רק על שאלה כזאת, מה אם אני לא משתמש המטמון כלל vBET? האם היא לחסוך כדי למחוק את כל הטבלאות הקשורות המטמון? שמתי לב שולחנות חדשים רבים (156 שולחנות לעומת 3 שולחנות בגירסה 3.2.2!) נוספו באתר ביחס פונקציונליות המטמון שלי ...
רק על שאלה כזאת, מה אם אני לא משתמש המטמון כלל vBET? האם היא לחסוך כדי למחוק את כל הטבלאות הקשורות המטמון? שמתי לב שולחנות חדשים רבים (156 שולחנות לעומת 3 שולחנות בגירסה 3.2.2!) נוספו באתר ביחס פונקציונליות המטמון שלי ...
אין טעם להסיר אותו. אתה לא יכול להשתמש מטמון כרגע, אבל אולי יהיה בעתיד. ריקים, שולחנות לא נעשה שימוש אין לי שום השפעה על ביצועי המערכת.
אני לא מתכוון להשתמש בו כלל, גם בעתיד. אבל, השאלה שלי לא היה באמת לשאול אם זה היתה השפעה על ביצועי המערכת או ביצועים vBET או לא, דבר לא התווכחתי על ... רציתי רק תשובה פשוטה אם אני יכול להסיר את הטבלאות או לא. אני רק רוצה לדעת אם זה יפסיק לעבוד vBET אם אני לא משתמש מטמון בכלל.
זה מסיבות אישיות וההבנה שלי, וזהו. יש לי סיבות משלי על שלא כמות כה גדולה של הטבלאות במסד הנתונים שלי, אתה יכול להבין את זה?
אז, האם זה בטוח? רק תשובה פשוטה בבקשה?![]()
אנחנו לא לנסות את זה אבל אני יודע את הקוד זה צריך להיות בטוח. לפני מטמון משמש הוא בדק תמיד זה פועל. אז אם יש לך אותו נכה vBET אז לא צריך בכלל ללכת עם קוד שאילתות המטמון. יש "צריך", כי כפי שכתבתי אנו לא לנסות את זה.
תודה. אני אתן לך לדעת אם אי פעם אני מנסה את זה.