חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 8 של 8

אשכול: vBET 4.0 אולי לא כל כך מהר

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Default vBET 4.0 אולי לא כל כך מהר

היי.

באמת היינו מוכנים היום לשחרורו של vBET4.0.0 יש אחד אבל - זה היה נבדק על vBulletin4.0.1 לפני הייצור עשינו בדיקה מהירה תחת 4.0.2 ונראה כי יש בלגן מוחלט עם כתובות (הניתובים מחדש שישנם קידוד).

אז עכשיו אנחנו כוונון vBET4.0.0 עבור vBulletin4.0.2 וקיימת אפשרות כי נצטרך להמתין עם שחרורו עד vB4.0.3 - אנו מגלים באג רציני vB4.0.2 אשר אינו מאפשר לנו לשחרר עכשיו (אכיפת כתובת Canonical "קפדנית" - לא עובד IE ואופרה - פורומים פורום - פרוייקטים).

אולי נעבוד על הפתרון שלנו מנסה להתאושש בעיה זו אם נפתור בעיות URL אחר המופיע vB4.0.2

חבר
    תאריך
    אוקטובר 2009

הם קבועים 250 באגים המהדורה האחרונה! אני יכול לדמיין די קשה שלה deveolping mod מקיף אם הם עושים אולי 700-800 השינויים קוד במהלך 4-5 החודשים הראשונים של מחזור החיים של קהילות 4. האסטרטגיה שלי היא לא לגעת vBulletin 4 במשך כמה חודשים בכל מקרה.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי krisp View Post
    הם קבועים 250 באגים המהדורה האחרונה! אני יכול לדמיין די קשה שלה deveolping mod מקיף אם הם עושים אולי 700-800 השינויים קוד במהלך 4-5 החודשים הראשונים של מחזור החיים של קהילות 4. האסטרטגיה שלי היא לא לגעת vBulletin 4 במשך כמה חודשים בכל מקרה.
    אני מסכים לחלוטין.

אני מתכוון להישאר עם 3.8 במשך זמן רב עדיין.

vB 4 בעצם לעולם לא יהיה זהב כאשר אתה מחשיב את המוצר היה לך לפני השדרוג (3.8), וכיצד כל אלה הם באגים חדשים למפרע המשפיעים על תכונות אחרות של ברירת המחדל vB כאשר הם אפילו לא נגעו, על ידי כך אני מתכוון ללא שינויים קוד.

אין מצב לנצח אז זה הכל על 3.8.

תאריך
    אוקטובר 2009

כן זה כאב לספק תוכנה בהתאם משהו לא יציב מאוד בקוד ...

בכל מקרה - לאחר כמה ימים של בדיקות ומציאת ותיקון כמה בעיות, וגם למצוא כמה בעיות אשר צריך לתקן על ידי צוות vB כמו באג vB אנחנו חושבים שאנחנו מוכנים לשחרור BETA. זה לא יהיה אפשרי לצאת משלב BETA כל עוד vB4 לא יהיה זהב, אבל רוב הדברים הולכים טוב ואנשים רבים מחכים vBET4.0 אז אני חושב שאנחנו מוכנים לזה ככל שאנחנו יכולים להיות במצב הזה

This text was not translated, because it is originally in Hebrew למרות שכולנו רוצים לתסיימו את המערכת ל VB4, נמתין בסבלנות עד שםה יסדרו שהיא תעבוד כמו שצריך.... כרגע כאחד שעבר ל VB4 לא הייתי מציע לעבור עדיין.
    טעיתי שביצעתי שדרוג למערכת שלי ל 4

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי dacho View Post
    This text was not translated, because it is originally in Hebrew למרות שכולנו רוצים לתסיימו את המערכת ל VB4, נמתין בסבלנות עד שםה יסדרו שהיא תעבוד כמו שצריך.... כרגע כאחד שעבר ל VB4 לא הייתי מציע לעבור עדיין.
    טעיתי שביצעתי שדרוג למערכת שלי ל 4
    כן - אני מניח שלא כל אוהב vBulletin 4 אבל עדיין יש לנו לקוחות שרוצים vBET עבור vBulletin 4 אז אנחנו נותנים את זה

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2009

Default גידול מהיר דלק

Text automatically translated from: Chinese to: Hebrew
    Translated text
    מהיר גידול, דלק, בתקווה לעשות את הפרטים של SEO
    Original text

תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי shikeren View Post
    Text automatically translated from: Chinese to: Hebrew
    Translated text
    מהיר גידול, דלק, בתקווה לעשות את הפרטים של SEO
    Original text
    כלל לא אנא זכור שאנחנו לא עושים את זה מאפס - יש לנו כבר עובד, קוד נבדק היטב אשר היינו פשוט צריכים לשלב עם גרסה חדשה של vB

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •