אתה צודק. זה צריך להיות הפוך. סליחה על הטעות
אתה צודק. זה צריך להיות הפוך. סליחה על הטעות
עם ההופכי של קוד vbet עדיין לא עובד לי .... מישהו יכול לאשר אם אני עושה משהו לא בסדר?
אולי את הקוד הנכון הוא
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['goto']) & & שקר! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], "showthread.php")) {
הקוד שלנו הוא עובד מושלם בפורום הבדיקה שלנו. נא לשלוח מיכל PM עם גישה FTP שלך.
הוא ינסה לתקן את זה.
כמיל,
זה עבד בשבילי
if (isset ($ _GET ['t']) & &! isset ($ _GET ['goto']) & & שקר! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'], "showthread.php")) {
אבל עם $ _GET ['p'] כמו שום דבר לא משתנה הציע **********
מאז הבעיה היא להשיג goto משתנה למה אתה צריך לבדוק אם p משתנה מוגדר?
אתה יכול לאשר את זה?
ההצעות שתיהן טובות. קודים שצריך לפעול בפורום של מבחן .. אני אכתוב על זה מיכל.
תחזור, תחזור,
מנסים לעשות את זה (עם הקוד):
1. לתרגם את העמוד (לא משנה באיזו שפה)
2. להשתמש עבור להודעה החדשה הראשונה
אתה יכול לראות? עמוד לא תורגם.
עשיתי בדיקות רבות היא עובדת בצד שלנו בקוד נתון. נסה את זה:
1. הגדרת השינויים כפי שתיארנו אותו ("goto" לא קיים לפני ביצוע הולך vBSEO trought - כי מה יומני שלנו אומר לנו)
2. צור שלאחר הבדיקה החדשה
3. בדוק עושה newone זה עובד.
אם זה - ואז פשוט לשטוף מטמוני. כנראה צריך לעבוד flusching ב Admin CP - תחזוקה> -> עדכון מונים. לנסות Rebuild מידע פורום אולי גם כמה אחרים. אם זה יעבוד חדש אחד עשר itmeans כי היא עובדת ואתה רק צריך במטמון הישן (לא נכון) הניתובים מחדש שישנם.
נסה את זה ולתת לנו משוב - אם זה עדיין לא עובד, אז אני צריך ללכת לבדוק את זה בשרת שלך.
vbet בדיקות שלי נמצאים תחת vBulletin 4.0.4pl1
ואת שלך קוד
לא עובד בשבילי, אבל ...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
הוא עובד בסדר ... יש לך מושג אם הקוד הזה יכול לעשות משהו הקוד שלך?Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {