חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 4 של 5 Firstראשון ... 2345 אחרוןLast
תוצאות 31 עד 40 של 43

אשכול: vBET 3.3.4 שוחרר

Quote פורסם במקור על ידי Taurus View Post
    כן, אני מבין את זה. אני באמת מקווה מייקל יכול מסוג זה.
    אין probs. אני רק מציע את זה כי כאשר אני נתקל בבעיה דומה אתמול, אני נתקל בשתיקה כאן. אני מניח חברי הקהילה לעזור אחד את השני? אני אישית לא ינסה שדרוג גדול אם ידעתי תמיכה לא הולך להיות זמין עבור 6 או 8 שעות או יותר.

תודה גבר סטיב! אני באמת מעריך את זה!

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Taurus View Post
    אני זקוק לעזרה בדחיפות. אחרי השדרוג יש לי שגיאה זו על גבי הפורום שלי:

אזהרה: array_merge () [function.array מיזוג]: Argument # 1 אינו מערך ב [path] / global.php (400): eval () 'קוד ד בקו 1153

הפורום כולו שלי הפוך לגמרי. משום מה זה קורה רק אם לא מחובר למערכת אז עבור האורחים. אם מחובר, הכל בסדר.

עריכה: בסדר הבנתי אחרי שאני נכה "מטמון קובץ מלא אורחים (BETA!)" השתמש הכל בסדר. אז בטח יש משהו לא בסדר שם. (ואני לא chmod-R 777 vbet_guestcache)
    נא לפתוח נושא חדש זה דוחות באגים. נוכל לנהל את זה שם.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי steve View Post
    אוקי, אני צריך לדכא שגיאות PHP, המטמון היה בדיקת גיל קובץ קבצים שלא היה קיים והיה מטריד החוצה. מטמון הקובץ הוא תוספת מדהים, אם אתה יכול להשתמש בו אתה רגיל להצטער על כך.
    זו היא מטרת - אנחנו לא בודקים האם קובץ קיים, כדי למנוע מיותר פעולות IO. לדברי PHP ידני (PHP: filemtime - ידני) פונקציה filemtime שווא עבור קבצים לא קיים חוזר. אנחנו לא היה מודע על הודעות שגיאה על - פי הוראות פונקציה זו לא צריך לשלוח את כל השגיאות במקרה של קובץ לא קיים. אתה יכול בבקשה לפתוח אשכול חדש בדוחות Troubleshoting או באג על זה עם דוגמה של הודעות השגיאה שלך?

לכל - בבקשה לא להתייחס לזה חוט כמקום רק על גירסה זו vBET. עבור בעיות או באגים - נא לכתוב בסעיפים המתאימים. אנחנו לא יהיה מסוגל לנהל את בעיות שלך אם אלה יהיו כאן.

Text automatically translated from: Vietnamese to: Hebrew
    Translated text
    אני שדרגת מ עד 3.3.4 ב 2 ימים. על הקישור הראשון על google submited לא כמו כל יום, והיום ראיתי פוחתת. אני לא מבינה מדוע למרות כל נושאי הדואר עדיין גדל בדרך כלל. מי כמוני?
    אני צנחו מ 145,000 עד 139,000 קישורים בגוגל
    Original text

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי haiduongbk View Post
    Translated text
    אני שדרגת מ עד 3.3.4 ב 2 ימים. על הקישור הראשון על google submited לא כמו כל יום, והיום ראיתי פוחתת. אני לא מבינה מדוע למרות כל נושאי הדואר עדיין גדל בדרך כלל. מי כמוני?
    אני צנחו מ 145,000 עד 139,000 קישורים בגוגל
    Original text
    זה לא קשור לעדכון ל- vBET3.3.4 - גוגל פשוט לא מגיבה מהר. יכולות להיות הרבה סיבות, אבל זה לא vBET
    הסיבה היחידה שזה יכול להיעשות על ידי vBET (אך לא בזמן קצר כזה) היא אם כמה דפים מתורגמים לא יעורר. אם אתה מוצא כי חלק מהדפים אינם נגישים - שימו לב אותו אלינו. אתה יכול למצוא אותו ב-Webmaster Tools.

Translated text
    תודה מיכל. אני אחריו זמן רב יותר. וללמוד את הסיבה.
    Original text

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי haiduongbk View Post
    Translated text
    תודה מיכל. אני אחריו זמן רב יותר. וללמוד את הסיבה.
    Original text
    נפוץ בעיקר היא שאנשים שכחו שהם עשו שינויים בקובץ robots.txt 2-3 חודשים קודם לכן (כן גוגל מגיבה בזמן כזה - זה יכול להיות מהיר יותר אם יש לך עמוד סופר דרגה גבוהה). כמו כן, לפעמים אנשים מסתכלים על תוצאות החיפוש של גוגל - היכן מוצגת רק מספר מקורב של דפים באינדקס, לא את האמיתי. אז קירוב יכול לשנות את זה טוב יותר, זה לא אומר שכל הדפים שלך הוסר מהאינדקס. כמו כן - גוגל הוא עצום ויש להם הרבה מסדי נתונים אשר מעת לעת מעודכנים, משוכפל וכן הלאה - זו יכולה להיות השפעה רק של עבודה אלגוריתמים גוגל באתר. כמו כן גוגל משנה אלגוריתמים של מפתוח זה כלומר יתכן כי חלק הדפים באינדקס שלך כבר נחשבים כיום כמו שכפול של תוכן (כלומר דפים חבר ביותר הם 99% זהה) להסיר אינדקסים.

כל עוד אתה לא רואה מספר גדול של שגיאות ב-Webmaster Tools שלך, אתה יכול להניח שזה בדיוק איך גוגל עובד. אבל אם אתה רואה שגיאות - אז הוא בצד שלך אז אתה צריך להגיב.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    לא צריך להיות שום דבר כזה השפעה שלילית בגלל הביצועים של זיכרון מטמון הקובץ. זה בגלל קובץ המטמון לא גדל ... אנו יוצרים קובץ נפרד עבור כל כתובת אתר הבקשה. אז כל קובץ המטמון הוא פשוט קובץ HTML סטטי (פלט במטמון לבקשה). כאשר השרת מטמוני vBET יותר ויותר פשוט יוצרת קבצים יותר ויותר. אז בכל פעם כאשר קובץ כזה הוא לקרוא:
    1. הוא קרא התוצאה רק עבור URL המסוים הזה
    2. אנחנו אפילו לא קוראים אותו זיכרון - פשוט זרם זה ללקוח באמצעות פונקציית PHP: readfile

בגלל זה גם אם דף התוצאות שלך הוא גדול באמת - קובץ מטמון כך הוא גם גדול, זה לא תהיה השפעה שלילית ביצועים, כי זה יהיה רק זרם זה קובץ אחד בלי אפילו לקרוא את כל זה לתוך הזיכרון. אז תוכלו לראות יתרונות וחסרונות לא.
    Hrmm, אני אוהב את הרעיון של מטמון הנתונים לתרגם, אבל זה לא יהיה יעיל יותר אם הוא בשימוש משהו כמו memcache? במקום לקרוא את הנתונים מהדיסק זה יהיה לקרוא אותו מהזיכרון.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי tavenger5 View Post
    Hrmm, אני אוהב את הרעיון של מטמון הנתונים לתרגם, אבל זה לא יהיה יעיל יותר אם הוא בשימוש משהו כמו memcache? במקום לקרוא את הנתונים מהדיסק זה יהיה לקרוא אותו מהזיכרון.
    תמיכה של ספריות המטמון הקיים ברשימת TODO החוצה. כמו כן, מטמון קובץ מלא לאורחים יכול להיות גדול באמת בפורומים גדולים. גדול מדי כדי להשאיר אותו לחלוטין בזיכרון - נחפש פתרונות אשר יאפשרו לשלב יתרונות של זיכרון מטמון שמירה בזיכרון על דיסק.

דף 4 של 5 Firstראשון ... 2345 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •