכול להישאר עם אחד בחינם, או לקנות אחד בתשלום אם אתה רוצה לקבל תרגומים הרבה יותר מהר ולתמוך בקהילה רב לשונית
היה לי לשמור על התוכנית שלי של בדיקות vBET כמו vBSEO טוענת שהם לא תומכים בו וזה יכול להיות (או יהיה) vBET שימוש בעייתי עם vBSEO.
בכל מקרה היום החלטתי לבחון את מה שאמרת (אמרת שזה יעבוד עם vBSEO) כך התקנתי את גרסת החינם למבחן ולא מצאתי את התרגום עובד נהדר!
עם זאת, יש בעיה רצינית על כתובות:
האתר שלי הוא אתר הרשתות החברתיות (xxx.com URL) משולב עם פורום vBulletin v3.6.8 (xxx.com כתובת האתר / פורום).
. לאחר התקנת vBET ואת השינויים שנעשו שורש בפורום htaccess, אני נתקל בבעיה - פעם בחרתי התרגום, אני לא יכול לחזור xxx.com כמו כל כתובות האתרים xxx.com עכשיו הופך xxx.com / פורומים.
לדוגמה URL xxx.com / index.php? עמוד המוזיקה = עכשיו הופך xxx.com /פורומים /index.php? עמוד = המוסיקה ולכן חלק ברשת החברתית של האתר הוא שבור לחלוטין כמו כל כתובות האתרים מנותב בפורומים vBulletin.
למישהו יש רעיון כיצד לפתור את זה?
הייתי בהחלט לרכוש מוצר זה אם זה יכול להיפתר.
זה נראה כמו ידי כיבוי כתובת אתר למעקב בתצורת vBET אני יכול לפתור את הבעיה URL. אבל התרגום היה להפסיק לעבוד בדרך שזה קרה. עכשיו אני מבין השניים לחץ על חוט, הוא מציג כמו אנגלית מחדל, במקום בשפה שנבחרה קודם לכן, עבור כל דף אני אצטרך ללחוץ על דגל שפה לתרגם אותו. זה אינו רצוי.
אני רוצה את כתובת האתר למעקב לעבוד בלי לפשל כתובת האתר שלי.
היי.
זה לא קטע של נושאים. אם יש לך בעיה עם הגרסה החינמית אז בבקשה לכתוב כאן: גרסה vBET2.3.x חינם - vBulletin Enterprise מתרגם (vBET)
קרוב לוודאי שיש לך טעות או תצורה. הכללים htaccess (לבדוק את הערך המתאים עבור ארנבת פורום הספרייה פרמטר).
נערך לאחרונה על ידי vBET; 20-07-11 ב 16:28.
Myandy99 היי, אני משתמש ב vb 3.6.x מדי, vBSEO 3.5, שילם vbet גרסה עובד מצוין כמעט שנה מותקן, בדוק ההודעות שלי לפני
מן התיאור שלך שלו יש בעיה htaccess, יש לי את זה גם לפני פשוט משלם מיכל, אינטגרציה / התקנה בתשלום 30 $ כדי להפוך vbet עובד היטב בשילוב עם התסריט mod אחרים /
פשוט לתת הפרו התקנת את זה בשבילך
הנושא שלו הוא כי הגרסה החינמית לא תומכים בתרגום מחוץ לפורום. גרסה מלאה יתרגם דפים מחוץ לפורום, אשר נוצרות עם מנוע רכב.
זהו חוט של הבעיה: http://www.vbenterprisetranslator.co...ross-site.html