חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 10 של 10

אשכול: SERVERD פרוצים ע"י VBET!

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ינואר 2010

Thumbs down SERVERD פרוצים ע"י VBET!

השרת שלי היה פרוצים כי יש לי VBET.

THIS IS רמז מאשרת זאת:
    שורש 27,888 1 0 18:26? אס 00:00 / usr / sbin / Exim-Mc 1OSBjj-0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <address> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 שרת ב www **** com Port 80 </ כתובת>? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat שונה) SERVER_PORT = 80 = HTTP_HOST www **** com DOCUMENT_ROOT = SCRIPT_FILENAME / home/w11s0s3r/public_html = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslator_seo.php REQUEST_URI = / ארכיון / index.php/f-23.html SCRIPT_NAME = / vbenterprisetranslator_seo.php HTTP_CONNECTION = keep-alive REMOTE_PORT = 41741 PATH = / bin: / usr / bin PWD = / home/w11s0s3r/public_html SERVER_ADMIN = webmaster **** com REDIRECT_UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ REDIRECT_STATUS = 200 HTTP_ACCEPT =* / * REMOTE_ADDR = 72.55.191.104 SHLVL = 1 = server_name *** www com HTTP_PRAGMA = no-cache SERVER_SOFTWARE = Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e -FIPS-RHEL5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 QUERY_STRING = SERVER_ADDR = 188.165.193.93 GATEWAY_INTERFACE = CGI/1.1 SERVER_PROTOCOL = HTTP/1.0 REDIRECT_URL = / archive/index.php/f-23.html REQUEST_METHOD = ראש _ = / usr / sbin / sendmail
    w11s0s3r 27996 27888 1 18:26? D 00:00 / usr / sbin / Exim-Mc 1OSBjj-0007Cf-4S SERVER_SIGNATURE = <address> Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 שרת ב www </ כתובת> *** com Port 80? UNIQUE_ID = TCTYtbylwV0AAEFiMjYAAABQ HTTP_USER_AGENT = Wget/1.10.2 (Red Hat שונה) SERVER_PORT = 80 = HTTP_HOST www **** com DOCUMENT_ROOT = SCRIPT_FILENAME / home/w11s0s3r/public_html = / home/w11s0s3r/public_html/vbenterprisetranslato ^ C
    איני יכול להסיר VBET!
    אנא עזור לי השרת שלי שולחת הרבה דואר זבל!
    האם להיות סדוק!

עזרה מיכאל Podbielski!
    נערך לאחרונה על ידי PabloAM; 25-06-10 ב 17:35.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אני מנתח את המסר שלך ברגע זה.

בינתיים בבקשה תגיד למה אתה לא מסוגל לעשות vBET dissable / uninstal? מה קורה?

תאריך
    אוקטובר 2009

אתה יכול בבקשה להסביר למה אתה חושב שזה פגם vBET? אני לא רואה את זה.

כמו כן - האם מצאת קוד אשר שולח אותם מיילים SPAM?

אני לא יכול לראות בפורום שלך - vbenterprisetranslator_seo.php הוסר. הכללים htacces עדיין מצביע על הקובץ הזה. Admin CP הוא עובד כפי שאני רואה.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 25-06-10 ב 18:19.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    ינואר 2010

הוא משתמש vbenterprisetranslator_seo.php להזריק XSRIPT שלו לאתר שלי.

כאשר אני מנסה unistall המוצר, ומחיקה vbenterprisetranslator_seo.php מהשרת שלי האינטרנט שלי לא עובדות כי אני צריך "vbenterprisetranslator_seo.php" של ה-FTP: S

איך אני יכול unistall VBET "כל"?

תודה על התשובה

UPDATE:
    יש לי VBET שגיאה unistalling:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    נערך לאחרונה על ידי PabloAM; 25-06-10 ב 18:35.

תאריך
    אוקטובר 2009

כפי שכתבתי לך עדיין. הכללים htaccess הצבעה vbenterprisetranslator_seo.php - רק להגיב אלה.

גם אתה לא צריך להסיר vBET - זה מספיק כדי לנטרל אותו. במיוחד כי אני עדיין לא מבינה למה אתה חושב שזה נושא vBET וייתכן שזה לא.

בבקשה תגיד איך ההודעה הראשונה שלך לקבוע כי מישהו משתמש vbenterprisetranslator_seo.php להכניס XSCRIPTs שבו אתה כותב על. שים לב vbenterprisetranslator_seo.php יש כל הגיון לא רלוונטיות -. זה רק קבלה בקר. כל הבקשות לפורום שלך הולכים דרך קובץ זה, לאחר vbseo.php הזה משמש. אז אם תסיר vBET כללים, תראה את כל יומני הצבעה על vbseo.php אשר לא אומר vbseo.php כי הוא האחראי למתקפה.

אז ברגע זה אני חושב שאתה קורא את הבלוגים שלך שגויה כי vbenterprisetranslator_seo.php אינו אחראי לתקיפה. אני יכול להיות בסדר, אבל אם אתה כל כך בטוח, אז בבקשה לתאר איך עושים את זה (זה על ידי החדרת XSCRIPT vbenterprisetranslator_seo.php) - נוכל לנתח אותה.

שימו לב-זה האינטרס שלנו להגן על לקוחותינו. אז אנחנו נעשה מאמץ שביכולתנו כדי לפתור בעיה אם זה נגרם על-ידי vBET. לביטחונך האישי - בבקשה לתאר בדיוק למה לדעתך ייעשה על-ידי vBET. אחרת, אם אתה טועה - מה שאני מצפה, כי אנשים רבים חושבים כי הכל נעשה על ידי vbenterprisetranslator_seo.php -אילו שינויים רק משתני שרת ולא עושה כלום יותר, אבל כל בקשות ללכת, אז אנשים מקבלים רושם מוטעה - אז אם אתה טועה, ואז פשוט מאבדים את המטמון vBET הגדרות ואתה עדיין תהיה הותקף, מפני שזה היום שתבין דבר (עדיין ממליץ לבטל vBET מסיר).

אז בבקשה להסביר למה אתה thinging כי vBET מותר להתקפה זו. עד עכשיו כתבת רק מה אתה חושב, אבל שום מילה על מה גורם לך לחשוב.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי PabloAM View Post
    על הדבר הראשון - אני לעזאזל זה.
    לגבי 2 - אתה רק צריך להסיר קבצי vBET שרת. במיוחד / כולל / xml / cpnav_vbenterprisetranslator.xml -זה מגדיר vBET תפריט.

חבר בכיר
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי PabloAM View Post
    הוא משתמש vbenterprisetranslator_seo.php להזריק XSRIPT שלו לאתר שלי.

כאשר אני מנסה unistall המוצר, ומחיקה vbenterprisetranslator_seo.php מהשרת שלי האינטרנט שלי לא עובדות כי אני צריך "vbenterprisetranslator_seo.php" של ה-FTP: S

איך אני יכול unistall VBET "כל"?

תודה על התשובה

UPDATE:
    יש לי VBET שגיאה unistalling:
    http://img822.imageshack.us/img822/2...nistalling.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/4...istalling2.jpg
    להתקין אותו מחדש ואז נסה להסיר אותו שוב, ואז למחוק ידנית את כל הקבצים שהועלו vbet לפי הסדר הבא:

1. להתקין מחדש
    2. להסיר
    3. למחוק ידנית את כל הקבצים vbet נטען

PS. מייקל, זה חייב להיות הסתכל עמוק יותר, כי אני רוצה לישון בטוח בלילה.

תאריך
    אוקטובר 2009

דבר ראשון - זה באג vBET קטן. אני כבר נמצא פתרון - זה ייכלל במהדורה הבאה. עבור תיקון מהיר:
    1. פתחו קובץ המוצר vBET: do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml
    2. מצא:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code.);
    3. REPLACE על ידי:
    Code:
    $vbulletin->db->query_write('DROP TABLE ' . TABLE_PREFIX . 'vbenterprisetranslator_cache_'.$code);
    4. מוצר ייבוא קובץ שוב
    5. הסר שוב

הסר קבצים vBET אחרי זה. אם הסרת את זה כבר - בבקשה להעלות אותו.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 25-06-10 ב 19:02.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי mario06 View Post
    PS. מייקל, זה חייב להיות הסתכל עמוק יותר, כי אני רוצה לישון בטוח בלילה.
    אנא ראה כאן התשובה לשאלה: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3545

תאריך
    אוקטובר 2009

אין תשובות. במקרה כזה לא אומר שזה אשמתו vBET ואת הקובץ שנקרא אשם אין הגיון לדור הדף כך הכניסה של סקריפטים זה לא אפשרי שם - זה רק הבקר הקדמי.

גיליון סגור.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •