שלום, אני חדש עם VBET, ואני צריך פורום תכנות .. ואת כל האשכולות יש <code> </ code> על זה אני רוצה לדלג לתרגם את זה ..
יש לך רעיונות?
הפורום שלי: www נקודה programmershere dot com
שלום, אני חדש עם VBET, ואני צריך פורום תכנות .. ואת כל האשכולות יש <code> </ code> על זה אני רוצה לדלג לתרגם את זה ..
יש לך רעיונות?
הפורום שלי: www נקודה programmershere dot com
אני לא יכול לשחזר את הבעיה, אולי יש לי גרסה ישנה יותר של הפורום. אנא כתוב לי מה יש לך את הגירסה המדויקת של קהילות, ואני אנסה לשחזר אותו על גרסה vB כמו בפורום שלך.
בעיה זו נגרמת כנראה על ידי הסרה של הערות על ידי תוסף (vBET משתמשת הערות נ.ת. ע - שטח לא tranlated - כדי לתאר את השדה ללא תרגום).
נסה לכבות את התוסף (הסרה של תגובות).
נסה למצוא הסכסוך עם אופנות אחרות. כדי לעשות זאת, לבטל את אופנות אחרות ולהשאיר רק vBET. אם השגיאה אינה מתרחשת, הבורר אופנות להפוך נוספת כדי לראות לאן הוא הסכסוך.
נוסף:
שים לב vBET תומך דילוג CODE, PHP ו-HTML קודי תרגום. אם זה לא עובד בפורום שלך, אז כנראה שהפעלת ceaning של הערות html (כפי שתואר קודם לכן), מה אסור, כי על ידי הערות html vBET סימני חלקי פלט מס אשר אמור להיות מתורגם (אנחנו קוראים לזה לא שטח תורגם על - נ.ת. ע).
נערך לאחרונה על ידי vBET; 18-06-10 ב 10:15.
תודה kamilkurczac, אבל לא בעיה שלו ..
אני רוצה לדלג בתרגום תוכן HTML בתוך תגי <code>
דוגמה:
עכשיו: <? Php פונקציה לווסת {echo $ לווסת;}> <code> </ code>
עכשיו: VBET לתרגם את זה בכל השפות .. אני רוצה לשמור את זה באנגלית, ללא תרגום
מבין?
אני רוצה לעשות VBET סקיפ כל טקסט בתוך <code> </ code> תגים!
שלום. סליחה על הבלבול. פורומים תומך קוד BBCode ואתה כותב על html קוד תג - כי הוא מקור של אי הבנה.
אם אתה משתמש קוד תג html בתבניות, אז בבקשה לערוך תבניות אלה ולשים שלם קוד בתוך התוכן של אזור לא מתורגם - כך לשים את זה בין <-! vBET_SNTA -> ו <-! vBET_ENTA ->
אם אתה משתמש קוד תג HTML בהודעות, אז בבקשה לערוך את ההודעות ולשנות קוד html תג לתוך קוד BBCode.
בבקשה תגיד שזה פותר את הבעיה.
נערך לאחרונה על ידי vBET; 19-06-10 ב 00:29.
אתה יכול להסתכל בפורום שלי
מתכנתים כאן
יש לו 220.000 הודעות עם <code>, איך הייתי לערוך את כולם?
יש פתרון אחר?
ראו למשל כאן
programmershere.com questions-answers/219881-creating-image-php-display-works-saving-file-does-not.html
בשלב vBET הרגע הזה לא תומכים, אבל אנחנו יכולים. אני עוברת הודעה שלך תכונה בקשות.
אז עכשיו vBET לא יתרגם ourputs של PHP, קוד HTML bbcodes. . לא היה לנו כל בקשה לא תרגום של קוד html תג לפני. בגלל הביצועים ואנו עשה את זה להגדרה. תוכל להפעיל את האופציה אשר יגן תוכן קוד html תג נגד תרגום. הוא ייכלל במהדורה הבאה בשל מורכבות (אנחנו עושים בדיוק אותו הדבר עבור תגי HTML תסריט ו - סגנון) לא נוכל לתת תיקון מהיר מוקדם יותר - מצטער שאתה צריך לחכות לזה. אבל אנחנו מתכננים vBET חדש 3.x שחרור זה / בשבוע הבא הבא vBET 4.x שחרור בשבוע הראשון של החודש הבא, אז מקווה שאתה יכול לחכות את הזמן הקצר הזה
תודה רבה!