עריכה:
העלאת בפורום שלך לא עובד!
PHP |? <Php /****************** - אנונימי - ZzhbFuTT - Pastebin.com
עריכה:
העלאת בפורום שלך לא עובד!
PHP |? <Php /****************** - אנונימי - ZzhbFuTT - Pastebin.com
נערך לאחרונה על ידי wowglider.de; 20-06-10 ב 14:35.
נתת לנו מפת הקובץ המקורי גנרטור - אנחנו לא צריכים את זה.
אם גוגל לא יכול להוריד גנרטור מפת האתר שלך קבצים, אותם כנראה זה אומר שיש לך טעות. קובץ htaccess. תן לנו תוכן זה לאמת. אתה יכול פשוט להדביק את זה לכתוב ב BBCode CODE, או פשוט להדביק אותו לכתוב.
אודות אינטגרציה מחולל מפת האתר. אני מבין שיש לך קשיים בהבנה תרגומים לאנגלית ו-Google לא תמיד מושלמת. אנא רק הוראות אינטגרציה בור ללא כל שינוי של הקוד שלנו. זה אומר - פשוט להדביק קוד אשר נתנו במקום המתואר. לא יותר מזה. היה לך קוד במקום המתאים, אבל זה לא היה קוד אינטגרציה שלנו - זה היה שונה. לא עשה שינויים כלשהם. רק לשים את הקוד אינטגרציה שלנו במקום המתאים - אתה תיארת בדיוק איפה לשים את זה. כמו כן יש לזכור להסיר את הקוד של השפה שלך ממגוון שפות.
אנא ההוראות שמיטה ואם יש לך בעיה עם צעד כלשהו - בבקשה תגיד בדיוק איזה שלב האינטגרציה אתה לא מבין - נתאר לך בדיוק
לתשומת לבך, אנו מציעים גם שירותי אינטגרציה שילם עבור $ 30 - במקרה שאנחנו עושים הכל בשבילך בשרת שלך. אבל ... תמיכה בפורום המקוון שלנו היא בחינם מפת אינטגרציה גנרטור:
1. האם לא הכרחי
2. האם באמת קל - פשוט להתחיל מההתחלה וללכת צעד אחר צעד.
לכן אנו ממליצים לך להתמודד עם זה בעצמך ולהציע תשובות לשאלות כלשהן. אם אתה לא מבין חלק הוראות אינטגרציה - נא לציין זאת ואנו לתאר לכם![]()
האם אתה לא מבין איפה לשים את הקוד אינטגרציה שלנו?
האם אתה לא מבין מה הקוד כדי להדביק?
האם אתה לא מבין כי אתה צריך להדביק את זה בדיוק ולא עשה שינויים בקוד האינטגרציה שלנו?
נא לתאר מה הוא בעצם הגורם לבעיה שלך. מה מחזיק אותך לעשות את זה אינטגרציה?
אנחנו מחכים תוכן. Htaccess שלכם שאלות אם עדיין יש לך את כל![]()
נערך לאחרונה על ידי vBET; 20-06-10 ב 15:01.
גוגל יכול להוריד מפות שלי, thats לא הבעיה, הבעיה היא שאני לא יודע כיצד לערוך את. Php כי עשיתי את זה כמו שאני מבין לאחר קריאת "הדרכה" שלך.
אני רק צריך את העבודה. php וכל יהיה בסדר.
יש לי את זה עכשיו לעבוד, אבל זה רגיל להוסיף דפים חוט נוסף, הצעד האחרון כדי להפוך אני לא מבין, thats איך זה נראה עכשיו:
עריכה:
גם הדבר קוד לא עובד כי ארוך מדי שלו: http://pastebin.com/bfrF78E7
נערך לאחרונה על ידי wowglider.de; 20-06-10 ב 15:11.
כך אישור. עכשיו כאשר אתה אישרו את זה בעמודים הראשונים שאתה יכול לעשות זה לעבוד כל הדפים 2 הצעדים הבאים:
1. הסר קוד נוסף אשר שהוספת והכניס אותו רק 2 שורות קוד למטה - בתוך הקרוב for לולאה. בתחילת לולאה זו. אז כפי שהוא מתואר במדריך רק לפני הקו הזה (שהוא עכשיו שורת הקוד הראשונה בלולאה תוכלו לשים את הקוד שלנו לפני):
2. כאשר אתה עושה את החלק הראשון אז קוד נוסף שלנו לשנות את זה:Code:$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
לשם כך:Code:$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, 1, $archived) . '&language=';
אז בעצם אתה פשוט לשנות 1 עד $ P - רק כמתואר במדריךCode:$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived) . '&language=';
נא לאשר עשה את זה לעזור ולבקש פרטים אם אתה עדיין צריך עצה שלנו - נשמח לעזור לך![]()
נערך לאחרונה על ידי vBET; 20-06-10 ב 17:13.
האנגלית שלך נורא, אתה אומר דברים אבל המשמעות שלך היא אחרת. מצאתי פתרון מלהסתכל הנושאים האחרים, אבל תודה על עזרתך.
אולי אני יכול לעזור לאחרים:
ועוד דבר, מאז הוספתי Addon שלך הבורא Sitemap שלי רגיל ליצור urllist.txt! -> פורמט קובץ טקסט urllist.txt (0.00Kb)Code://additional code $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi'); if(!$archived) { $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/"); $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); $lastpost =& $threadrow['lastpost']; $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages); foreach($alanguages as $language) { vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq); } } //end additional code for($p=1; $p<=$totalpages; $p++) { $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls( //this was already in there! vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
נערך לאחרונה על ידי wowglider.de; 22-06-10 ב 00:00.
הקוד הזה הוא עכשיו בסדר?
הקוד שלך הוא עדיין לא בסדר. תקן זה ולאשר עדיין יש לך בעיה עם בפורמט txt. נא עיין להלן קוד מתוקן
Code:for($p=1; $p<=$totalpages; $p++) { //additional code $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi'); if(!$archived) { $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/"); $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); $lastpost =& $threadrow['lastpost']; $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages); foreach($alanguages as $language) { vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq); } } //end additional code $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls( //this was already in there! - That is why we wrote to put our code BEFORE this line vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
נערך לאחרונה על ידי vBET; 22-06-10 ב 22:27.
שלה עדיין לא פועל כראוי:
לפעמים זה קורה:
<url>
<loc> http://wow.glider-forum.de/hardware/19912-mich-beraten- 5Bneuer-PC%% 5D-3.html </ loc>
<priority>1216154741</ עדיפות>
<lastmod> </ lastmod>
<changefreq> יומי </ changefreq>
</ Url>
אתה יכול לחפש את עצמך כאן
http://wow.glider-forum.de/sitemap_index.xml.gz
Heres vbseo_sitemap_functions:
PHP |? <Php /****************** - אנונימי - 7U8a6kXp - Pastebin.com
תמונות:
האלבום ImageShack - 2 תמונות
נערך לאחרונה על ידי wowglider.de; 23-06-10 ב 14:16.
לפי הקוד זו לא צריכה להיות אשמתנו. אנחנו פשוט משתמשים בעדיפות שנספרת על ידי vBSEO, במיוחד שזה קורה עבור קישור ללא קוד השפה הנוסף שלנו. אנא הגיבו על קוד האינטגרציה שלנו וודאו שהוא בסדר בלעדיו. זה לא - ואז לבקש תמיכה מצוות vBSEO. אם זה בסדר בלי קוד האינטגרציה שלנו, אז אנא PM פרטי גישה למנהל CP ו- FTP שלך - אנו נבדוק את זה בשרת שלך ונעבוד על הפתרון![]()
נערך לאחרונה על ידי vBET; 23-06-10 ב 17:40.