חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 5 של 5

אשכול: התעלם כתובת לא עובד

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

Default התעלם כתובת לא עובד

מוקדם יותר, עשינו מעקף ידני כדי לפתור בעיה זו, אולם עתה, שוב זה היא להוכיח להיות בעיה.

יש לי פורום שפועל כקישור ישיר נקודות mysite.com / lensreviews.

הוספתי "lensreviews" האפשרות להתעלם url, אולם בכל פעם שמשתמש בתרגום להיטים המקשרים, זה הולך mysite.com / פורומים / lang / lensreviews

כל עצה? אתה יכול לבדוק את זה כאורח הביתה בפורום שלי.

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

עדכון: זה קורה רק עבור משתמשים רשומים עם השפה להגדיר את הפרופילים שלהם. נסו להיכנס כפי *********
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 15-02-10 ב 12:39. סיבה: גישה פרטים הוסר

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אני רק הולך שם. כמו כן, אנא לביטחון שלך לא לשלוח פרטים כלשהם לציבור גישה. נא לשלוח את ראש הממשלה. אני משנה את ההודעה שלך כדי להסיר אותם נתונים.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

הלכתי לשם מחובר לחשבון הבדיקה. האם מנותב תרגום לגרמנית (אני מניח שהמשתמש מבחן קבע שפת ברירת המחדל הגרמני). ראשית פתחתי HTML המקור למצוא כל "lensreviews" שם - כל הקישורים הם בסדר (זאת ללא שפה). אחר כך בדקתי אחד מאותם ידי לחיצה עליו וזה גם עבד היטב - את דף היעד לא תורגם.

אנא בדוק אותה. אם הבעיה עדיין קיימת בבקשה לתת לנו דרך לשחזר אותו. האחד המתואר כאן לא עובד.

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

ובכן, זה חדשות טובות לי! כמה חברים יש תיאר את הסוגיה הזאת, אני כבר יכול לשחזר את זה קודם, אבל זה לא קורה יותר גם בשבילי. אולי זה בגלל ששיניתי "lensreviews 'ל' / lensreviews" האפשרות להתעלם URL לאחרונה. תודה!

כמו כן תודה על הסרת חשבון מבחן פרטים גישה

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •