חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 1 של 5 123 ... אחרוןLast
תוצאות 1 עד 10 של 50

אשכול: הודעה ממנהל האתר כלים בנוגע שגוי REL-חלופי תגיות

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

Default הודעה ממנהל האתר כלים בנוגע שגוי REL-חלופי תגיות

ממנהל האתר היקר,

שמתי לב שיש לנו על מספר הדפים באתר שלך את REL-חלופית-hreflang יישום שגוי. לדוגמה:

בפרט, נראה שיש בעיה עם חסר או שגוי דו-כיווני קישור (כאשר יש דף עם קישורים hreflang לדף B, חייב להיות קישור חזרה B ל A וכן). האלגוריתמים שלנו מתנגשים כאשר לזהות אותות כמו על דפים אלה, הם עלולים להפוך החלטות הדירוג אינדקסים, כי אינם תואמים מה המיועד.

כדי ללמוד עוד אודות REL-חלופית-hreflang, ראה את המאמר מרכז העזרה הבא: https://support.google.com/webmasters/answer/189077

אם יש לך שאלות לגבי כיצד לפתור בעיה זו, אנא בקר פורום עזרה:

קבוצות Google

בכבוד רב,
    Google חיפוש צוות איכות
    זה לא מתורגם כתובת URL הוא משום ספק לא כלול תגים. האם יש אפשרות להוסיף רק לכבות את התרגום של URL ? אני מאמין זה יהיה לפתור הרבה בעיות אני מתקשה.
    נערך לאחרונה על ידי tavenger5; 26-10-13 ב 13:14.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

זו אינה על התרגום של כתובות Url. הכל קשור hreflang בתוך חלופי הקישור ואתה יכול פשוט לבטל אותו על ידי Admin CP -> vBET -> Translation Options -> Add Alternate tag

בנוסף, אנא שימו לב כי השבתת תרגום של URL תהיה השפעה שלילית על סאו (חוסר מתורגם מילות המפתח URL), ולכן מומלץ לא לעשות את זה. אם אתה עדיין רוצה, ולאחר מכן הוא מספיק כדי לא משתלבים עם vbseo אם קישורים מופקות על ידי vbseo (כמה דברים רעים יכולים לקרות - זה לא מומלץ, לא נבדק). מקורית. במקרה של URL ידידותי מספיק כדי לנטרל חלק הווים (אותו דבר, אנחנו לא נותנים פרטים עכשיו, רק בעת הצורך).

גם מרצ'ין יבדוק איך חלופי . נוצרים, עכשיו. שעשינו שינויים לפני ועכשיו עבור האורחים כתובות Url תחת דגלים נוצרים כבר מתורגם, כך קורה ללא ניתוב מחדש של תיקיות (עבור משתמשים שנרשמו אין זה הגיוני וזה יותר טוב לביצועים לנתב רק אם אי פעם יקרה מתג שפה עבור משתמש שכזה). אבל אולי שכחנו חלופי. . נבדוק אותו בצד שלנו... כרגע זה הפשוטה ביותר בשבילך פשוט לבטל.
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 29-10-13 ב 00:46.

אסור
    תאריך
    אוג 2012

נא לספק קישורים לאתרים שבהם תגי חלופה לא להסכים ביניהם.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

מעולם לא קיבלתי URL של תרגם כהלכה הקישורים דגל. הנה דף איפה זה קורה: הערה גלקסי 3: לבטל את "מגזין שלי"?

אסור
    תאריך
    אוג 2012

אישור, אנחנו פועלים בנושא זה.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

לידיעתך, עודכן לגירסה העדכנית ביותר, חיברו יאנדקס, אני עדיין לא יכול לקבל דגל או מחדש לסירוגין קישורים מתורגם. מטמונים שלי מופעלים, חוות מטמון מוגדר זמן קצוב בשניות 3600.

הנה דוגמא של עמוד תורגם כבר, אבל הקישורים תג של קישורים/חלופי דגל אינם מקושרים כמו URL המתורגם:
    כיצד לבצע: * * * Galaxy S4 Mini: העברת אנשי הקשר מ * * * את ה-Mini SGS4

קישורים דף ספרדי
    [url = http://cellphoneforums.net/es/ * * *-galaxy/t365916-***-galaxy-s4-mini-transferring-contacts-***-sgs4-mini.html](Espa

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

. בסדר, אתם באמת צריכים לעשות משהו בקשר את המסננים את המילה שלך...

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

דוגמה באמצעות העמוד המקושר הנ:

הערה גלקסי 3: לבטל את "מגזין שלי"?

עמוד הספרדי המקושר:
    [url = http://cellphoneforums.net/es/ * * *-galaxy/t365731-galaxy-note-3-disable-my-magazine.html](Espa

אסור
    תאריך
    אוג 2012

הפכת לזמין להשתמש במטמון מסד נתונים והפוך את ניקוי מטמון ב AdminCP -> vBET מטמון -> מטמון מסד נתונים?

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

Quote פורסם במקור על ידי Marcin Kalak View Post
    הפכת לזמין להשתמש במטמון מסד נתונים והפוך את ניקוי מטמון ב AdminCP -> vBET מטמון -> מטמון מסד נתונים?
    כן וכן

דף 1 של 5 123 ... אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •