חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 3 של 3 Firstראשון 123
תוצאות 21 עד 26 של 26

אשכול: תרגום כותרת לחתוך קצר vBadvanced (נושאים האחרונות)

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

אתה לא יכול לתת לי כמה פתרונות אחרים? אני רוצה DoItMyself כך בעתיד אני אדע מה לעשות בלי להפריע לאף אחד על כל עדכון.

כמו שאמרתי כל מה שאני צריך לעשות כדי לתקן את השגיאה לחץ על ערוך (לא לגעת) ולאחר מכן שמור כדי לקבל את התואר פועל כראוי.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי mario06 View Post
    אני רוצה לתקן בעצמי, תן לי כמה אפשרויות, כך אני יכול לנסות, כאשר אני לוחץ לערוך חוט (אני לא לגעת בשום דבר) ולאחר מכן לחץ על שמור הכל עובד בסדר משמעות שזה מראה הנכון.
    אם אני מבין נכון - כאשר הכותרת שבור ואתה עשוי לערוך ולשמור מבלי לשנות שום דבר אז זה מתוקן? ואיך זה נראה על חוט חדש - הוא שבור או בסדר?

כמו כן - אני עדיין מחכה פרטים גישה כדי להיות מסוגל לפתור בעיה זו. ברגע זה אתה מחזיק את זה בעצמך. אנא גישה פרטים PM כך נוכל לפתור את הבעיה לסגור אותו.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי mario06 View Post
    אתה לא יכול לתת לי כמה פתרונות אחרים? אני רוצה DoItMyself כך בעתיד אני אדע מה לעשות בלי להפריע לאף אחד על כל עדכון.

כמו שאמרתי כל מה שאני צריך לעשות כדי לתקן את השגיאה לחץ על ערוך (לא לגעת) ולאחר מכן שמור כדי לקבל את התואר פועל כראוי.
    שוב - אנחנו צריכים גישה לפורום שלך. אנחנו צריכים קודם למצוא את הגורם לבעיה כדי להיות מסוגל לתקן את זה. ואנו מחפשים פתרון אשר ייכלל במהדורה הבאה - כך אנחנו ממלאים למצוא פתרון שלא ידרוש שינויים כל עדכון.

ברגע זה אנחנו לא יכולים לתת לך פתרון DoItYourself, כי אין לנו פתרון שאתה מחזיק לנו למצוא אותו. אם אתה רוצה לפתור את זה - בבקשה לתת לנו גישה. אם אתה מודע על בעיות אבטחה, אז בבקשה לעשות חשבונות זמני בשבילנו, או לשנות את הסיסמאות כמה זמני, או ליצור למשל בדיקה של הפורום בנושא לשכפל.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 10-08-10 ב 00:10. סיבה: טעות דפוס

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    אם אני מבין נכון - כאשר הכותרת שבור ואתה עשוי לערוך ולשמור מבלי לשנות שום דבר אז זה מתוקן? ואיך זה נראה על חוט חדש - הוא שבור או בסדר?

כמו כן - אני עדיין מחכה פרטים גישה כדי להיות מסוגל לפתור בעיה זו. ברגע זה אתה מחזיק את זה בעצמך. אנא גישה פרטים PM כך נוכל לפתור את הבעיה לסגור אותו.

כדי לגרום לזה לעבוד.

1. לחץ על ערוך
    2. אל תעשה דבר
    3. רק לחסוך
    = משמעות עבודות 100% ששום דבר לא נשבר!
    נערך לאחרונה על ידי kamilkurczak; 19-08-10 ב 08:52.

תאריך
    אוקטובר 2009

אז אולי זה פתר כבר את מה שאתה רואה זה רק תוצאה רעה במטמון מגירסאות קודמות. בבקשה תגיד איך זה עובד על חוט חדש לגמרי - הם התוצאות בסדר אז (מבלי לעשות את הצעד הזה דמה עריכה). אם בסדר אז אני חושב שהנושא כבר לא קיים, ואנחנו יכולים לסגור את הנושא

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

תשובה - אז אני מבין נפתרת. אם לא כתוב כאן ואני יפתח פתיל זה שוב.

דף 3 של 3 Firstראשון 123

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •