חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 2 של 2

אשכול: vBET isue עם Google API

אסור
    תאריך
    פבואר 2010

Default vBET isue עם Google API

שלום, אני מנהל של אתר אחד אשר פועל גרסה חופשית של vBET2.3.8 לאחרונה האתר היה חסום על ידי גוגל. אני איתם קשר בנושא זה והם אמרו לי שאני צריך להוסיף את הפרמטר userip לספק את כתובת ה-IP של משתמש הקצה שבשמו השרת הוא מה שהופך את בקשת ה-API אם אני רוצה שהם החסימה אותי.

אני מבקש את עזרתך בנושא זה כפי שאני באמת צריך לתקן את זה, אם אתה לא יכול לבצע את השינויים בפועל לפחות להדריך אותי בכיוון הנכון כדי שאוכל לבצע את השינויים בעצמי יש לי יכולת מוגבלת למדי php תיכנות.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

יש לי כבר פתרון זה זמן מה. אני לא עשה לשחרור הגרסה החינמית כי כמה שאני יודע userip מומלץ לא רק חובה. אין לי זמן לשחרר עשה עכשיו, אז בצע את זה ההוראות:

1. קובץ פתוח / כולל / vbenterprisetranslator_functions.php
    2. למצוא פונקציה vbet_getTranslationURL ($ מ, $ ל)
    3. להחליף את הפונקציה כולה (ולא רק את הקו הזה) על ידי:
    Code:
      function vbet_getTranslationURL($from,$to) {
        global $vbulletin;

if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey']) {
          return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&key='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey'].'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];    
        } else {
          return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        }  
      }
    לאחר ש-Google קשר. אני רואה את זה נצטרך לשחרר 2.3.x בקרוב (כל הגירסאות האחרות כבר כללה כמה שאני זוכר). זמן לא היום - אבל כנראה ישוחרר מחר אם אתה לא רוצה השינויים שנעשו עצמך

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •