Vbet_guestcache יכול להיות רעיון טוב, אבל עכשיו זה כמה ג'יגה קבצים גדולים כמה אלפיות. האם זה אמור לעבוד ככה?
Vbet_guestcache יכול להיות רעיון טוב, אבל עכשיו זה כמה ג'יגה קבצים גדולים כמה אלפיות. האם זה אמור לעבוד ככה?
כן. זה מצבורי פלט HTML מלא - בדיוק כפי שנכתב בתיאור פרמטר. כמה זה ייקח תלוי איך גדולה בפורום שלך.
שים לב כי אתה תמיד יכול להגדיר דפי התעלמו נוסף, או פשוט לבטל את זה לגמרי זה אין לך מקום בדיסק.
בטח יכולתי לבטל את זה אבל אני רוצה להפחית את serverload. אולי אתה יכול לכתוב את ההגדרות ACP כי זה יכול לפוצץ מקום בשרת, לא כל אחד יכול להיות 25 GIGS של שטח. או עדיף למצוא דרך להקטין את גודל.
לא כל אחד צריך אפילו 1 GB עבור זה. כפי שכתבתי גודל המטמון תלוי בגודל הפורום. זה מצבורי כל עמוד בפורום זה אפשרי אם הוא לא התעלם סט. בפורומים קטנים יש כמות קטנה של דפים. הפורומים הגדול יש יותר דפים ומשאבים גם יותר.
בכל מקרה - זה רעיון טוב לגרום לאנשים להיות מודעים יותר מה זה אומר כי פלט HTML מלא יהיה במטמון ולהוסיף יש מידע כי זה יכול לקחת הרבה שטח דיסק.
אודות הקטנת גודל - אנו יכולים להוסיף אפשרות קבצי zip המטמון. זה ייקח משאבי השרת יותר כאשר המטמון נכתב, אבל לקרוא אותו ולשלוח תשובה כזו תהיה מהירה יותר.
גם אנחנו יכולים להוסיף משימה מתוזמנת אשר באופן אוטומטי להסיר קבצים שהם זקנים מדי. ברגע זה אנחנו לא עושים את זה - אם הקובץ הוא זקן מדי זה פשוט מוחלפים במהלך הבקשה הבאה.
אני נעה אשכול בקשות תכונה![]()
נערך לאחרונה על ידי vBET; 27-06-10 ב 00:35.
זה יהיה קל absolutly:
להוסיף אפשרות מטמון ג'יגה X בלבד ולאחר מכן למחוק את אלה אשר מקבלים פחות ביקר לעתים קרובות.
Lol, לאחר שהתקנתי את הגירסה החדשה עם מטמון אף פעם לא הסתכלתי כמה השימוש שלה עד עכשיו:
דביאן לני-50-64-מינימלית: ~ # df-h
גודל הקבצים משמש הועיל% השתמש רכוב על
/ Dev/md2 688G 80G 573G 13% /
tmpfs 4.0G 4.0G 0 0% / lib / init / RW
764K 10M 9.3M 8% udev / dev
tmpfs 4.0G 4.0G 0 0% / dev / SHM
/ Dev/md1 2.0G 86M 1.9G 5% / boot
LOL! לפני HDD שלי היה בשימוש עם 8GiG! Thats "גדול", אגב זה נראה רע מטמוני קבצים כגון:
_attachment_php_attachmentid_3350.html
_blog_php.html
_blog_php_do_list_y_2009_m_10.html
אני לא רוצה מטמון בלוגים, תגיות ו מצורפים Oo
בדיוק - רק להוסיף אותו טי להתעלם ממנו. בכל אופן תודה על הערה - נוסיף התעלמות atachements תגי כברירת מחדל להתעלם תצורה. בלוגים הם דבר משתמשים רבים יכולים להיות במטמון, אז אנחנו לא נצרף אותה כמו fedault - אבל עשינו את זה להגדרה בדיוק בשביל מקרים כאלה - אתה רוצה משהו יותר להתעלם ממנו. אז פשוט להתעלם מזה!![]()
כמו כן אני פשוט להבין כי אנו יכולים hange שמות קבצים התבנית לכלול שם הקובץ זה שוקל פחות דפים רלוונטיים או לא. בדרך זו מדי יום בעת ניקוי אוטומטי יופעלו זה יהיה מזהה קובץ מטמון appropriatelly זמן לחיות תנקה קבצים נוספים. הרעיון הראשון היה לנקות הכל אם היא מבוגרת הדפים הרלוונטיים לא צריך להיות. עכשיו נוכל לנקות דפי מטמון רלוונטי מהר יותר - כך תוכלו לחסוך שטח דיסק נוסף!![]()