חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 9 של 9

אשכול: אני צריך לדעת אם Vbet יעבוד עם DBseo

תצוגה היברידית

פוסט הקודם Previous Post   Next Post פוסט הבא
    ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2014

Default אני צריך לדעת אם Vbet יעבוד עם DBseo

. היי. הבחור כעת אני מריץ VBseo. אני רוצה להחליף אותו עם DBseo ו Vbet. אני צריך לדעת אם הוא יפעל לפני רכישה זה. האם אתם מציעים שירותי התקנה.

תודה על העזרה

אסור
    תאריך
    אוג 2012

אנחנו לא מתכננים לתמוך DBSEO ברגע זה. אנו תומכים Url ידידותי. אז vBSEO שמשתמשים יוכלו להישאר עם vBSEO או לעבור של URL ידידותיים.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2014

VBseo הוא טק מת. DBseo הוא ללא ספק הטוב ביותר של seo האפשרויות שהוזכרו. זה יגרום הרבה הגיון כדי לתמוך DBseo. זה יגרום המוצר שלך הרבה יותר מושכת. יש סיכוי שאתה מותאם אישית קוד שזה יעבוד בשבילנו? תמורת תשלום?

אסור
    תאריך
    אוג 2012

ברגע זה אנחנו לא מתכננים לשלב עם dbseo. vBulletin יש Url ידידותי מקורית משלו. אתה יכול לנסות לשלב את עצמך על אחריותך בלבד, אך שים לב כי אם תשנה קוד vBET ואז תצטרך לשנות אותו שוב לאחר כל עדכון vBET.
    נערך לאחרונה על ידי Marcin Kalak; 12-11-14 ב 10:06.

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

אני צריך את זה כדי לעבוד עם DBSE או שאני צריך קצת תמיכה כדי לתקן חורים VBSEO! כרגע אני מנסה להסיר VBSEO אבל VBET גורם לשגיאות קורא קבצי vbseo

אסור
    תאריך
    אוג 2012

אם ברצונך להסיר vBSEO להסיר תחילה את השילוב של vBET עם vBSEO vBSEO קבצים, .htaccess.
    אם אין לך בעיות עם vBSEO בלי אינטגרציה, אך יש לך בעיות לאחר שילוב לאחר מכן בבקשה ליצור נושא חדש, לכתוב תוכן שגיאות.
    אם אתה משנה את ה-SEO על DBSEO אז אתה יכול לנסות לשלב את עצמך על אחריותך בלבד, אך שים לב כי אם תשנה קוד vBET ואז תצטרך לשנות אותו שוב לאחר כל עדכון vBET.
    נערך לאחרונה על ידי Marcin Kalak; 28-11-14 ב 10:39.

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

פשוט מופתע תמשיך להציע תמיכה עבור מוצר זה נוצלה.

חבר בכיר
    תאריך
    יוני 2010

להסיר את הקוד .htaccedd עבור vbet seo ואת כל הקישורים שהשתנו מן /lang/עמודים? לאנג = חרא אז זה לא פתרון. אני נול זה מעל פעם שוב מחר, ולראות את ההזדמנות של שילוב זה בתשלום? לפחות תפסיק לתת לאנשים לחשוב כי התקנת vbseo זה רעיון טוב בשלב זה.

אסור
    תאריך
    אוג 2012

אם הסרת vBET אינטגרציה עם vBSEO בקובץ .htaccess, קובץ /vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php, /vbseo/includes/functions_vbseo_url.php אז אתה לבטל באופן זמני vBET.
    vBSEO לנתח אז הקישורים שפה בפורום.
    לשנות את הקישורים אז לא משויך vBET.

אנחנו יכולים לעזור לך להסיר vBET אינטגרציה עם vBSEO, אך מאוחר יותר שינוי קישורים תלויה vBSEO.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •