אני משתמש vBET vBSEO 3.3.3 ו 3.3.2. תגיות langtitle שלי אינן מנותח בדף הפרופיל הסטטיסטיקה גם עכשיו, כך נראה. מוזר מאוד!
אני משתמש vBET vBSEO 3.3.3 ו 3.3.2. תגיות langtitle שלי אינן מנותח בדף הפרופיל הסטטיסטיקה גם עכשיו, כך נראה. מוזר מאוד!
כדי לתקן את ניתוח langtitle תחת לשונית פרופיל "סטטיסטיקה" (שבו כתוב "ההודעה האחרונה: ..."), עשיתי את השינוי הזה class_userprofile.php:
מצא:
החלף:PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
אין דרך התגים נמצאים מנותח באופן גלובלי, אחרת השינוי הזה לא יהיה צורך. גם אין ווים בקובץ זה בכיתה.PHP Code:
$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}
בבקשה פרטים PM גישה FTP, מנהל CP ו vBSEO CP. מכיוון שאנו לא מסוגלים לשחזר את זה בצד שלנו אנחנו צריכים לבדוק את זה על השרת שלנו.
בבקשה לבטל את השינויים שלך לפני שאתה נותן לנו פרטים גישה (אנחנו צריכים לראות את הנושא כדי לאבחן את זה) - אתה יכול עשה עותקים של קבצים בקלות להחזיר אותו שוב.
כפי שכתבתי vBET 3.3.3 צריך לנתח langtitle באופן גלובלי, ברגע זה אני לא מסוגל לומר האם זה כמה באג, התנגשות עם תוסף אחר, או עדכון vBET שגוי.
אני נוסעת לחו"ל השבוע, ולא יהיה זמין לטפל בכל הנושאים באתר backend חוץ מאלה שפורסמו כאן בפורום.
אתה יכול להראות לי איפה בקוד תג הוא מנותח באופן גלובלי? אז אני יכול להעיף מבט ואודיע לך אם אני יכולה להבין למה זה חסר באזורים מסוימים.
לפתוח את הקובץ: / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
לחפש vbet_global_complete יש פונקציה להשתמש vbet_parseTitleGlobally (מ / כולל / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)
תודה! אני תחקור את זה.
מצאתי עוד כמה navbits על inlinemod.php ו postings.php.
האם אתה יכול לשחזר את ההתנהגות באתר זה, כלומר בעת עריכת חוט לתרגם?
![]()