חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
דף 2 של 5 Firstראשון 1234 ... אחרוןLast
תוצאות 11 עד 20 של 50

אשכול: הודעה ממנהל האתר כלים בנוגע שגוי REL-חלופי תגיות

אסור
    תאריך
    אוג 2012

נא לשלוח לי את פרטי הגישה PM Admin CP, מסד נתונים ו- FTP. . אני אבדוק מה קורה שם

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

שלח * * *.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

שלח * * *.

אסור
    תאריך
    אוג 2012

לתרגם לאפשר קישורים חלופיים עבור האורחים AdminCP -> vBET -> חוות מטמון -> שימוש מלא קובץ מטמון עבור האורחים. פעולה זו מאפשרת לאתר את האורחים יצטרכו לא ניתן להפיק בכל פעם ולהאיץ את הדף שלך. הגירסה הבאה. נסדר את הסדר אינם מתורגמים קישורים חלופיים אינם מופיעים באתר.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

כן, זה היה לזמין בעבר, אבל כיביתי אותו בגלל שגיאה זו: http://www.vbenterprisetranslator.co...op-guests.html

מעולם לא ראיתי ש-URL של תרגם עבור האורחים.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

אני זמין המטמון חוות שוב מכיוון תגובתי דף גוגל פעמים ירייה דרך הגג.

כל תובנה על זה וכאשר אני יכול לצפות תיקון עבור התגיות rel-חלופי?

האם יש משהו נקבעה באופן שגוי בצד שלי, המונעת את הדגל ה-URL של מלהיות מתורגם?

אסור
    תאריך
    אוג 2012

לאפשר אורח המטמון לא אמור לגרום בעיות http://www.vbenterprisetranslator.co...op-guests.html.
    כדי לתרגם תגיות חלופי עליך לאפשר AdminCP -> vBET -> חוות מטמון -> שימוש מלא קובץ מטמון עבור האורחים.
    במהדורה הבאה תגיות לא תורגם לא יתווספו לאתר.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

זכות, אלא גם עם שימוש מלא מטמון קובץ מותאם עבור האורחים הדגל של URL, REL-תגיות חלופיים לא מתורגם.

אסור
    תאריך
    אוג 2012

תרגומים עבור קישורים חלופיים מאוחזרות ממטמון מסד נתונים. תרגומים של קישורים חלופיים לא לסחוט את השימוש מתרגמים api. קישורים נשלחים תרגום api כאשר מישהו נכנס האתר בשפה זו. המטרה היא להפחית עלויות התרגום.

חבר בכיר
    תאריך
    דצמבר 2009

. בסדר, אני חושב. משהו הוא פשוטו כמשמעו אבד בתירגום כאן.

אני מבין איך הכל עובד. יש לי שנסקרו איך כתובות url דגל אמורים להיות מתורגם רק כאשר האורחים מציג את הדף. הבעיה היא, שהם לא מתורגם. זה לא בגלל שאני מחוץ המיכסה, זה בגלל משהו לא עובד כראוי.

דוגמה:
    דף באנגלית: * * ספקטרום 2 לשנות הגדרות apn
    כתובת url של דגל באותו דף עבור צרפתית: http://cellphoneforums.net/ **/fr/t36...-settings.html
    ה-URL של הדגל הצרפתי צריך להיות: (Français) * * ספקטרום 2 שינוי des paramètres de l'apn

שימו לב כי כתובת האתר של דגל אינם מתורגמים URL של למרות הדפים מתורגם. המטמון חוות ניקה מאז התרגומים שנעשו.

דף 2 של 5 Firstראשון 1234 ... אחרוןLast

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •