שלום חברים, אני צריך לעשות beckup של מסד נתונים של פורום Vbulletin, חוץ מזה אין לי בכלל לעשות את beckup לגמרי, כי כל פעם שאני מנסה לעשות אחרי כמה זמן פשוט להוריד את DB לא שלם "/ השאלה שלי היא: מתי beckup אני צריך לבטל את הפורום? מישהו יכול להדריך אותי? פורום שלי מותקן מארחת ואני צריכה דחוף דעתו לעשות את beckup DB מלאה ללא שגיאות. מאז כבר תודה רבה! Olá amigos, eu estou precisando fazer um beckup do meu banco de dados de um fórum Vbulletin, só que não estou conseguindo de jeito algum fazer o beckup por completo, pois sempre que tento fazer depois de um tempo acaba de baixar a DB incompleta "/ Minha dúvida é: Quando for fazer o beckup eu preciso desativar o fórum? Alguém pode me orientar? Pois meu fórum está instalado em uma hospedagem e estou precisando urgente mente fazer o beckup completo da DB sem erros. Desde de Já, muito obrigado!
שים לב כי המוצר שלנו הוא vBET - לא פורומים. vBET הוא תוסף עבור vBulletin המאפשר לתרגם בפורום 52 שפות ותומך בקהילה לשוני. אם יש לך שאלות על vBulletin נא לעבור לדף vBulletin ולבקש צוות vBulletin
את סוג הגיבוי הבאה בשורת הפקודה: mysqldump localhost -h - r שורש שמתייחס -p > my_backup.sql כדי לשחזר את סוג הקובץ הבאות בשורת הפקודה: מקור my_backup.sql 66 צפיות
משהו לא לעבוד בדרך זו.
צור נושא חדש ו לתאר את הבעיה באופן מדויק יותר. את ההוראות לעיל מבצע גיבוי של מסד הנתונים vBulletin אינו קשור המוצר שלנו.
הצג את תג קלאוד
חוקי הפורום