אתה לא יכול לתת לי כמה פתרונות אחרים? אני רוצה DoItMyself כך בעתיד אני אדע מה לעשות בלי להפריע לאף אחד על כל עדכון.
כמו שאמרתי כל מה שאני צריך לעשות כדי לתקן את השגיאה לחץ על ערוך (לא לגעת) ולאחר מכן שמור כדי לקבל את התואר פועל כראוי.![]()
אתה לא יכול לתת לי כמה פתרונות אחרים? אני רוצה DoItMyself כך בעתיד אני אדע מה לעשות בלי להפריע לאף אחד על כל עדכון.
כמו שאמרתי כל מה שאני צריך לעשות כדי לתקן את השגיאה לחץ על ערוך (לא לגעת) ולאחר מכן שמור כדי לקבל את התואר פועל כראוי.![]()
אם אני מבין נכון - כאשר הכותרת שבור ואתה עשוי לערוך ולשמור מבלי לשנות שום דבר אז זה מתוקן? ואיך זה נראה על חוט חדש - הוא שבור או בסדר?
כמו כן - אני עדיין מחכה פרטים גישה כדי להיות מסוגל לפתור בעיה זו. ברגע זה אתה מחזיק את זה בעצמך. אנא גישה פרטים PM כך נוכל לפתור את הבעיה לסגור אותו.
שוב - אנחנו צריכים גישה לפורום שלך. אנחנו צריכים קודם למצוא את הגורם לבעיה כדי להיות מסוגל לתקן את זה. ואנו מחפשים פתרון אשר ייכלל במהדורה הבאה - כך אנחנו ממלאים למצוא פתרון שלא ידרוש שינויים כל עדכון.
ברגע זה אנחנו לא יכולים לתת לך פתרון DoItYourself, כי אין לנו פתרון שאתה מחזיק לנו למצוא אותו. אם אתה רוצה לפתור את זה - בבקשה לתת לנו גישה. אם אתה מודע על בעיות אבטחה, אז בבקשה לעשות חשבונות זמני בשבילנו, או לשנות את הסיסמאות כמה זמני, או ליצור למשל בדיקה של הפורום בנושא לשכפל.
נערך לאחרונה על ידי vBET; 10-08-10 ב 00:10. סיבה: טעות דפוס
אז אולי זה פתר כבר את מה שאתה רואה זה רק תוצאה רעה במטמון מגירסאות קודמות. בבקשה תגיד איך זה עובד על חוט חדש לגמרי - הם התוצאות בסדר אז (מבלי לעשות את הצעד הזה דמה עריכה). אם בסדר אז אני חושב שהנושא כבר לא קיים, ואנחנו יכולים לסגור את הנושא![]()
תשובה - אז אני מבין נפתרת. אם לא כתוב כאן ואני יפתח פתיל זה שוב.