תן לנו את הגרסה המדויקת של vBET בשימוש, פורומים, vBSEO (אם משתמשים).
כמו כן, בבקשה לספר לנו באיזו דרך אתה הדיון שינוי שם ו אתה עושה את זה נורמלי או בעמוד מתורגם?
אני לא יכול לשחזר את זה בפורומים שלנו אז אני צריך עזרה קטנה בצד שלך
בסדר - בדקתי את המקור היא נגרמת על ידי תוסף כלשהו באמצעות וו "postbit_display_complete". vBET יש 2 plugins באמצעות וו. אתה יכול בבקשה לקבוע מי הגורמים הצרות בפורום שלך? אתה יכול פשוט לעשות זאת על ידי השבתת אחד לבדוק האם הנושא עדיין קיים. אם כן אז להפעיל אותו ולבטל השני. אם עדיין קיימים אז לנסות עם נכים בביתן. אם זה עדיין קיים - אז כנראה שזה לא אשמתו vBET - לנסות לעשות להשבית vBET כולו ולבדוק.
תוכלו לנטרל plugin על ידי Admin CP-> Plugins מוצרים -> Plugin Manager
אתה תשבית mod כולו על ידי Admin CP-> Plugins מוצרים -> נהל מוצרים
אנא הודע לי על התוצאות. אם אתם PM לי גישה פרטים אני אבדוק את זה בעצמי
אני מבין שאתה רואה את השגיאה החל לאחר vBET מותקן. אבל כפי שאתה רואה vBET אין שום קשר עם זה, כי השגיאה עדיין מופיעה כאשר vBET מושבת. אז גם כמה שינויים נוספים צריך לעשות בפורום שלך. אולי mod אחרת נוספה גם, או תצורה כמה השתנה.
ראשית יש לקבוע מי אשם. אז לנטרל אחד אחד את כל התוספים אשר עובדים עם "postbit_display_complete" וו - לבדוק כל הזמן לעשות עדיין יש לך טעות. כאשר אתם לקבוע מי אשם אז בבקשה מחבר מגע של mod מה שהופך את הבלגן. אם עדיין יש לי כמה שאלות - נא לשאול
עבור יו שלך Admin CP -> תוספים ומוצרים -> Plugin Manager למצוא כל postbit_display_complete
עבור מחבר mod זה ולשאול אותו מה קורה
אני לא יכול להיות אחראי על אופנות אחרות או יודע איך פועלים כל אופנות קיימות - מצטער שאני לא יכול לעזור לך יותר מקווה עזרתי היה מספיק טוב