שלום
למה שלא לספק גרסה של תכנית זו לxenforo
אני רוצה לשנות את התכנית ששמשה לxenforo אבל לא רוצה להפסיד את התכנית שלך
שלום
למה שלא לספק גרסה של תכנית זו לxenforo
אני רוצה לשנות את התכנית ששמשה לxenforo אבל לא רוצה להפסיד את התכנית שלך
ברגע זה אנחנו לא יודעים xenforo תוספים אדריכלות.
גם כרגע אנחנו עסוקים לעדכון vBET vBulletin 5.
זה אפשרי כי אנו נתמוך מנועי פורום אחרים בעתיד, אבל הוא לא מוגדר. כיוון תרגומים משלמים את השוק השתנה בשלב זה אנחנו לא רואים מספיק ביקוש למוצר כזה בתחומים אחרים מאשר vBulletin. . תכננו לעשות מנוע כללי עובד עבור כל אתר, אבל כפי שכתבתי רק תרגומים להפוך שילם.
בבקשה אני צריך את זה עבור האתר שלי!!
xenforo עכשיו הפך פופולרי יותר
ובכן, כרגע אנחנו עדיין במהלך אינטגרציה vBulletin 5 (מחכה כמה שינויים באתר שלהם). עד שאנחנו לסיים את המשימה הזו אנחנו לא מתכננים לשלב עם מנועי פורום אחרים. כאשר נסיים את השילוב וזה יהפוך להיות יציב, אז נוכל לחשוב על זה.
יש חדשות?
שילוב של vBET עם vBulletin 5 הושלם. עדיין ברגע זה אנחנו לא מתכננים יצירת גרסה עבור קסנופורו. מכיוון שתרגומים של גוגל משולמים, אנשים לא משתמשים בתרגומים אוטומטיים כמו בעבר. אפילו שאנחנו תומכים בהרבה מנועים אחרים ואתה יכול לקבל את התרגומים שלך לגמרי בחינם עם מכסות יומיות גדולות, תרגום מכונה הוא לא כל כך פופולרי כמו קודם. זו הסיבה שאנחנו חושבים שזה אדן להיות לא רווחי ליצור גרסה עבור קסנופורו. אנחנו מאוד מקווים שאנשים יחזרו לשימוש בתרגום מכונה, אבל כרגע נראה שאנשים מפחדים שמנועי תרגום חדשים, שהם בחינם, גם הם יהפכו לתשלום - בדיוק כמו גוגל. אין לי הסבר אחר לביקוש נמוך לתרגום מכונה. עד שהשוק ישתנה והדרישות יגדלו, אנחנו לא מתכננים ליצור גרסאות חדשות לפלטפורמה אחרת. חשבנו, כי ביקוש נמוך יותר יכול להיגרם על ידי חוסר שילוב עם vBulletin 5, אבל עכשיו זה משולב ושום דבר לא השתנה. אז - ברגע זה אנו תומכים ומפתחים את קווי המוצרים בפועל שלנו. מצטער על החדשות הרעות בשבילך.
להפסיק את התמיכה תוכנית מטופשת זו, בגין כדי ליצור עותק של ההרחבה הזו עם xenforo