Quote פורסם במקור על ידי wowglider.de View Post
Text automatically translated from: German to: Hebrew
Translated text
ניסיתי באמת ללכת בעקבות readme והוראות, אלא בגלל העניים אנגלית מצאתי ברור שמשהו לא בסדר, יש לי שלי vbseo_sitemap_functions.php היטב נערך טועה.

בבקשה תעזור לי לשנות את הקובץ כראוי להתמודד ...
Original text

Code:

if($vboptions['vbseo_sm_freq_tsmart'])
   		    	{
   		    		$dpassed = (time() - $threadrow['lastpost'])/86400;
   		    		if($dpassed<3)$freq = 'daily';
   		    		else if($dpassed<10)$freq = 'weekly';
   		    		else if($dpassed<100)$freq = 'monthly';
   		    		else $freq = 'yearly';
   		    	}else
    		    	$freq = $vboptions['vbseo_sm_freq_t'];

vbseo_log_entry("[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior");
//additional code  
$alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');  
if(!$archived) {  
  $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");  
  $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); 
  $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); 
  $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); 
  $lastpost =& $threadrow['lastpost']; 
  $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls($alanguages); 
  foreach($alanguages as $language) {  
    vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);  
  }  
}    
//end additional code 

for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
    			{
    			$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
    				vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
    				vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived, true),
    				$prior,
    				$threadrow['lastpost'],
					$freq
    			);

}

if($showpost)
    			{

...
Text automatically translated from: German to: Hebrew
Translated text

זוהי שגיאה המתרחשת כאשר sitemap.xml Google שלי 's נפתחת:

מצב פרטי
כתובת אתר לא חוקית
זו אינה כתובת אתר חוקית. תקן את כתובת האתר ולהגיש את הנתונים שוב.
כתובת האתר:
http://array
תג אב: url
תגית: loc
בעיה מזוהה ב: 19/06/2010

תודה!
Original text
שים לב readme.html אין תיאור יוצר Sitemap כלל. הוראות אינטגרציה עבור יוצר Sitemap נמצא כאן: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

כפי שאני רואה יש לך קוד המתואר שם, אבל יש לך את זה לא נכון. בבקשה לבטל שינויים אלה ולהעתיק קוד הראשונה שלנו. ואז לבדוק האם זה עובד. ואחרי זה אם אתה רוצה לעשות שינוי אופציונלי המתואר בסוף הפוסט הראשון. ובבקשה לוודא שאתה עושה את זה נכון. עכשיו זה בסדר. לדברי צעד שינוי אופציונלי - אתה צריך לשים את הקוד שלנו במקום אחר (לפני קו תיאר) ואחרי זה לעשות שינוי קטן. עכשיו אתה רק שינתה אחד של הקו הקוד שלנו לא כפי שתואר.

כמו כן - אם Google לא יכול לאחזר את מפות האתר שלך בכלל, ודא שהגדרת כראוי את קובץ ה- .htaccess שלך. אנא בדוק שוב את הוראות האינטגרציה - יש להציב את כלל מפת האתר לפני כללי vBET. אם אינך בטוח לגבי זה - אנא פרסם כאן את כל קובץ ה- .htaccess שלך ואנו נאמת אותו

לידיעתך, אני לא יודע למה אתה מתכוון מההערה האחרונה שלך לתגובה האחרונה כאן. נא לתאר את זה יותר אם זה רלוונטי

PS.
אחרי שאנחנו לפתור את הבעיות שלך באשכול זה ימוזגו עם חוט השילוב יוצר Sitemap. זה נשאר כאן עכשיו רק כדי לגרום לך קל יותר למצוא אותו במקום שבו אתה מצפה את זה, אבל כבר יש לנו חוט לשילוב נושאים Sitemap.