חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 3 של 3

אשכול: מבחר השפות לתרגום, ללא קשר לשפה של מטמון התצוגה

ג'וניור משתמש
    תאריך
    מאי 2011

Default מבחר השפות לתרגום, ללא קשר לשפה של מטמון התצוגה

Text automatically translated from: Polish to: Hebrew
    Translated text
    APIs של גוגל ומיקרוסופט הוא בעל ערך. לכן, כאשר החשבון שלי platfmormach אלה יש כמה קרנות לכבות ברוב השפות, כדי לא לבזבז כסף יקר על תרגום של שפות קטין. כשאני עושה את זה בשפות משתיים אינן זמינות - יכול לנשור מדד מנועי חיפוש להרתיע מבקרים חדשים בפורום שלי.

זה היה יכול להיות נחמד אם היה יכול לבחור את השפות כרגע אנחנו רוצים להסביר, בעוד לא מכליל שפות מטמון משני.
    Original text

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Translated text
    שלום, קודם כל אני מתנצל על זמן התגובה. אתה יכול כבר להיות זמין, לעומת זאת, בדקנו את הדרך הבאה לעקיפת הבעיה:
    1. בכל מקרה ליצור עותק של הקבצים מספריה vbet_translation_options
    2. לערוך כל אחד מהקבצים בספריה נתון-לשפה הזוג, אשר ברצונך להמשיך ולתמוך (אך עדיין זמין), במקום השמות API, נכנסים מחרוזת ריקה, לדוגמה:
    להחליף 'ar'=>'Google', על 'ar'=>'',

אם הפורום שלך בשפה המקורית הכל רק בפולנית, זה מספיק, בעת שינוי הערכים בקובץ vbenterprisetranslator_from_pl.php.
    אני מציע לך לבדוק את זה קודם על זוג שפה אחת מסוימת ולראות אם זה עובד. זה צריך, בגלל vBET בעזרת המכונה ניתן לבחור מתרגם "דמה" כביכול, אם לא זמין (בגלל המגבלות מותש).

נא לזכור כי בתצורה זו, עבור vBET זוג שלך בשפה שבחרת יורדו תרגומים מהמטמון, אבל זה לא יגרום תרגומים חדשים. זה יביא העובדה כי את הטקסט מתורגם לא יוצגו המקורי. וזה אומר שנקרא ' שכפול של תוכן '-מה גוגל לא אוהב.
    אז בבקשה לשקול אפשרות זו...

לכן, אם אתה לא רוצה להשבית כליל את השפה, זה קודם ניתן להגביל את מנועי תרגום (קבצי תצורה זהה). חופשה ללא תשלום-תן לו להסביר. יותר 'השכפול של תוכן' גרוע יחסית באינדקס של גוגל. לגמרי הפוך לתמיכה בשפה פותר בעיה זו. להשאיר את התמיכה, אך ללא תרגום מנועי, יהיה הגורם לבעיה. אז משהו יכול בין-עבור שפות אלה יש תמיכה במנועים אחרים, להישאר על ללא תרגום (להזכירכם כי Microsoft יש גם אופציה בחינם), להשתמש רק הסכר כאשר אין תמיכה אחרים וכל זה היית מגיעה 'השכפול של תוכן' בהיעדר כל תרגומים נוספים, לשקול, עם זאת, האפשרות לבטל את השפה.

אם יש לך שאלות, אל תהסס לשאול.
    Original text

אסור
    תאריך
    אוג 2012

Translated text
    אמא nadzieję, באוקטוברכובות אל zaspokoiło twoje potrzeby - jeśli ניאה proszę pisać wątku w tym.
    Original text

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •