זהו נושאים האחרונות vbadvanced, הפוסט נכתב לגמרי בצרפתית ותורגם באיטלקית אבל כפי שאתם יכולים לראות בתמונה את הכותרת אינה מלאה shoud להיות: Wii Shift 04,03
אין לי שום מכתב / מגבלות המילה vBadvanced למעשה 57 אותיות בכותרות נפוצים מאוד בפורום שלי.
זהו נושאים האחרונות vbadvanced, הפוסט נכתב לגמרי בצרפתית ותורגם באיטלקית אבל כפי שאתם יכולים לראות בתמונה את הכותרת אינה מלאה shoud להיות: Wii Shift 04,03
אין לי שום מכתב / מגבלות המילה vBadvanced למעשה 57 אותיות בכותרות נפוצים מאוד בפורום שלי.
קרוב לוודאי שהגדרת אותיות מקסימום קצר מאוד על התואר שם (אם הוא אפילו להגדרה). אז מה שקורה זה vbadvanced לחתוך את התואר כל כך (רווחים נוסף כדי למנוע הערכה):
[אני angtitle = fr] Wii [/ l angtitle]
שמאל בלבד
[אני angtitle fr =] וו ..
vBET מזהה langtitle שבור אז זה סיימתי את זה לתרגם. ואת גוגל תרגום צרפתית W. .. נראה כי: W. ..
זה מה שקורה כנראה. אם כן - אז אין שום בעיה. vBET פשוט עובד מצוין, ואתה פשוט לחתוך כותרת קצרה. אנא בדוק את כותרות ארוכות אחרות לספור עד כמה סימנים רבים אלה לחתוך, גם לחפש תצורה של אורך זה (או לשאול את צוות VBA).
נא לאשר זה הוא ההסבר המתאים אתה צריך לעזור עתידנו בנושא זה
הבעיה היא Vbet, הנה דוגמה מאבק של auto vBets מתורגם ואחד רגיל:
שים לב [= אני angtitle fr] לוקח 14 סימנים, כך שיש [= אני angtitle fr] i. .. עושה את זה 15 תווים הכותרת המקורית
ב הכותרת שלך: [Guida] חינם נעילת ה... אם לא סופרים [Guida] (יכול להיות כמה הכותרת לא קידומת) אז מן התואר נשאר לך 13 תווים. לא בטוח למה לא 15 - אולי האלגוריתם לוקח כמה קידומות נוסף.
בשבילי זה נראה כאילו המצב שתואר קודם. אבל אנחנו יכולים בקלות לבדוק את זה. בבקשה:
1. פתח קובץ / כולל / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. מצא:
3. תגובה זה - אז להחליף ל:PHP Code:
$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true);
4. העלאת קובץ לשרת ולבדוק הדף לא תורגם שלך איפה אתה רואה את זה (להיכנס במקרה של מטמון אורח בשימוש)PHP Code:
//$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true);
בבקשה תגיד איך זה ייראה כך. לאחר מכן לבטל את השינויים.
נערך לאחרונה על ידי vBET; 25-06-10 ב 22:25.
[Guida] אינו קידומת חלק זה של הכותרת שבה יש 57 תווים כולל רווחים.ב הכותרת שלך: [Guida] חינם נעילת ה .. אם לא סופרים [Guida] (יכול להיות כמה הכותרת לא קידומת) אז מן התואר נשאר לך 13 תווים. לא בטוח למה לא 15 - אולי האלגוריתם לוקח כמה קידומות נוסף.
14 תווים (BBCode)שים לב [= אני angtitle fr] לוקח 14 סימנים, כך שיש [= אני angtitle fr] i. .. עושה את זה 15 תווים הכותרת המקורית
+
10 תווים כולל רווחים (שם התואר)
=
24 תווים (מסך)
אז הבעיה היא vBet
אני אצטרך לחכות עד אחר חוט אוטומטית מתורגם מופיע1. פתח קובץ / כולל / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. מצא:
PHP קוד:
פלט $ = & vbet_parseTitleGlobally ($ פלט, נכון);
3. תגובה זה - אז להחליף ל:
PHP קוד:
/ / פלט $ = & vbet_parseTitleGlobally ($ פלט, נכון);
4. העלאת קובץ לשרת ולבדוק הדף לא תורגם שלך איפה אתה רואה את זה (להיכנס במקרה של מטמון אורח בשימוש)
בבקשה תגיד איך זה ייראה כך. לאחר מכן לבטל את השינויים.
עשה רק כמה לכתוב מבחן, כלומר עותק אחד שבו זה שתיארת בהתחלה.
אנא עשה זה אישור - נבקש ממך פרטים גישה, לבדוק אותו ולפתור כאשר נקבל אישור כי זה לא רק לחתוך הכותרת לערך קצר מדי
לא עובד, נניח כי לפני שהגעתי I. .. עכשיו אני מקבל [אני angtitle sk =] I. ..
נערך לאחרונה על ידי mario06; 07-07-10 ב 09:18.
אז כפי שאתה רואה אתה alrady את זה לחתוך כה קצרה. זה לא vBET לגרום - נא לנסות את זה על ידי dissabling vBET - תקבל את אותו הדבר. הבעיה היא כי mod שלך חותך את הכותרת כל כך קצרה ...
נא אשר כי עם vBET מתייחסת זה עדיין כה קצר ([אני angtitle sk =] I. ..) וגם במקרה כזה יש למצוא את התצורה עבור mod שלך אשר תאפשר את זה כבר עשה חיתוך או לשאול את הצוות של vBadvanced כדי בעניינים לך עם בעיה זו.
אם אני פשוט לערוך את הכותרת העתק / הדבק הכותרת ואז עובד אז זה vbet הקשורים.
נערך לאחרונה על ידי mario06; 14-07-10 ב 04:16.