חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 2 של 2

אשכול: ללא תשלום עם פונקציונליות מוגבלת או גירסת הניסיון?

ג'וניור משתמש
    תאריך
    במאי 2012

Default גירסה חופשית

לפני ניתן לרכוש, יש צורך לוודא שזה יעבוד מאחורי אזור חברות חומת האש. אנו לחסום כלי תרגום רבים כי למשתמשים יש אפשרות להשתמש בכלים אלה כדי להגיע אל אתרי אינטרנט חסומים בדרך כלל.

האם יש גירסה כולל פונקציונליות מוגבלת, או תקופה של ניסיון אשר ניתן לבדוק בסביבת QA שלי? אם זה עובד, אני לדחוף אותו אזור סביבת הייצור.

שאלה נוספת, האם אני צריך רשיון לסביבת ה-QA שלי אם אני מפעיל אותו בהפקה גם?

תודה

דרו

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היה לנו גירסה חופשית בעת תרגום ב- Google ו- Microsoft חופשייה. לאחר זאת בתשלום הם הצליחו עצרנו תמיכה בגירסה החופשית מאז שירותים בתשלום לצרכי אופטימיזציה אשר בידינו בגירסה בתשלום.

שים לב כי vBET דורש מהשרת שלך גישה לספקי תרגום חיצוניים (Microsoft ו/או Google ו/או Apertium). כל התרגומים נעשים על ידי HTTP ולכן תצורת האבטחה שלך חייבת פשוט לאפשר בקשות HTTP יוצאות

רשיון vBET הוא בכל התקנה. אם עליך להתקין אותה בפורומים שונים לאחר מכן עליך רשיונות שונים. אחד לכל בכל פורום שאתה מפעיל. אם יש לך סביבת שאינו נגיש עבור זרים בדיקות לאחר לנו תוכל להתקין vBET על סביבת הבדיקות שלך. כמובן, יש צורך להגדיר את הרשיון תחילה.

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •