חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 5 של 5

אשכול: הגדרת שפה הפורום - כל הפורומים או צוין

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2009

Default הגדרת שפה הפורום - כל הפורומים או צוין

אני בפורומים שלי בטוח im הרבה אחרים עושים בפורומים ספציפיים שם דיון בינלאומי עם תתי קטגוריות עם אוהב של וכו ', ספרדית גרמנית.

כמו שפה פורומים שלי העיקרית היא אנגלית, כאשר אני רואה את הקטעים האלה ולחץ לתרגם לאנגלית, לא קורה כלום כמו התסריט מניח שזה פשוט צריך להחזיר את השפה בפורומים ברירת המחדל של הטקסט המוצג יהיה אנגלית כבר?

אז זה יהיה טוב יש אופציה שם את כל הפורומים מוגדרים שפת ברירת המחדל שלך, אלא אם כן צוין ויש להם את האפשרות להגדיר אילו חלקים בפורום להשתמש באיזו שפה, כך שתוכל לתרגם את אותם הקטעים כדי בשפת האם שלך.

כפי שאני יודע על עצמי כי זה היה גם לעזור עם moderatoring פורומים שאינם באנגלית.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

נא לאשר זה למה אתה מתכוון. תצורה בפורום נוסף שבו אתה יכול לומר כי אין שפה אחת מחדל בפורום אבל חלקים מסוימים בשפה אחת וחלקם שונים. על ידי הצבעה זיהויי בפורומים עבור כל שפה. האם זה נכון?

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2009

כן חבר כי היא נכונה כל כך למשל:

פורומים
    חדשות, הכרזות (שפת ברירת המחדל לשימוש להגדיר למשל אנגלית)
    דיון הכללי (ברירת המחדל בשפה להשתמש להגדיר למשל אנגלית)

דיון בינלאומי
    ספרדי (קבוצה ספרדית שפת ברירת המחדל)
    גרמנית (להגדיר שפת ברירת המחדל הגרמני)
    צרפתי (צרפתי להגדיר שפת ברירת המחדל)

זה יכול להיות הוסיף כתפאורה בתוך הקטגוריה בפורום כתפאורה להשתמש גם הגדרת שפת ברירת המחדל, או לבחור את השפה מתוך רשימה נפתחת.

תאריך
    אוקטובר 2009

בסדר - אז אנחנו יודעים מה נדרש.

אני רואה כאן בעיה - תרגום של הפריסה (אופציות, תקשורת וכו '). ליתר דיוק - כאשר מישהו ילך חלק Spanisch, ואז הכל יהיה vBEt איום כמו בספרדית. הבעיה מתחילה כאשר מישהו באנגלית GUI והולך חלק ספרדית. ואז GUI בשפה האנגלית, מסרים בספרדית תרגום ייכשל עבור GUI.

שימו לב - אני לא ממש רץ בפורום עם מאפיין כזה, אז אולי אני מתגעגע למשהו. אתה יכול להגיד לי כי vBulletin עובר באופן אוטומטי משפטים לספרדית כאשר מישהו מגיע פורום תת ספרדית, וכשהוא יחזור חלק קצת אנגלית אז GUI באופן אוטומטי ללכת אנגלית?
    אני רק תוהה האם זה כבר כלול או נצטרך להתמודד עם זה איכשהו.

הדרך הקלה ביותר יהיה פשוט לסמן את כל ההודעות subforums אלה על ידי lang bbocode ולא יידרשו שינויים ב- vBET. כפי שאני מבין את זה זה לא כמו שאתה רוצה את זה. ברצונך לשנות את ערך שפת הפורום עבור פורומי משנה שונים. זה יכול להיות מסובך. אני רואה גם בעיות עם:
    - מציג בעמוד הראשי (כאשר חוט כותרים בכל השפות גלויים ואלה אין langtitle BBCode אשר תאפשר לקבוע כי יש צורך בתרגום)
    - ערוצי RSS

יהיה לי את זה בחשבון ולתת לו לגדול. זה יכול להיות מסובך, אלא גם שמיש עבור פורומים רבים. שים לב כי ברגע זה זה לא בעדיפות גבוהה. קרוב לוודאי נוכל לחשוב על זה יותר אינטנסיבי כאשר אנו משלבים vBET עם מערכת vBulletin משפטים - זה יכול לפתור לפחות הגיליון הראשון.

תאריך
    אוקטובר 2009

זה באמת לבקש כמו כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157

יש לנו פתרון אחר אשר מכסה את הצרכים - זו הסיבה המוצע כאן הוא סירב. אנא ראה כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10157 לקבלת פרטים כיצד היא להיפתר. בקיצור מילים - פורום כולה תהיה שפת ברירת המחדל אחד, הרובוט שלנו לסמן את כל ההודעות הישן באמצעות זיהוי אוטומטי של שפה. זה פורומים דרך הכוללת מקטעים עבור שפות שונות יוכלו להשתמש vBET - כל ההודעות יתורגם גם, למשתמשים תהיה אפשרות לכתוב בשפה כלשהי בכל מקום.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •