חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 5 של 5

אשכול: כיצד לבטל תרגומים vbet שמור?

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

Default כיצד לבטל תרגומים vbet שמור?

היי מישהו יגיד לי כיצד לבטל את vbet אך להשאיר את כל התרגומים ולא את ההצבות חזרה? יש לי שרת ייעודי 2.6 ג'יגה-הרץ 12 מגה-בתים מטמון *** ה-Ram ואת עדיין את העומס הוא גבוה, יותר מדי לפעמים, עשיתי את זה optimising כבר פורסם סביב אבל היא עשתה הבדל קטן, הדרך היחידה להוריד אותו כעת יהיה לחסום מנועי חיפוש משכורות כמובן מותו של הקהילה שלנו.

אז, מה אני רוצה לעשות זה חזור אל פשוט בעזרת vbseo אך כל התרגומים שיש לי עד כה. יכול מישהו לייעץ נא?

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

היי
    vBET תומך לא לתרגם את הודעות חדשות. באפשרותך לנסות להרחיב את מטמון משב TTL, הדבר ישפיע על שימוש proces פחות אך תוכן עבור אורח יהיו לא בתאריך.
    עשיתי בדיקת זמן תגובה מ websitepulse.com עבור הדף המקורי הוא: 1.018, ועל translated(as guest) 1.151, לכן אולי נוכל possiblie שקול אחרים הסיבה מדוע הפורום עובד כל כך איטית יותר.
    נערך לאחרונה על ידי r.dziadusz; 15-04-12 ב 12:49.

חבר בכיר
    תאריך
    ספטמבר 2010

היי סליחה עשיתי לחזור זה מוקדם יותר אך ברוב המקרים כאשר אני מנסה האתר שלו למטה.

האתר שלי אינו פועל איטי, מה שאני אומר הוא העומס הוא גבוה, תמיד כאשר יש vbet בשימוש, אם אני חוזר אל vbseo כמו טיפות תקן העומס, כבר עברתי סבר כי יש כעת **** Ram ו- 3.2 Ghz המעבד (ליבות).

מה ששאלתי היה, יש בכל זאת כדי לעצור vBet מתרגם יותר אך להשאיר את התרגומים שכבר נמצאים המטמון ואת מסד הנתונים כך אנשים עדיין לבקר www.mysite.com/fr/mythread_content.html וראה את תרגום צרפתי שיש לי כבר עבורו.

תרגום הופך יקר מדי, Google ו- Microsoft כעת משולמות תרגומים, שאין יותר מדי Apertium, את העומס על השרת. זהו מדוע, כי עכשיו אני רוצה לבטל אותה החל לתרגם עוד יותר אך עדיין לאפשר למשתמשים להציג תוכן מתורגם כבר, אני מבין כי יש ' לא יהיה תוכן מתורגם חדש, התרגומים יהיו ישנים אך כתוכן של כל מתורגם פוסט לא משתנה (המשתמשים אינם יכולים לערוך פוסטים שלהם) אין בעיה.

בברכה,
    סיימון

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

מה ששאלתי היה, יש בכל זאת כדי לעצור vBet מתרגם יותר אך להשאיר את התרגומים שכבר נמצאים המטמון ואת מסד הנתונים כך אנשים עדיין לבקר www.mysite.com/fr/mythread_content.html וראה את תרגום צרפתי שיש לי כבר עבורו.
    יש אין אפשרויות כאלה vBET. אבל אם אתה רוצה רק לעצור בתרגום הודעות חדשות - מבלי לשנות את הפורום-יעילות - פשוט להסיר כל מפתחות/כניסות וכו מ שלך adminCP -> vBET -> ספקי תרגום - אם אין ספק לא יהיו תרגומים חדשים אבל vBET ישתמש בתרגומים ישנים לפוסטים שתורגמו פעם אחת

חבר
    תאריך
    אוג 2012
    מקום
    אטלנטה

נסה עומסים...השתמש שני שרתים. CDN עשויה לסייע מדי.

פלוס minify, להשתמש בתוכניות האחסון במטמון כדי לאפשר מטמון הדפדפן במשך שבוע.
    Opcode במטמון דרך memcache כדי לשמור תוכן היא האפשרות הטובה ביותר בגלל ענן שרתים מרובים יחד אבל APC הוא אפשרות טובה אחרת

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •