חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 15

אשכול: vbet_guestcache על גדול

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

Default vbet_guestcache על גדול

Vbet_guestcache יכול להיות רעיון טוב, אבל עכשיו זה כמה ג'יגה קבצים גדולים כמה אלפיות. האם זה אמור לעבוד ככה?

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

כן. זה מצבורי פלט HTML מלא - בדיוק כפי שנכתב בתיאור פרמטר. כמה זה ייקח תלוי איך גדולה בפורום שלך.

שים לב כי אתה תמיד יכול להגדיר דפי התעלמו נוסף, או פשוט לבטל את זה לגמרי זה אין לך מקום בדיסק.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אפריל 2010

בטח יכולתי לבטל את זה אבל אני רוצה להפחית את serverload. אולי אתה יכול לכתוב את ההגדרות ACP כי זה יכול לפוצץ מקום בשרת, לא כל אחד יכול להיות 25 GIGS של שטח. או עדיף למצוא דרך להקטין את גודל.

תאריך
    אוקטובר 2009

לא כל אחד צריך אפילו 1 GB עבור זה. כפי שכתבתי גודל המטמון תלוי בגודל הפורום. זה מצבורי כל עמוד בפורום זה אפשרי אם הוא לא התעלם סט. בפורומים קטנים יש כמות קטנה של דפים. הפורומים הגדול יש יותר דפים ומשאבים גם יותר.

בכל מקרה - זה רעיון טוב לגרום לאנשים להיות מודעים יותר מה זה אומר כי פלט HTML מלא יהיה במטמון ולהוסיף יש מידע כי זה יכול לקחת הרבה שטח דיסק.

אודות הקטנת גודל - אנו יכולים להוסיף אפשרות קבצי zip המטמון. זה ייקח משאבי השרת יותר כאשר המטמון נכתב, אבל לקרוא אותו ולשלוח תשובה כזו תהיה מהירה יותר.
    גם אנחנו יכולים להוסיף משימה מתוזמנת אשר באופן אוטומטי להסיר קבצים שהם זקנים מדי. ברגע זה אנחנו לא עושים את זה - אם הקובץ הוא זקן מדי זה פשוט מוחלפים במהלך הבקשה הבאה.

אני נעה אשכול בקשות תכונה
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 27-06-10 ב 00:35.

זה יהיה קל absolutly:
    להוסיף אפשרות מטמון ג'יגה X בלבד ולאחר מכן למחוק את אלה אשר מקבלים פחות ביקר לעתים קרובות.

Lol, לאחר שהתקנתי את הגירסה החדשה עם מטמון אף פעם לא הסתכלתי כמה השימוש שלה עד עכשיו:

דביאן לני-50-64-מינימלית: ~ # df-h
    גודל הקבצים משמש הועיל% השתמש רכוב על
    / Dev/md2 688G 80G 573G 13% /
    tmpfs 4.0G 4.0G 0 0% / lib / init / RW
    764K 10M 9.3M 8% udev / dev
    tmpfs 4.0G 4.0G 0 0% / dev / SHM
    / Dev/md1 2.0G 86M 1.9G 5% / boot

LOL! לפני HDD שלי היה בשימוש עם 8GiG! Thats "גדול", אגב זה נראה רע מטמוני קבצים כגון:
    _attachment_php_attachmentid_3350.html
    _blog_php.html
    _blog_php_do_list_y_2009_m_10.html

אני לא רוצה מטמון בלוגים, תגיות ו מצורפים Oo

Quote פורסם במקור על ידי wowglider.de View Post
    אני לא רוצה מטמון בלוגים, תגיות ו מצורפים Oo
    אתה יכול להוסיף להם אפשרות להתעלם.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי wowglider.de View Post
    זה יהיה קל absolutly:
    להוסיף אפשרות מטמון ג'יגה X בלבד ולאחר מכן למחוק את אלה אשר מקבלים פחות ביקר לעתים קרובות.
    זו גם אופציה. ראשית נבצע מנקה המתוכנן ואולי רוכסן (יש לחקור בגישה זו), כי הסטטיסטיקה שמירה תהיה השפעה מסוימת על הביצועים עבור ביצועים אותנו היא אחת הסוגיות המרכזיות. ובכל זאת - נוכל לזכור גם אם זה פתרון אחר יהיה לא מספיק

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי steve View Post
    אתה יכול להוסיף להם אפשרות להתעלם.
    בדיוק - רק להוסיף אותו טי להתעלם ממנו. בכל אופן תודה על הערה - נוסיף התעלמות atachements תגי כברירת מחדל להתעלם תצורה. בלוגים הם דבר משתמשים רבים יכולים להיות במטמון, אז אנחנו לא נצרף אותה כמו fedault - אבל עשינו את זה להגדרה בדיוק בשביל מקרים כאלה - אתה רוצה משהו יותר להתעלם ממנו. אז פשוט להתעלם מזה!

תאריך
    אוקטובר 2009

כמו כן אני פשוט להבין כי אנו יכולים hange שמות קבצים התבנית לכלול שם הקובץ זה שוקל פחות דפים רלוונטיים או לא. בדרך זו מדי יום בעת ניקוי אוטומטי יופעלו זה יהיה מזהה קובץ מטמון appropriatelly זמן לחיות תנקה קבצים נוספים. הרעיון הראשון היה לנקות הכל אם היא מבוגרת הדפים הרלוונטיים לא צריך להיות. עכשיו נוכל לנקות דפי מטמון רלוונטי מהר יותר - כך תוכלו לחסוך שטח דיסק נוסף!

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •