חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 9 של 9

אשכול: vBET vBSEO 3.3.4 ו 3.3.2 בעיה

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Default vBET vBSEO 3.3.4 ו 3.3.2 בעיה

שלום.

שים לב vBET בגירסה 3.3.4 יש בעיה עם vBSEO 3.3.2 - יש לולאה ניתוב מחדש - זה יגרום עומס השרת גבוהה מאוד כמה דפים מתורגמים יהיה התרסק.

זה נפתר לחלוטין אם אתה משדרג vBSEO שלך 3.5.1

כמו כן - אם מישהו רוצה לשדרג vBET 3.3.4 ועדיין להשתמש vBSEO 3.5.1 אנו ממליצים בחום לעשות את זה לראשונה בפורום למשל כמה הבדיקה ולתת לנו שם. בדקנו vBET על גרסאות האחרון האפשרי - ואלה נתמכים, עדיין אנחנו wiling כדי לפתור בעיה זו לגרסה 3.3.2 vBSEO. אז אם מישהו מעוניין - אנא יידע אותנו ואת PM פרטים לפורומים עם תצורה כזו. כפי שכתבתי אנו תומכים רשמית משחרר האחרונות בפורומים שלנו כל מבחן משודרגים כבר.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

כל עדכון על זה? מסיבה כלשהי אני לא יכול לקבל vBSEO 3.5 תפעל כהלכה על vBulletin להתקין 3.8 שלי.

תאריך
    אוקטובר 2009

לא - אנחנו אפילו לא לחקור נושא זה ברור כמו vBSEO אשר תוקנה בגירסה החדשה שלהם. לכן אנחנו לא מחפשים פתרון - זה רק פתר כבר.

אנחנו רשמית תומך המהדורה העדכנית ביותר, אבל אנחנו יכולים להעיף מבט מדוע זה קורה עם גירסה זו vBSEO הישן אם נקבל את הגישה למשל כמה הבדיקה עם תצורה כזו. אז אם יש לך למשל לבדוק עם הגרסה האלה יש לנו גישה PM נוכל לבדוק מה קורה.

בכל מקרה - מומלץ לעדכן עשה. אם יש לך בעיות עם עדכון לגרסה החדשה ביותר vBSEO אתה צריך ללכת הצוות שלהם לעזרה.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2010

היי;

התקנתי ללולאה אינסופית, אבל אני לא יכול להשתמש כי זה עוזר לך להיות בדרך כלשהי?

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

איזו גירסה של vBSEO אתה משתמש?
    נסה לעדכן vBSEO שלך לגירסה מאוחר יותר.

אם זו בעיה אחרת, נא לתאר את זה כאן
    נערך לאחרונה על ידי kamilkurczak; 11-08-10 ב 12:31.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2010

אני לא יכול לשדרג גרסאות גרסה חדשה vBSEO 3.3.3 כי הרישיון שלי פג.

מה עוד אני יכול לעשות?

תאריך
    אוקטובר 2009

אתה יכול להוריד בדרגה גרסה vBET שלכם - עם הגרסה הקודמת vBET בנושא זה לא היה קיים. ובכל זאת אנחנו לא ממליצים הפתרון הזה, כי כל שחרור vBET הוא מותאם יותר ויש להם יותר תכונות.

ניתן גם PM לנו גישה פרטים CP Admin שלך, FTP ו vBSEO CP, נוכל לבדוק את זה. שים לב כי בדרך כלל אנו תומכים רק משחרר האחרון, כי אלה יש לתקן באגים. אז אנחנו לא מבטיחים לפתור את סוגיית שנמצא בצד vBSEO (כי vBSEO עדכון פותר את הבעיה). אם נגלה את זה מהר - אנחנו לפתור אותה. אם לא, אז אנחנו יכולים לבלות יותר זמן עם בעיה זו כשירות אינטגרציה שילם שעולה 30 $ אם אתה מסכים.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    יוני 2010

תן למה אתה מתכוון 30 $?

אני לא יכול להתקין בגלל שאתה מהטעויות שלך.

ואתה הרים אותי רוצה כסף.

וותר על הקובץ המצורף לא נמצא להחזיר לי את הכסף שלי ...

פורומים Enterprise מתרגם (vBET) סגל
    תאריך
    מאי 2010

Kasili, כמו מיכאל כתב - אתם יכולים לשלוח לנו הודעה עם admincp שלך ופרטים FTP וננסה לתקן בעיה זו, אבל אנחנו לא מבטיחים לפתור את בעיה שנמצאת בצד vBSEO (מכיוון שעדכון vBSEO פותר את הבעיה).
    בעיה זו היא בצד vBSEO.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •