חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 2 של 2

אשכול: כיצד ליצור מסד נתונים במטמון, מעולם לא נמחק/לנקות, אז אין צורך לתרגם שוב?

Default כיצד ליצור מסד נתונים במטמון, מעולם לא נמחק/לנקות, אז אין צורך לתרגם שוב?

המשך מעמוד זה חוט

כיצד ליצור מסד נתונים במטמון, מעולם לא נמחק/לנקות, אז אין צורך לתרגם שוב?

אני משתמש התכלת microsoft חינם, Apertium כמו כמעט כל אחד מאיתנו להשתמש

אני כבר מתחת הגדרות בגרשיים, אך נראה כמו מסד הנתונים במטמון מתישהו עדיין הגעה שנמחקו/לנקות,

לדוגמה שפת ברירת המחדל שלי פורום באנגלית, דף מתורגם השפה ספרדית,
    הדף בספרדית היום, כמו פורום הביתה, מתורגמים היטב, אך כמה ימים שוב, חלק מהם כמו כל פורום כותרת ותיאור, מוצגים עדיין באנגלית שוב,
    כך אני מניח את זיכרון המטמון של מסד הנתונים לפני נעשים שנמחקו לנקות

admincp - > vBET מטמון - > מטמון מסד הנתונים - > מטמון זמן חיים (TTL) - > בחר 0

admincp - > vBET מטמון - > מטמון מסד הנתונים - > מטמון פרטי ניקוי - > לא בדק בכל שפה, כל לא מסומן

admincp - > vBET מטמון - > מטמון מסד הנתונים - > מטמון אסטרטגיה ניקוי - > בחר מוגבלויות (נכון טקסט מוקלד שם החברה בישראל, אך אולי חשוב לא)

בבקשה לעזור מעל הגדרות כבר הנכון להפוך מסד נתונים במטמון, מעולם לא נמחק/לנקות, אז אין צורך לתרגם שוב, או אם יש הגדרות אחר

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי.

אתה התצורה נכונה - כאשר הוא מוגדר כך ולאחר מכן מטמון מסד הנתונים לא לנקות. גם הוא מספיק כדי להגדיר רק אחד מהפרמטרים האלה לערכים שהוזכרו.
    אם אינך בטוח פשוט בדוק ניקוי יומני רישום מנהל CP - > מתוזמנות - > יומן רישום של משימות מתוזמנות. אם ניקוי פעילה אז אתה רואה יומני שכותרתו כמו "vB מתרגם הארגון (טבלה ניקוי מטמון)", עם תיאור על כמה כניסות נוקה.

גם נא לבדוק כמה שהליך משנה איפה ללא שינויים לאחרונה אינה פורום כותרות גם שלא מתורגמים. אם אלו לא שאר התוכן הוא, אז אנא שלח כתובת URL הליך המשנה ופרטי גישה PM FTP, CP מנהל - אנו יהיה לבדוק את זה בצד שלך. אם הכל מתורגם אך בדפים אחרים לא - נא ודא כי אתה מחובר (אולי שאתם מחפשים תוכן מטמון אורח). אם כן מכן הגדר 0 פרמטר Admin CP -> vBET מטמון -> מטמון מסד נתונים -> להפסיק לחפש אחרי x כשלים. אם מכן עדיין אין אישור, ולאחר מכן גם פרטי גישה PM.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •