חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 5 של 5

אשכול: הפעלת מיילים באנגלית בלבד

Default הפעלת מיילים באנגלית בלבד

יש לקוות מיכל לא מרגיש מאוים כאשר הוא חוזר. אני חושב שהוא אמר הייתה הצפה חמורה בפולין. טוב לו יותר לעזור בשבוע הבא

בכל אופן .... ניסיתי שנרשמת משתמש חדש דרך שונה גירסאות שפה מתורגמת של הפורום שלי ... ובכל פעם הדוא"ל הפעלת תמיד מגיע דרך בשפה האנגלית.

אני מקפיד לבחור את השפה המתאימה (שונה), כמו גם ברישום.

יש לי את ההגדרות הבאות.

שונות> הצג הטקסט המקורי למשתמש> רגיל
    שונות> הצג הטקסט המקורי עבור אורח> רגיל
    שונות> תרגום vBSEO הודעות ב-JavaScript <כן
    איתור Google Language> תמיד לסמוך על המשתמש

כל הרעיונות?

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

שלום. כן יש לנו שיטפון גדול בפולין והייתי בנסיעה ארוכה חזרה מנסיעת עסקים. ואני גם שמח שבשבוע הבא ה- teem שלנו יהיה גדול יותר ואתם כלקוחותינו תקבלו תמיכה מהירה יותר ותכונות חדשות מהירות יותר ב- vBET

חזרה לנושא. vBET לא תומכת מיילים תרגום ברגע זה.

יש לנו כבר על רשימת TODO שלנו לשלב vBET עם מערכת vB משפטים. כשזה יהיה מוכן ואז נוכל לבדוק אפשרויות להתחבר לתוך הודעות דוא"ל אוטומטיות (אשר מבסס על משפטים) ולעשות vB לבחור ביטוי על פי התרגום בפועל.

ואני גם שמח כי בשבוע הבא לשרוץ שלנו יהיה גדול יותר אתה כמו הלקוחות שלנו יקבלו תמיכה מהר יותר ותכונות חדשות מהר יותר vBET
    מדהים, טוב לשמוע! זהו מוצר נהדר.

יש לנו כבר על רשימת TODO שלנו לשלב vBET עם מערכת vB משפטים. כשזה יהיה מוכן ואז נוכל לבדוק אפשרויות להתחבר לתוך הודעות דוא"ל אוטומטיות (אשר מבסס על משפטים) ולעשות vB לבחור ביטוי על פי התרגום בפועל.
    בסדר, תודה.

זה פתר? אני משתמש ב 3.3.6 ו - מיילים dont לקבל מתורגם. חלונות קופצים מדי

אסור
    תאריך
    נובמבר 2010

שלום!
    הנה התשובה:
    חזרה לנושא. vBET לא תומכת מיילים תרגום ברגע זה.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •