חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 12

אשכול: Vbet לשבור בפורום שלי

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

Default Vbet לשבור בפורום שלי

כאשר אני לאפשר vbet, על כמה דפים כלים הפסקות חוט התפריט, כלומר על הקישור בחלק העליון של חוט - הנפתחת הפסקות התפריט הנפתחת נעלם, זה חוזר אם אשבית vbet.

שנית הכלים חוט בחלק התחתון של חוט חסר סמלי זה, אלה מופיעות אם אני להשבית vbet. אבל אשכול לא אמור להופיע בתחתית בכלל dont בכל העמודים האחרים שלי.

לבסוף הסמל "הוסף תגובה" נעלמת. שוב, באג זה פותר את עצמו אם אני להשבית vbet.

כל באג 3 לקרות יחד באותו עמוד.

זה קורה רק לאורחים. תודה.

ראו כאן - הנצחי "רשת כתובת רכישת" על כרטיס הרשת - מיץ המחשב

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

הנה מה הדף צריך להיראות כך:

רכישת כתובת הרשת שוב ושוב - מיץ המחשב

אשכול הנפתחת בחלק העליון של יצירות מקור, סמל תגובה יש כלים חוט ב בוטון אינה מוצגת.

כמו שאמרתי אם אשבית vbet כל הדפים נראים כמו זה / \\

אם אני יכול להפעיל vbet כמה דפים נראה כמו בדוגמה הראשונה, ובכך שוברת vbet איך הפורום שלי נראה ועובד.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

האם זה קורה כאשר קובץ מטמון מלאה אורח מופעלת, או שזה לא משנה?

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

אם אשבית מטמון הקובץ המלא, זה עובד מושלם.

תאריך
    אוקטובר 2009

אישור כך - אנחנו יודעים את הסיבה עכשיו. סליחה על הצרות - פונקציונליות זו היא עדיין בשלב בטא, לא היו לנו בעיות בכלל בשרתים שלנו, אבל אני רואה שיש נושאים מסוימים על אחד שלך. אז לבדוק את זה אנחנו צריכים גישה Admin CP ו-FTP שלך. אני כבר רואה את זה בעמוד שלך שבור כמה תסריטים שאינם כלולים - צריך לבדוק למה זה.

כמו כן, אנא נסה תחילה רק כדי להסיר את קובץ המטמון המתאים (תמצאו אותו / Vbet_guestcache / en / מדריך-אתה צריך לזהות אותו לפי שם-זה לא רק להסיר את כל הקבצים כלולים שם. אולי vB רק נוצר דף כזה מסיבה כלשהי vBET במטמון זה ועכשיו הוא מוצג במטמון התוצאה. אם זה יקרה שוב לאחר ניקוי המטמון-שלח לנו פרטים גישה ואנחנו נפתור את זה.

דרך נוספת מדוע זה יכול לקרות שמשהו משתנה התוצאה שלך אחרי שאנחנו מטמון זה. לא ממש מאמין שזה זה - במקרה כזה כל הדפים היו באותה הבעיה. גם אני רואה חוסר סקריפטים js חשובים דברים כאלה כלולים פשוט בתבניות לא הוסיף דינמי לתוך הפלט כולו.

אז - בבקשה לבדוק לנקות את המטמון ולתת לנו תפוקה.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

אוקי אז מחקתי את הדף במטמון זה מושלם שוב.

אז vbet מטמוני הפורום כולו שלי, לא רק דפים מתורגמים?

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

האם אפשר להוציא את כל הדפים אנגלית?

תאריך
    אוקטובר 2009

בסדר - אז כפי שאני מבין אין בעיה. הסיבה היתה vBulletin עצמו אשר מסיבה כלשהי עבור דף שנוצר ללא תסריטים מסוימים (אולי שינית תצורה).

מטמון התבהרו עובד בסדר גמור עכשיו קובץ מטמון לאורחים מכוון על. לפתרון בעיה להעבירו בסעיף פתרון בעיות.

ברגע זה אין לנו אפשרות להוציא דפים רגילים - אבל אנחנו יכולים להוסיף אותו. נא לפתוח אשכול חדש בבקשות תכונה כי

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

זה עדיין עושה את זה, על כמה דפים ולא אחרים, אם רובוט הוא הראשון בדף זה מטמוני עם שגיאות כפי שהוסבר, אם המשתמש הוא הראשון בדף זה מטמוני בסדר.

אני מניח שזה בגלל בוט לא יכול לבצע ajax כך רואה העמוד שונה במקצת לדפדפן נורמלי.

תאריך
    אוקטובר 2009

לא - זה לא כי לא ניתן לבצע אתחול ajax. מכיוון לבצע ajax אתה נד יש תסריט מתפוקת HTML. כל דבר אחר שקורה מבסס על פלט ה-HTML HTML הראשון (עץ נוף משתנה וכו ')

נראה כי על המגפיים שלך בפורום פשוט מקבל פלט אחרות אורחים נורמלי. ובאותו הרגע הזה vBET לראות את כל האורחים כבני אותו. אתה יכול לספר לך להשתמש בחלק mod מיוחד או תצורה vBulletin הקובע אינו אורח האתחול במקרה כזה מחזיר תוצאה שונה?
    אם נגלה איך הוא עשה בפורום שלך אנחנו יכולים פשוט ליצור קבצי מטמון שונים מגפיים לאורחים נורמלי, עכשיו - כל האורחים הם רק אורחים עבור פונקציונליות מלאה שלנו מטמון קובץ ואנחנו תוצאה מטמון שבו אנחנו מקבלים. אז ברגע זה אתם יכולים:
    - בטל פונקציונליות זו
    - מסכים כי עכשיו כל האורחים יראו אותו הדבר ולא משנה אלה מגפיים או בני אדם
    - השבתת הפונקציונליות, אשר נותן לך פלט שונים מגפיים

כפי שכתבתי - אנחנו יכולים להתמודד עם זה אם נדע מגפיים נקבעים בפורום שלך.

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •