שלום, אני רוצה לדעת, לא איך לתרגם את שמו של חור? (לדוגמא רק את השם של הפורום. VBulletin Enterprise מתרגם (vBET)) תודה רבה לכם ואני מצפה לתגובה שלך. Ciao, Vorrei sapere, come fare per non tradurre il nome del foro? (solo il nome del foro es.:vBulletin Enterprise Translator (vBET)) Grazie tante e resto in attesa di una vostra risposta.
נערך לאחרונה על ידי oeyaps; 02-06-10 ב 13:42.
שלום, 1. עבור admincp -> סגנונות & תבניות. 2. מצא את הטקסט אתה מתעניין 3. את הטקסט שלך בין כותרת: <-! vBET_SNTA -> ו - <-! vBET_ENTA -> (זה לא מתורגם אזור)
שאלתי את השם של הפורום של האתר, לא אזור מסוים. בבקשה מישהו יודע איך למנוע vBet לתרגם את שמו של חור? Ho chiesto il nome del foro del sito web, non un'area specifica. Perfavore qualcuno sa come impedire a vBet di tradurre il nome del foro?
נערך לאחרונה על ידי kamilkurczak; 02-06-10 ב 16:59.
פורסם במקור על ידי oeyaps שאלתי את השם של הפורום של האתר, לא אזור מסוים. בבקשה מישהו יודע איך למנוע vBet לתרגם את שמו של חור? Ho chiesto il nome del foro del sito web, non un'area specifica. Perfavore qualcuno sa come impedire a vBet di tradurre il nome del foro? עבור אופטימיזציה למנועי חיפוש, היית רוצה היא לתרגם את השם לשפה המתאימה. אבל אם לא, הייתי מציע לעשות שם הפורום תמונה. בדרך זו אין בשום אופן זה יכול לתרגם את זה.
אתה רוצה לשמור את טקסט הכותרת של הפורום, בסרגל העליון של הדפדפן, נכון? אז אתה צריך לשים את הטקסט שלך בין כותרת: <-! vBET_SNTA -> ו - <-! vBET_ENTA -> <-! VBET_SNTA -> ו - <-! VBET_ENTA -> - זה עושה בתוך הטקסט לא מתורגם כך, השתמש admincp -> סגנונות & תבניות-> חיפוש תבניות, סרח <title>. בתיבה משמאל יש לך תבניות סגנון עם <title>, למצוא את תבניות סגנון אתם מעוניינים. למשל: תבניות סגנון FORUMDISPLAY: שינוי <title> {vb: גלם foruminfo.title_clear} </ title> עד <! - vBET_SNTA - >< הכותרת > {vb: foruminfo.title_clear גולמיים} </title> <! - vBET_ENTA - >
יש לי תמונה כקובץ בשם הפורום, אך כאשר אני מנסה ב-Google, כמובן, את שמו של החור הוא במילים, ולא כתמונה. כאשר אני משתמש vBet מתרגם שם מתרגם כך: "צוות ברייקרס" -> כדי "ברייקרס צוות" אני רוצה להישאר k "צוות ברייקרס". אני רוצה סקריפט כמו זה: (אבל את השם של הפורום) אם ($ _REQUEST ['שפה'] & & $ vBulletin-> אפשרויות ['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) { אזור vBET $ UserInfo ['musername'] ='<!-- START שלא תורגמו -> ". $ UserInfo ['musername'] .'<!-- vBET שלא תורגמו END AREA -> "; } זהו השם של המשתמשים, אני רוצה שם של החור. Io ho una immagine come nome del foro, ma quando cerco su google, ovviamente, il nome del foro è in parole, e non come immagine. Quando uso il traduttore vBet il nome si traduce in questo modo: "Breakers Team" -> a "Team Breakers" Io voglio ke rimanga "Breakers Team". Vorrei uno script come questo: (ma per il nome del foro) if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) { $userinfo['musername'] = '<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA-->' . $userinfo['musername'] .'<!--END vBET NOT TRANSLATED AREA-->'; } Questo è per il nome degli utenti, io lo vorrei per il nome del foro.
נערך לאחרונה על ידי oeyaps; 02-06-10 ב 16:54.
<! - התחלה vBET אינם מתורגמים באזור - > סיום <! - סוף vBET אינם מתורגמים באזור - > או <-! VBET_SNTA -> ו - <-! VBET_ENTA -> ??
<-! VBET_SNTA -> ו - <-! VBET_ENTA ->
<- VBET START שלא תורגמו AREA -> ו - <- vBET הקצה לא תורגם AREA -> היא התשובה הנכונה סליחה על הבלבול - יש גרסאות חינם הישן בסימון נ.ת. ע.
תודה vBET
הצג את תג קלאוד
חוקי הפורום