עם vbet מופעלת אם אני רואה חוט ואז הוא מקבל הודעה חדשה, ואז אני לוחץ על הודעה goto הראשונה שלא נקראה הדפדפן תמיד הולך להודעה הראשונה ולא להודעה חדשה.
גם אם אני לוחץ על סמן פורומים כנקראו אני מקבל שגיאה 404.
שתי התכונות לעבוד עם vbet נכים.
עם vbet מופעלת אם אני רואה חוט ואז הוא מקבל הודעה חדשה, ואז אני לוחץ על הודעה goto הראשונה שלא נקראה הדפדפן תמיד הולך להודעה הראשונה ולא להודעה חדשה.
גם אם אני לוחץ על סמן פורומים כנקראו אני מקבל שגיאה 404.
שתי התכונות לעבוד עם vbet נכים.
זה עושה את זה גם כאן, כל החוליות הראשונות goto הודעה חדשה על goto הפורום ההודעה הראשונה ולא עדכון כדי להראות לך לצפות בהודעה, הם תמיד להישאר מודגש.
סמן פורומים כנקראו בדף הבית הפניות לבית בפורום ושום דבר לא מסמן!
צפיתי את הבעיה כאן על vbet גם בפורום שלי אין בעיה זו.
זהו באג רציני למדי, זה שובר פונקציות רבות משתמשים שלי צריך. האם זה נבדק? תודה.
נחש בסדר, אני ינסה לשחזר את הבאג הזה
אני לא יכול לשחזר את הבעיה, אולי יש לי גרסה ישנה יותר של הפורום. אנא כתוב לי מה יש לך את הגירסה המדויקת של קהילות, ואני אנסה לשחזר אותו על גרסה vB כמו בפורום שלך.
נסה למצוא הסכסוך עם אופנות אחרות. כדי לעשות זאת, לבטל את אופנות אחרות ולהשאיר רק vBET. אם השגיאה אינה מתרחשת, הבורר אופנות להפוך נוספת כדי לראות לאן הוא הסכסוך.
אני גם לא יכול לשחזר את סימן כפורום שנקרא בעיה, בחנתי רק שני פורומים (שרתים נפרדים). פורומים המפעילים את vb 3.8. x vbet האחרונים ו vbseo.
עם זאת הולך להודעה האחרונה שלא נקראה בעיה על שניהם, קיבלתי עשרות תלונות. זה גם לא מתפקד לי כאן. כשאני להשבית vbet בפורומים שלי, והבעיה נעלמת.
בסדר עכשיו זה למצוא בפורום שלנו. Goto פירסום חדש אפשרויות.
אני אנסה למצוא פתרון.
אני חייב להסכים, בלי תמיכה, בלי לתקן באג הגדולות, למיין את זה!