חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 2 Firstראשון 12
תוצאות 11 עד 15 של 15

אשכול: עומס בעיות נוספות

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Snake View Post
    אני כבר 10 שנים בבניית אתרים, אני מודע היטב לטעון 10x לא אומר משאבים 10x, להפסיק להתייחס אלי כאידיוט וכפית להאכיל אותי שטויות. העובדות הן קר עם mod זה לעומת mod חופשיים אחרים הטעינה שלך היא מגה. וגם בשעות השיא האתר שלי הוא עכשיו איטי להגיב. כן, דפי לתרגם מהר שפל, אך במחיר של שרת איטי בהמשך היום. יש לי ליבה מרובעת, הפשיטה 15k SAS לשרת, כי הוא מותאם רק בסדר, זה לרוץ 0.50 כל היום לפני זה עם תנועה גדולים. זהו קוד VBET המוסיפה לטעון עושה שרת איטי בעיתות שיא, זו עובדה, זה לא מגביר את התנועה, הייתה לי תנועה באותו בוטים לפני השרת התמודדו בסדר, זה המוצר תרגום. התקופה. מהרו לתקן את זה, אני באמת לא רוצה לשלם עוד 300 ליש"ט לחודש עבור שדרוג השרת רק כדי להפעיל MOD חחח.
    אני מבין שאתה כבר מכיר את ידיעות על עומס השרת אשר נתתי לך. שים לב כי אין לי ידע על איך הוא מתקדם כל אלפי המשתמשים שלנו וכל פעם אני אתן מידע התחת המלא כפי שהוא יכול להיות מועיל. זה לא אומר שאני מתייחסת אליך כמו אידיוט - זה אומר שאכפת לי לתת לך ידיעות אשר יכול להיות שימושי עבורך והערכה של מצב השרת. נא להצביע לי mod חופשיים אחרים אשר אתה מדבר אשמח לעשות קצת השוואה כמו כן, עת אתה חופשי לבחור הפתרון הטוב ביותר עבורך.

בדקתי בפורום שלכם שוב ושוב נראה להגיב מהר מאוד. תן לי בבקשה מסגרת הזמן הטוב ביותר כדי להיות מסוגל הצופה את מה שאתה כותב על התגובות שלך איטי בזמן שיא.

אם אתה רוצה לבדוק איך התנועה שלך השתנה בגלל vBET - נא ליצור כמה דו"ח אשר יראה לכם את כל התנועה לדפים מתורגם - זה מה שאתה הרוויח בזכות vBET.

אתה צודק לחלוטין תרגומים צרכים משאבים נוספים - אין דרך אחרת ואתה לעולם לא תמצא מוצר אשר יהיה לתרגם את האתר שלך ללא כל עלות. כפי שכבר הוזכר רוב הזמן דורש מחכה לתרגום גוגל כאשר הוא לא במטמון, ובתקופה זו האשכולות שלך צריך לחכות לתגובה מה ההשפעה הגדולה ביותר על העומס על השרת. ניתן להגדיר זמן מטמון גדול יותר לחיות - אז תרגומים נדרש לעתים קרובות יהיה כבר במטמון. אבל לא תרגומים במטמון כל מוצר יצטרכו לחכות לתרגום. אין דרך אחרת.

שים לב חושב צריך להיות שבור כדי להיות מסוגל לתקן את זה.

כפי שכבר כתבתי לך, אנחנו כל הזמן לשפר את ביצועי vBET. ואני כבר כתבתי לך, כי יש לנו שיפורי ביצועים מוכן אשר נמצאים כעת על הבמה בטא vBET4.x. היום נשחרר גרסה חדשה עם vBET4.x שיפורי ביצועים נוספים. וכאשר באגים עבור אלה (אם בכלל) יתוקנו נעבור אותם שיפורים vBET3.x אין צורך לדחוף.

כמו כן, אף אחד לא מכריח אותך לשלם עוד 300 ליש"ט לחודש עבור שרת - אתה החלטות שלך ויש לך הרבה אפשרויות כאן. כולל צמצום מספר השפות הנתמכות, או אפילו מעבר מוצר אחר אשר שהזכרת הוא הרבה יותר טוב. אנחנו לגמרי מבינים כי פתרונות אשר אתה משתמש חייב להתאים לצרכים שלך ואת האפשרויות. אנו שמחים לתת ללקוחותינו מוצר טוב יותר וטוב יותר. ואנחנו מודעים לכך שבמצב שבו הבקשה חייב לחכות טופס התגובה שרת אחר העומס על השרת שלך יהיה גדול יותר, לא משנה מה פתרונות נשתמש. נשמח אם להישאר עם המוצר שלנו להגדיר אותו כך שיתאים יו האפשרויות שלך. ואנחנו נשמח לתת לך יד בתחום זה

שים לב אנחנו פשוט נתן פתרון חדש לשלב עם יוצר Sitemap. אם אתה משולב - ראה הוראות אינטגרציה חדש כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    זה מגדיל באופן דרמטי במהירות של דור מפת האתר (בפורום שלנו מעל 12 פעמים).

תאריך
    אוקטובר 2009

זה ברור כשמש לי זה mod שוחרר ללא בדיקה ראויה, בבהירות הבעלים אינו מעוניין להתייחס לבעיות.

Fail.
    אם יש לך ספקות לגבי בדיקות נאותות אני מציע לבדוק את ההיסטוריה של vBET - זה נבדק על ידי מאות פורומים אמיתיים לפני שהוא התקדם לגרסה בתשלום

על טיפול בסוגיית. אני מצטער. אני הניח בטעות נותן לך בתגובה הראשונה זה ידיעות, הייתי ברור שאנחנו בשאלת:
    Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    שים לב שכבר תכננו תמיכה במערכות מטמון אחרות ואלגוריתמי התרגום שלנו ממוטבים באופן מיידי. כלומר, גילינו עד כמה זה מקטין באופן דרסטי את ביצועי ה-PHP בעבודה על מחרוזות גדולות ושינינו את האלגוריתם שלנו. הוא כבר שוחרר ב- vBET 4.2.0 עם אפשרויות תצורה נוספות. ואנו נעביר את כל השיפורים גם ל- vBET 3.x שעדיין נתמך

...

ההמצאה שלנו היא: "יש לנו הרבה מה לשנות". ולכן אנחנו עורכים ניסויים, משנים אלגוריתמים, יוצרים פרופילים ומבזבזים הרבה זמן בחיפוש אחר פתרונות שידרשו פחות משאבים. עדיין אנחנו לא יודעים שום mod אשר יכול להיות כל תחרות vBET ויש כמה מודים תרגום אחרים. עשינו הרבה שינויים באלגוריתמים שהיינו צריכים לקרוע כי הם לא עזרו, במהלך התהליך הזה גילינו גם שיפורים רבים. אתה יכול לקבל את הרושם שלך מבסס על בעיות השרת שלך, אבל בבקשה לשקול האם יש לך פתרון טוב יותר? מה אתה יכול לתת רמז כי אולי vBET הוא לא פתרון שגוי מאז עובד על אלפי פורומים, אולי אתה רק מנסה לשים 20 ליטר מים לתוך דלי 10 ליטר. ובכל זאת - יש לנו הרבה מה לשנות ורשימת TODO נהדרת בסעיף אופטימיזציה (כ -70% להתנסות האם זה יעזור או לא) ואתה צודק 100% - אנחנו יכולים לעשות את זה טוב יותר, אנחנו ואנחנו עושים את זה כל הזמן רק לחכות עד שנעבור את כל השיפורים אשר עשינו במהלך יישום vBET4.x

אם אני יכול לתת לך כמה רמזים - אנא בדוק כיצד ניתן לייעל vBET: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html
    במיוחד לשקול השבתת כמה שפות חסימת דפים רלוונטיים על ידי robots.txt
    אני מרגיש אחראי לחלוטין לאי ההבנה הזאת. שוב מאוד מצטער. אנא ספר לנו, באיזו דרך אנחנו צריכים להגיד לך שאנחנו משפרים vBET כל הזמן, וכיצד אנו יכולים להבטיח לך שוב כי vBET3.x יהיה שיפורים נוספים בביצועים, כדי להבהיר לך שאנחנו מטפלים בבעיה? אנו תמיד נשמח לשפר את דרך התקשורת שלנו עם הלקוח
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 19-03-10 ב 03:02.

תאריך
    אוקטובר 2009

מיכאל, אתה טועה, זה עומס לא נגרמת על ידי גידול התנועה, היא נגרמת על ידי קריאה וכתיבה תרגומים mysql.

אם הצוות vBulletin יכול לקרוא ולכתוב mysql עם עומס נמוך למה את לא יכולה?

קוד מסכן חבר שלי.
    אתה כבר צוין כי יש לנו מתוכנן לתמוך במערכות מטמון (קובץ המנועים הקיימים). אנא שקול מה הכוונות שלך בדיון הזה והאם זה הולך בכיוון הנכון כדי לשפר את השרת המדינה סיור - אם הוא עדיין הנקודה.

השאלה שלך מניחה כי העומס נגרם על ידי התקשורת עם MySQL. אתה יכול בבקשה לתת לנו מקור זה לאבחן? נשמח ללמוד אותו

ג'וניור משתמש
    תאריך
    מרס 2010

הייתה לי את אותה בעיה, לנתק עומס יתר. לבסוף יש לי מושבת VBET מהפורום שלי והכל נורמלי עכשיו.

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי sarangan View Post
    הייתה לי את אותה בעיה, לנתק עומס יתר. לבסוף יש לי מושבת VBET מהפורום שלי והכל נורמלי עכשיו.
    איזו גירסה השתמשת? נא לעדכן לגרסה האחרונה - עשינו שיפורי ביצועים גדול. משתמשים רבים כתב את תודתם על כך, רואה הבדל גדול - במיוחד באזור העומס על השרת

עריכה:
    כרגע בדקתי בפורום שלכם vBET עובד שם - נא לא לכתוב הצהרות כוזבות על מצבו vBET.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 22-04-10 ב 14:58.

דף 2 של 2 Firstראשון 12

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •