תן לי לנחש - יש לך vBSEO והרבה קישורים בדף הראשי - אני צודק?
הטריק הוא - אם אתה לא באמת צריך, אז לא להשתמש באסטרטגיה הסליקה האחרון. אני יודע שיש אם - האם בדקת אסטרטגיות ניקוי אחרים? אחרים לא לנקות את המטמון כולו יקח יותר משאבים ברור מן הצד השני.
הבא לשחרר vBET 3.x יכול לעזור לך - נוסיף פרמטרים חדשים ביצועים מתקדמים עבור דפי הגדולים באמת. גילינו גם צוואר בקבוק עם תרגום קישורים. ברגע זה יישמנו פתרון כתובות vB ידידותי vBET4.x (לא שוחרר עדיין) ואנחנו ננסה לאמץ אותה גם עבור vBSEO. אם נצליח נעבור את זה גם vBET 3.x העניין הוא vBSEO מבקש קישורים אחד אחד וזה מייצר עשרות בקשות של גוגל. כפי שכתבתי כבר יישמנו פתרון כתובות Frinedly vB - עשינו התרגום מתעכב. בעיה עם vBSEO היא שזה עובד מחוץ VB, לאחר התרגום קורה וגם לא אומרים אינו צריך כתובת כדי לבדוק תקינות של אחד בפועל
או לשים את זה הפלט.
הרבה פרטים - בקרוב אנחנו מכירים זה את צוואר הבקבוק וזה קורה רק כאשר המטמון לא מתמלא ואנחנו כבר עובדים על הנושא הזה.
אז ברגע זה אני יכול רק לייעץ לך לשחק עם אסטרטגיות ניקוי ופרמטרים ניקוי אחרים. עבור אסטרטגיות אחרות:
- אם ניקוי זיכרון מטמון של שולחן אחד לא הורג את השרת, ולאחר מכן הגדר גדול "מטמון ניקוי timelap" - השרת יהיה לקחת נשימה בין קרחות
- Analise תנועה בפורום שלך לבדוק כאשר הוא פחות - ניקוי לשנות ביצוע לעת הזאת
- בחר מטמון TTL נמוך - שולחנות קטנים תימחק כך הסליקה עצמו ייקח פחות משאבים. לוואי אחרות - שרת תצטרך לשאול Google לעתים קרובות יותר לתרגומים.
- ניסיונית: להגדיר "מחיקה מהירה המקומית עם שולחנות לייעל" פתוח / כולל / vbenterprisetranslator_functions.php ולהעיר יש 3 שורות של קוד עם "מיטוב לוח LOCAL". זה יגרום למחיקה ממש מהר מבלי לשדרג את האינדקסים. הערה: אינדקסים יגדל, כך יהיה לך לבצע את השאילתה באופן ידני - כלומר לבדוק את זה פעם אחת בשבוע. אם זה יעבוד בשבילך נוכל ליישם אסטרטגיה חדשה, שם אינדקסים יהיה לא בכל יום מחדש.