חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 13

אשכול: בעיות עם 3.1.0 קנה רק!

Exclamation בעיות עם 3.1.0 קנה רק!

ובכן, אני פשוט קניתי VBet 3.1.0 וכאשר Vbet על ראשי, אני לא יכול לגשת כל דבר! זה מבקש ממני להזין את מספר הרישיון שלי, אבל אין שום כפתור לשלוח את הטופס לאחר מכן ...

ההתקנה שלי הלך חלק בלי שום בעיות אבל אני חסום שם. היה לי בלתי מותקנת גרסה לחלוטין לפני 2 (מוצרים קבצים).

מה אני עושה משם? אני רוצה להשתמש בו עכשיו מאז אני פשוט קניתי את זה!
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 05-11-09 ב 06:08. סיבה: טעות BBCodes

ולמה אני רואה את הדגל הצרפתי על ההודעה הקודמת שלי? כתבתי את ההודעה שלי באנגלית, לא בצרפתית! אני לא מבין את זה.

שפת ברירת המחדל שנבחרה שלי כאן בפורום היא אנגלית אבל כל התפריטים אני רואה הם בצרפתית! איך זה?

עריכה: כתבתי הודעה זו גם באנגלית, אבל עכשיו את הנעליים רק בצרפתית ?****** מה קורה??
    נערך לאחרונה על ידי Cybershaolin; 05-11-09 ב 06:09. סיבה: נערך לבעיות השפה שוב

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Cybershaolin View Post
    ולמה אני רואה את הדגל הצרפתי על ההודעה הקודמת שלי? כתבתי את ההודעה שלי באנגלית, לא בצרפתית! אני לא מבין את זה.

שפת ברירת המחדל שנבחרה שלי כאן בפורום היא אנגלית אבל כל התפריטים אני רואה הם בצרפתית! איך זה?
    זה בגלל שאמרת mod כי בצרפתית על ידי הגדרת lang BBCode ידנית או אוטומטית (על ידי הגדרת שפת ברירת המחדל המשתמש).

תאריך
    אוקטובר 2009

ובכן, אני פשוט קניתי VBet 3.1.0 וכאשר Vbet על ראשי, אני לא יכול לגשת כל דבר! זה מבקש ממני להזין את מספר הרישיון שלי, אבל אין שום כפתור לשלוח את הטופס לאחר מכן ...

ההתקנה שלי הלך חלק בלי שום בעיות אבל אני חסום שם. היה לי בלתי מותקנת גרסה לחלוטין לפני 2 (מוצרים קבצים).

מה אני עושה משם? אני רוצה להשתמש בו עכשיו מאז אני פשוט קניתי את זה!
    זה לא נורמלי. פאנל אפשרויות מופק על ידי מנוע vBulletin - נא לעמוד מחדש. אם יקרה שוב ונסה לייבא שוב קובץ המוצר.
    כמו כן, ודא שיש לך CURL מותקן בשרת שלך (אם 2.x עבד אז זה).

בשנת בעיות - פשוט לשאול ואנחנו נשמח לעזור לך

ובכן, למעשה, רציתי לבדוק אותו באופן מקומי לפני התקנתו בפורום לחיות שלי. מקומית, גם אם אני מנסה לרענן את הדף, המידע היחיד שאני רואה על ה VBet ראשי הוא החומר רישיון. Reimporting המוצר לא עזר.

כמו כן, הייתי אחד מאלה שתרמו לפני 3.1.0 היה זמין להורדה? האם לא היינו אמורים לקבל הנחה כאשר 3.x יופיע?

בעניין אחר, כאן בפורום שלך, אתה יכול לומר לי מדוע כאשר השפה שלי היא ההגדרה באנגלית, אני רואה את כל התפריטים, הודעות וכו 'בצרפתית? ניסיתי לנקות עוגיות, מטמון, מרעננים את הדף אבל שום דבר לא עזר, אני עדיין בצרפתית!

תאריך
    אוקטובר 2009

אתה זקוק לגישה לאינטרנט כדי להשתמש ב- vBET. אחרת זה לא יכול לעבוד - תרגומים נעשים מגוגל. ודא ששום דבר לא חוסם את הגישה שלך לצדדים שלישיים. אתה גם תסבול את מה שיש לך עכשיו. גישה לאינטרנט היא משהו רגיל עבור פורומים
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 05-11-09 ב 16:17.

תאריך
    אוקטובר 2009

כמו כן, הייתי אחד מאלה שתרמו לפני 3.1.0 היה זמין להורדה? האם לא היינו אמורים לקבל הנחה כאשר 3.x יופיע?
    אנחנו לא מודיעים דבר כזה

בעניין אחר, כאן בפורום שלך, אתה יכול לומר לי מדוע כאשר השפה שלי היא ההגדרה באנגלית, אני רואה את כל התפריטים, הודעות וכו 'בצרפתית? ניסיתי לנקות עוגיות, מטמון, מרעננים את הדף אבל שום דבר לא עזר, אני עדיין בצרפתית!
    פשוט לחץ על הדגל האנגלי לחזור בשפה האנגלית ולבדוק המשתמש ברירת המחדל בשפה CP משתמש - mod רוצה להיות חכם, ולכן כאשר מישהו אומר כי שפת ברירת המחדל שלו היא צרפתית זה יביא אותו חזרה הצרפתית.

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    אתה זקוק לגישה לאינטרנט כדי להשתמש ב- vBET. אחרת זה לא יכול לעבוד - תרגומים נעשים מגוגל. ודא ששום דבר לא חוסם את הגישה שלך לצדדים שלישיים. אתה גם תסבול את מה שיש לך עכשיו. גישה לאינטרנט היא משהו רגיל עבור פורומים
    גם אם אני מפעיל אותו באופן מקומי, עדיין יש לי גישה לאינטרנט דרך הפורום המקומית שלי ... אבל האם יש דרך לעשות את העבודה הזאת כי אני רוצה לבדוק אותו לפני שהוא הולך לחיות עם זה ... אין שום דבר שחוסם את הפורום. למה אתה והוסיף כי חלק על הסבל עם מה שיש לי עכשיו אינטרנט נפוץ בפורומים? אתה חושב שזה לא הוגן לנסות בדיקות לפני לסכן דברים בפורום חי בעבר? ועל כן, היה בסדר לפני 2.x פועל.

אנחנו לא מודיעים דבר כזה
    ובכן, שנלקחו ישירות להודעה שלך # 720 על vbulletin.org:

Quote פורסם במקור על ידי NLP-er
    לכן - כל מי שתרם לי בפרויקט זה עד לרגע זה, יקבל 1 רישיון שימוש חופשי 1 אשראי חינם קישור הסרת רישיון 3.0.0
    זה סוג של הנחה ... אבל אתם לא מציעים לי את זה עדיין ... אז איך אני יכול להשיג עוד רישיון שימוש חופשי הסרת הרישיון?

פשוט לחץ על הדגל האנגלי לחזור בשפה האנגלית ולבדוק המשתמש ברירת המחדל בשפה CP משתמש - mod רוצה להיות חכם, ולכן כאשר מישהו אומר כי שפת ברירת המחדל שלו היא צרפתית זה יביא אותו חזרה הצרפתית.
    מצאתי את הסיבה. זה היה מוסיף / fr בסוף במקום רק http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

תאריך
    אוקטובר 2009

גם אם אני מפעיל אותו באופן מקומי, עדיין יש לי גישה לאינטרנט דרך הפורום המקומית שלי ... אבל האם יש דרך לעשות את העבודה הזאת כי אני רוצה לבדוק אותו לפני שהוא הולך לחיות עם זה ... אין שום דבר שחוסם את הפורום. למה אתה והוסיף כי חלק על הסבל עם מה שיש לי עכשיו אינטרנט נפוץ בפורומים? אתה חושב שזה לא הוגן לנסות בדיקות לפני לסכן דברים בפורום חי בעבר? ועל כן, היה בסדר לפני 2.x פועל.
    רק בגלל חיבור אינטרנט הוא הכרחי עבור mod זה לרוץ
    אודות בדיקות בבקשה בפורום מבחן אינו זמין לעיון הציבור.

זה סוג של הנחה ... אבל אתם לא מציעים לי את זה עדיין ... אז איך אני יכול להשיג עוד רישיון שימוש חופשי הסרת הרישיון?
    זה פשוט - כי אתה לא לפגוש מצב המתואר. תסתכל על תאריך ההודעה

מצאתי את הסיבה. זה היה מוסיף / fr בסוף במקום רק פורומים Enterprise מתרגם (vBET) - פועל באמצעות vBulletin
    אני שמח לפתור את זה.

האם עדיין יש לך את הבעיה עם ההתקנה? אם כן אנא PM אותי הגישה שלך Admin CP ו-FTP אני אבדוק את זה

רק בגלל חיבור אינטרנט הוא הכרחי עבור mod זה לרוץ
    אודות בדיקות בבקשה בפורום מבחן אינו זמין לעיון הציבור.
    בדיקת פורום מקומית אמצעי בפני עצמו כי זה לא להראות לאף אחד!

כפי שאמרתי, אני לא מסוגל לראות את האפשרויות על vBet עיקריים admincp שלי כאשר בדיקתו בפורום המקומית שלי. אודות לשים גרזן שלך בפורום חיים שלי, גם אני כבר לא יודע מה אני הולך לעשות עם זה כי אני לא ממש מעריך את סוג התשובות שנתת לי כאן.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 06-11-09 ב 00:56. סיבה: הנפקות פרטיות עברה PM

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •