חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 2 של 2

אשכול: אני אבוד חחח

ג'וניור משתמש
    תאריך
    נובמבר 2009

Default אני אבוד חחח

אני purtchased vbet הגילאים לפני הפסיק אבל השימוש בו מסיבה כלשהי לא זוכר. החלטתי לחדש את הרישיון והתקן אותו שוב רק כדי למצוא הכל השתנה, ואני לא בטוח שהתקנתי אותו כראוי. עזבתי את הגדרות ברירת המחדל עבור microsoft תרגום כפי ניתן למצוא כעת ישנם תשלומים מסוימים, אני מקבל לא traanslations לא משנה איזה דגל לחיצה. האם יש משהו אחר שאני צריך לעשות? לי יש חיפוש אך מתקשות למצוא את המידע לאחר

הפורום שלי פורום Digiscrap

Thanx מראש
    ליסה

* עריכה, קיבלתי את התרגומים לעבוד לאחר מציאת משרה עזר, לא לתרגם הודעות בעת ביצוע בדיקה לפרסם אף יותר כך מחפש אותי אלא אם כן מישהו שימושית כדי לסייע

n/m יש להסיר את זה $30 באקס בעלים. ההוראות עניים הטוב, הקש האחרון היה למצוא כי רבים usergroups נוספים נוספו אשר עשו הרבה יותר לעבודה עם photopost הרשאות התקנה. בסופו של דבר החלטתי שזה לא שווה את הטרחה, מצטער
    נערך לאחרונה על ידי Lissa; 01-07-12 ב 09:02.

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי. vBET יכול לעבוד ללא קבוצות משתמש אלה - זה רק צריך להשבית כמה תוספים vBET. אם אתם מעוניינים, נוכל לשלוח לכם פרטים.

גם נא שים לב לכך usergroups אלה מנוהלים באופן אוטומטי על-ידי vBET usergroups רק נוספים, כך אין לשנות הרשאות טופס usergroups למשתמשים אחרים.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •