חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 2 של 2

אשכול: אבטחה בעיה עם admincp קישורים

חבר בכיר
    תאריך
    נובמבר 2009

Default אבטחה בעיה עם admincp קישורים

יש לי. Htaccess הגנה על תיקייה admincp שלי. עם זאת, כאשר הגישה את זה עם פרמטר lang ב-URL (כלומר site.com / PL / admincp /) ולאחר מכן לגשת כי הוא עקף! זה נראה כמו בעיה ביטחונית חמורה למדי אם זה אכן באג.

כמו כן, אם הפורום שלי הוא תירגם, אז קישורים admincp שלי כוללים את paremeter שפה מסיבה כלשהי, הם לא לפני.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

אז להוסיף הגנה גם כתובות admincp מתורגמים, או אפילו טוב יותר - להפנות ב htaccess כתובות מתורגם acmincp אחד נורמלי.. זה יהיה כוח הולך admincp בצורה נורמלית האבטחה שלך יעבוד. זהו פתרון ספציפי המשמש הפורום - נא לאמץ אותו ההגדרות בפועל אם אתה צריך עזרה בשביל זה - נא להראות לי את התיק שלך בפועל htaccess..

אם אינך רוצה להיות כתובת אתר למעקב עובד admincp רק להשתמש "התעלם כתובות" אפשרות. אישית, אני חושב שזה לא נחוץ בכלל - כשאתה הולך admincp אתה לא עושה את זה מתוך הדף המתורגם, וגם אם, אז אתה יכול לשנות באופן ידני את כתובת האתר. בכל אופן "התעלם כתובות אתרים 'ישמור כל קישור שאתה רוצה מתוך מעקב תרגום.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •