חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 2 12 אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 15

אשכול: עומס בעיות נוספות

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

Default עומס בעיות נוספות

אוקי אז עשיתי המון בדיקות.

במשך תקופה של 24 שעות העומס שלי עולה בהתמדה לתוך 30.00 's

שרת מחדש ומתקן את זה עבור 24 שעות נוספת.

אם אני להשבית את mod אני לא מבין את הבעיה הזו.

אל תגיד את זה עם mod נכים יש פחות תנועה כמו שזה לא נכון, גוגל עדיין שולח את אותה תנועה עם mod נכה על פי הנתונים הסטטיסטיים שלי.

בבקשה להסביר, לטעון מוציא אותי מדעתי.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

נשמע כמו רובוטים הם להכות את דפים מתורגמים כאשר mod פועל. אתה צריך להסתכל לתוך אופטימיזציה apache או מקבל שרת עם כוח מעבד יותר. האם אתה פועל vboptimise או כל סוג של מנגנון במטמון, כמו memcached?

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

העובדה היא הפורום שלי מקבל 30,000 ייחודיים ביום, אם אני להשבית את טיפות עומס mod באופן מיידי, ובוטים ומשתמשים עדיין מציגים דפים ולכן עדיין דורשים כוח שרת, זה פשוט כי הצגת דפים מתורגמים להשתמש 10 פעמים את המשאבים מאשר דפי vb סטנדרטיים ממסד הנתונים הרגיל. זה קוד כתוב בצורה גרועה, וצריך לתקן אותו! המודים האחרים מעולם לא עשו את זה, רק vbet, הלוואי שמעולם לא השתניתי, אבל לחזור זה מאוחר מדי עכשיו.

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

זה באמת נשמע כמו שאתה משתמש בשרת חלשים. אני במחשב Nehalem 8 ליבות (כך אנחנו מסתכלים 8 ליבות וירטואליות יותר בשל HT, עבור סכום כולל של 16). אני גם מותאם בהרחבה את המכונה באמצעות טכניקות שלי, כמו גם המצביעים מן ההורים בבית vbulletin.com.

vBET מעלה את העומס שלי על 2.5 ל 3.0-3.5, בהתאם למספר המשתמשים, וזה כמובן יגדל בהתבסס על גודל המטמון. עם זאת, אני לא חושב שזה רע בכלל, כטווח שלי משתמשים בו זמנית מתוך 800 גבוה למדי אפילו גבוה 1200.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי כמובן התרגום חייב לקחת כמה משאבים - אין שום קסם. תרגם דף לנקוט אמצעי פלט התוצאה ולשנות אותו. בגלל התרגום כי תמיד להימשך זמן רב יותר בדף נורמלי.

אני מבין שאתה לא מרוצה גם שיש עומס בשרת יותר, אבל שים לב vBET לוקח משאבים רק לתרגום. לגבי דפים רגילים זה מוסיף דגלים בלבד. אז כל זה עומס נוסף נובע תנועה נוספת אל דפים מתורגמים. כפי שכתבת את התנועה שלך לא לרדת מיד לאחר השבתת vBET (אם יש לך אותו זמן אז זה יקטין לאחר השבתת - תאמין לי) ואת העומס על השרת נמוך יותר - זה ברור - רובוטים עדיין זוחל כתובות דפים מתורגמים, המשתמשים עדיין למצוא בקישורים גוגל דפים מתורגמים שלך. אז עדיין יש לך תנועה זהה, אך כעת תחת קישורים מתורגם הוא מועתק רק תוכן - דף רגיל אשר אינו מתורגם. אם אתה רוצה להישאר עם vBET נכים אנו ממליצים להוסיף כלל בקובץ. Htaccess שלך אשר יפנה את כל דפי תורגם לאחת נורמלית, אחרת אתה יכול רופף SEO שלך בגלל תוכן משוכפל.

שים לב שכבר תכננו תמיכה במערכות מטמון אחרות ואלגוריתמי התרגום שלנו ממוטבים באופן מיידי. כלומר, גילינו עד כמה זה מקטין באופן דרסטי את ביצועי ה-PHP בעבודה על מחרוזות גדולות ושינינו את האלגוריתם שלנו. הוא כבר שוחרר ב- vBET 4.2.0 עם אפשרויות תצורה נוספות. ואנו נעביר את כל השיפורים גם ל- vBET 3.x שעדיין נתמך

אני מבין כי לדעתך הקוד שלנו חלש. אני לא יודע על מה אתה מבסס את הציפיות שלך. יש לנו mod התרגום המהיר ביותר vB - אין דבר מה עובד טוב יותר. תרגום ייקח קצת משאבים mod שלנו לוקח את זה פחות, כי אחרת. אתה יכול לראות איך vBET מהיר יכול לעבוד על פורומים רבים. אם יש לך בעיות בשרת שלך, אז בבקשה לשקול שינויי תצורה או הוספת משאבי השרת. אתה לא תשים 20 ליטרים של מים לתוך דלי 10 ליטר.

ההמצאה שלנו היא: "יש לנו הרבה מה לשנות". ולכן אנחנו עורכים ניסויים, משנים אלגוריתמים, יוצרים פרופילים ומבזבזים הרבה זמן בחיפוש אחר פתרונות שידרשו פחות משאבים. עדיין אנחנו לא יודעים שום mod אשר יכול להיות כל תחרות vBET ויש כמה מודים תרגום אחרים. עשינו הרבה שינויים באלגוריתמים שהיינו צריכים לקרוע כי הם לא עזרו, במהלך התהליך הזה גילינו גם שיפורים רבים. אתה יכול לקבל את הרושם שלך מבסס על בעיות השרת שלך, אבל בבקשה לשקול האם יש לך פתרון טוב יותר? מה אתה יכול לתת רמז כי אולי vBET הוא לא פתרון שגוי מאז עובד על אלפי פורומים, אולי אתה רק מנסה לשים 20 ליטר מים לתוך דלי 10 ליטר. ובכל זאת - יש לנו הרבה מה לשנות ורשימת TODO נהדרת בסעיף אופטימיזציה (כ -70% להתנסות האם זה יעזור או לא) ואתה צודק 100% - אנחנו יכולים לעשות את זה טוב יותר, אנחנו ואנחנו עושים את זה כל הזמן רק לחכות עד שנעבור את כל השיפורים אשר עשינו במהלך יישום vBET4.x

אם אני יכול לתת לך כמה רמזים - אנא בדוק כיצד ניתן לייעל vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    במיוחד לשקול השבתת כמה שפות חסימת דפים רלוונטיים על ידי robots.txt

מהו זמן התגובה עבור דפים מתורגמים? מהו השימוש ב-CPU שלך? מהו השימוש בזיכרון שלך? אם זה מקובל אז אין לך מה לדאוג. לעיתים קרובות אנשים מפחדים על ידי הגדלת העומס על השרת, ואפילו לא יודע מה זה אומר. העומס על השרת פי 10 יותר עושה לא אומר 10 זמן משאבים רבים יותר בשימוש. זה רק אומר כי הליכי משנה עוד מחכים בתור, מה הוא נורמלי לחלוטין, מאז כרגע הנושאים שלך יש להמתין לתגובת גוגל אם קצת תרגום אינו במטמון עדיין. אז חוט ממתין לתגובת גוגל וזה לוקח לא CPU בכלל בתקופה זו. בגלל זה את המטען השרת שלך יהיה גדול יותר אפילו אם vBET יכול לקחת אין משאבים בכלל (מה כמובן בלתי אפשרי).

אודות מתרסק השרת שלך - זה כמובן נושא השרת. זה קורה מעת לעת. היה לי בעיה דומה בשרת שלי. זה נגרם על ידי באג כמה Apache כך חוט אחד אפאצ'י הלך וגדל עם שימוש בזיכרון עד לזיכרון כולו היה נצרך ans שרת במטמון. רק חוט אחד מתנהג ככה - שני הנושאים Apache היה נורמלי. שיחקתי עם תצורה Apache ו הבעיה נפתרה. אני חושב שזה פשוט היה קצת אפאצ'י זליגת זיכרון - עד כמה שאני זוכר שמתי ערך נמוך יותר של בקשות אשר ניתן להחזיק על חוט אחד. היו גם שינויים אחרים. אני מציע לבדוק את השימוש בזיכרון שלך ולנטר אותה במשך זמן מה. גם זה יכול להיות מועיל כדי לבדוק הסכום הממוצע של זיכרון בשימוש על ידי חוט אפאצ'י אחד, עשה כמה חישובים וקבע הערך המתאים של הנושאים היותר עבור Apache.

אם יש לך עוד שאלות בבקשה לשאול
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 17-03-10 ב 00:53.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי - אני פשוט היה בפורום שלך זה מתרגם FAST ULTRA ... אז מה אתה טוען לגבי ומדוע יחס כל כך כועס על vBET, כאשר יש לך תרגום סופר שירות מהיר? ...

אנא שקול מה העומס על השרת אומר. הבנת משמעותו יכול להיות מועיל מאוד להבין מה קורה על השרת ואיך זה יכול להיות קשור האשכולות אשר מחכים בתור לא כי אין לך משאבים, אבל מחכים תגובה מהשרת אחרים (גוגל במקרה הזה).

לדעתי יש לך תרגום סופר מהיר ויש לך מה לדאוג

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

אני כבר 10 שנים בבניית אתרים, אני מודע היטב לטעון 10x לא אומר משאבים 10x, להפסיק להתייחס אלי כאידיוט וכפית להאכיל אותי שטויות. העובדות הן קר עם mod זה לעומת mod חופשיים אחרים הטעינה שלך היא מגה. וגם בשעות השיא האתר שלי הוא עכשיו איטי להגיב. כן, דפי לתרגם מהר שפל, אך במחיר של שרת איטי בהמשך היום. יש לי ליבה מרובעת, הפשיטה 15k SAS לשרת, כי הוא מותאם רק בסדר, זה לרוץ 0.50 כל היום לפני זה עם תנועה גדולים. זהו קוד VBET המוסיפה לטעון עושה שרת איטי בעיתות שיא, זו עובדה, זה לא מגביר את התנועה, הייתה לי תנועה באותו בוטים לפני השרת התמודדו בסדר, זה המוצר תרגום. התקופה. מהרו לתקן את זה, אני באמת לא רוצה לשלם עוד 300 ליש"ט לחודש עבור שדרוג השרת רק כדי להפעיל MOD חחח.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

כמה שפות אתה צריך לאפשר? כמה הודעות יש לך? האם יש לך vBSEO ואת מפת מותקן גנרטור? איך בוטים רבים להכות את האתר ביום?

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

היי!

32 שפות זמינות.

100,000 הודעות.

vBSEO ואת מפת מותקן.

מפת תוסף אומר 1000.000 עמודים זחל ביום.

העובדה היא, אם אני להשבית את mod מחדש, השרת בוט ומשתמשים עדיין להכות השרת שלי כמו קודם, באותם דפים נמצאים עדיין במדד גוגל ולכן אני מקבל את התנועה באותו מופעל או לא.

ההבדל היחיד הוא כי עם משרד ההגנה ביטל את בוטים google המחפשים לקבל את הדף אנגלית, לכן, התנועה זהה, ההבדל היחיד הוא שהם לא רואים דף מתורגם, וכך למנוע את הבעיות באתר אופנות.

זה ברור כשמש לי זה mod שוחרר ללא בדיקה ראויה, בבהירות הבעלים אינו מעוניין להתייחס לבעיות.

Fail.

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

מיכאל, אתה טועה, זה עומס לא נגרמת על ידי גידול התנועה, היא נגרמת על ידי קריאה וכתיבה תרגומים mysql.

אם הצוות vBulletin יכול לקרוא ולכתוב mysql עם עומס נמוך למה את לא יכולה?

קוד מסכן חבר שלי.

דף 1 של 2 12 אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •