אולי התרגום לא עובר, אני לא יודע, אבל זו הפעם החמישית אני לא מבקש ממך להשתנות עם המוצר. אני פשוט מבקש ממך לספר. לי מה הוא שובר ב 4.1.12!
אולי התרגום לא עובר, אני לא יודע, אבל זו הפעם החמישית אני לא מבקש ממך להשתנות עם המוצר. אני פשוט מבקש ממך לספר. לי מה הוא שובר ב 4.1.12!
ההזמנה שלך גירסה של VB של הווים רע. הגרסה האחרונה של VB ב בעיה זו לא תתרחש. זה לא בעיה הקשורה vbet, אך עם VB. אנו תומכים vbet והשילוב עם הגירסה האחרונה של VB plugins אחרים.
בסדר. וו, האם אתה מתכוון? אני כבר בדק class_bootstrap.PHP, parse_template/process_templates_complete הווים הם באותו המקום תוכנה 4.2.2 ומעלה למכשיר כף כ 1.4.12 . הוא הדין לגבי global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown והקבצים שלהם.
אני יודע.
בסדר, לא את העדכון תוכנה 4.2.2 ומעלה למכשיר כף , כי הייתי עייף של ממתין לתגובה. עכשיו יש לי מערכת שלמה של בעיות: http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-url.html
אוקיי. עניתי לך בנושא זה.
תודה. הנפקות אלה תוקנו.
עכשיו, אלא אם כן אני חסר משהו, אני עדיין לא רואה את הדגלים REL-חלופי תגיות מתורגם. הם ממש כמו שהיו תוכנה 4.2.2 ומעלה למכשיר כף כמו ב 1.4.12 .
נערך לאחרונה על ידי tavenger5; 14-12-13 ב 14:34.
OK. אנחנו פועלים בדיקה בנושא זה.
OK. מצאתי פתרון. רצף של הווים ב אתה שונה מזו שלנו, אף כי יש לנו את אותה גרסה של VB.
תיקונים מהירים עבור בעיה זו:
- עבור AdminCP -> תוספים & מוצרים -> תוסף מנהל -> מוצר: vB מתרגם הארגון
- ערוך חבר לתרגם קישור פתיל
- שינוי מיקום וו עד fetch_threadinfo
- להחליף את PHP קוד קוד זה:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- שמור חבר.
אורח אלטרנטיבה לאחר ניקוי מטמון תגיות צריך להיות מתורגם כהלכה.
אני שמח שיצא לי לעזור לך.
אני עדיין מחפש את הסיבה שונה ביצוע ההזמנה וו.