חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 6 של 6

אשכול: בעיית העברת השרת וקידוד התווים

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

Default בעיית העברת השרת וקידוד התווים

עבר לשרת חדש (בביצוע) מסד הנתונים הועתק עם כל הקבצים באמצעות האריזה cpanel ואני רואה את קידוד התווים אינו נכון. ? יש צעדים לגבי מקור הבעיה

תודה

הנה צילום מסך של אתר חדש באמצעות שינוי קובץ מארחים
    ובכן, התמונה אינה מעלה אך תווים לא חוקיים בכל הטקסט

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אם הקידוד שלך שגוי, משמעות הדבר היא שגיבוי מסד הנתונים שלך נעשה בצורה שגויה. זה לא בקשר vBET. ייתכן שקידוד ברירת המחדל שונה, אך עיין במדריך למסד הנתונים. באפשרותך לעבור בגוגל על בעיות ופתרונות אלה.

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

כן, אתה corret הם משתמשים חבילות כדי לזוז, הם עשו את זה שוב דרך SSH והכל טוב עכשיו, זה

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

אני רואה את זה הרבה ברישומים עכשיו

2020-06-09 16:26:21 UTC [אפאצ'י] [: להזהיר] [pid 47134] [הלקוח 94.130.64.80:45408] פסק זמן מחכה פלט של CGI סקריפט/home/u2-6twnjvutczhf/www/allfreechips.com/public_html/phpBB2/vbenterprisetranslator_seo. php
    *
    2020-06-09 16:26:20 UTC [אפאצ'י] [: להזהיר] [pid 47976] [הלקוח 40.77.167.21:44250] פסק זמן מחכה פלט של CGI סקריפט/home/u2-6twnjvutczhf/www/allfreechips.com/public_html/phpBB2/vbenterprisetranslator_seo. php

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

כמו כן, Q ב jquery, אני כבר לטעון אותו ואז הוסיף שוב מ vbet/נתיב, אני יכול לנטרל את זה?

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי, על יומנים-למרבה הצער אלה אינם כוללים כתובת ביקשו כך קשה לדעת מה קורה. כל הבקשות עוברות. קובץ שוקת מוזכר רוב הסיכויים שיש לך בעיות עם ספק תרגום מסוים-השרת שלך ממתין זמן רב מדי לתרגום לא מאוחסן במטמון. באפשרותך לבדוק את זמן התגובה מהספקים שלך על-ידי בדיקת קבצי script הכלולים בחבילת vBET ב do-not-upload\tools\providers-tests מדריך. אתה פשוט להעלות בדיקה כזאת לספריית הפורום שלך וביקש מדפדפן האינטרנט. ייתכן שלספק יש בעיה עם תרגום ספציפי, כך שלא יהיה צורך להציג את הנושא גם אם הוא קיים, אך זו הדרך הקלה ביותר לבדוק האם הספק מגיב.

על jquery. האם הוא נוסף שוב כמקור או סתם קישור? אם זה רק פעמיים אותו קישור לפיג, אז שום דבר לא יקרה אם תסיר אותו. אבל אם בכמה עמודים jquery לא נוסף כברירת מחדל, אז אתה יכול להיות בעיות בדפים אלה. לכן, אם הוא אינו נכלל כקובץ script בדיוק כקישור, לא שווה להסתכן בשינויים.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •