שלום, האם יש דרך ואולי יש באנרים שונים או קישורים לכל מקום הנחיתה שפה?
אני מקבל חבורה של להיטים חדשים ממדינה זרה ויש השפה אבל הם לא יכולים להבין את הפרסומת שלי. האם יש דרך לשנות באנרים לכל נקודה שפה הנחיתה באתר שלי?
שלום, האם יש דרך ואולי יש באנרים שונים או קישורים לכל מקום הנחיתה שפה?
אני מקבל חבורה של להיטים חדשים ממדינה זרה ויש השפה אבל הם לא יכולים להבין את הפרסומת שלי. האם יש דרך לשנות באנרים לכל נקודה שפה הנחיתה באתר שלי?
ראשית אתה יכול פשוט להשתמש ב-Google AdSense - זה יראה פרסומות appropriatelly לשפה הדף הנוכחי.
אם אתה רוצה לעשות זאת באופן ידני tou צריך לערוך תבניות שלכם במקומות שבהם יש לך להוסיף תנאים הבאנר לבדוק מה הערך של $ _REQUEST ["שפה"] - כך ניתן להגדיר באנרים שונים עבור תרגומים שונים.
תודה על העזרה Vbet עד כה ..
תחושה של מודעות Google אינה אפשרות טובה עבור מה שאנחנו מפרסמים.
איך אפשר ללכת על עריכת תבניות הזה?
אני יכול לקבל דוגמא של קוד או משהו?
נערך לאחרונה על ידי hotslot; 30-04-10 ב 00:00.
אני יכול לקבל דוגמא של קוד או משהו בבקשה אני אנסה להבין את זה.
זו תוצג רק על דפים מתורגמים:
והנה דוגמה אם אתה רוצה להפריד 1 שפה:Code:<vb:if condition="$_REQUEST['language']"> THIS IS ONLY ON TRANSLATED SITE </vb:if>
והנה דוגמה אם אתה רוצה להפריד בשפות רבות:Code:<vb:if condition="$_REQUEST['language'] == 'pl'"> THIS IS ONLY ON POLISH TRANSLATION <vb:else /> THIS IS EVERYWHERE ELSE </vb:if>
Code:<vb:if condition="$_REQUEST['language'] == 'pl'"> THIS IS ONLY ON POLISH TRANSLATION <vb:else if condition="$_REQUEST['language'] == 'ar'" /> THIS IS ONLY ON ARABIC TRANSLATION <vb:else if condition="$_REQUEST['language'] == 'de'" /> THIS IS ONLY ON GERMAN TRANSLATION <vb:else /> THIS IS EVERYWHERE ELSE </vb:if>
נערך לאחרונה על ידי vBET; 01-05-10 ב 13:44.
תודה אדם.
בדיוק מה שחיפשתי