חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 2 של 2

אשכול: האם אפשר לבטל כמה תוספים?

חבר בכיר
    תאריך
    פבואר 2010

Default האם אפשר לבטל כמה תוספים?

היי מיכאל,

אני מנסה להפחית עומס, זה עדיין בעיה, האתר שלי הוא 100% במטמון.

אם אני רק רוצה המתרגם לתרגם את הדפים עבור האורחים ואף אחד תכונות אחרות כמו בפורום תמיכה בשפה רב וכו 'אני יכול לבטל כמה תוספים?

האם זה להפחית עומס?

אני רק רוצה מתרגם בסיסי, כל כך פשוט דפים חדשים על כתובת חדשה, אף אחד מהדברים מפוארים אחרים.

תודה.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

במקרה כזה תוכל להשבית הרבה תוספים. אבל קודם - האם אתה באמת צריך את זה? מהו הזמן של התרגום עמוד בפורום שלך? העומס על השרת הוא פרמטר וירטואלי ואתה לא צריך לדאוג אם הבקשות שלך מטופלות במהירות. יתכן כי יש לכם עדיין הרבה משאבים שאינם בשימוש העומס על השרת הוא גבוה, בגלל טעות או תצורה Apache MySql כוחות לקוחות אחרים לחכות (אני חושב כך - לא עבד בתחום זה). זה יכול להיות שיש לך יותר לקוחות ב באותו זמן והם ממתינים בתור, אבל הם מחכים זמן קצר מאוד, ואתה לא צריך לדאוג בקשר לזה.

אז בבקשה להסתכל על השימוש בזיכרון שלך לשימוש ב-CPU ואם עדיין יש לך משאבים ואז להבין למה הנושאים שלך מחכים CPU במקום הפחתת פונקציונליות vBET. אבל כמובן אם אתה לא צריך תמיכה רב לשונית תוכל להשבית הרבה plugins vBET.

דרך אגב - אתה יכול למצוא כאן בקובץ robots.txt המלא שלנו אשר חוסמת רובוטים לא לזחול על דפים מתורגמים לא משמעותי. עדכנתי אותו היום אז בבקשה להסתכל כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 10-03-10 ב 21:38.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •