חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 8 של 8

אשכול: התאמה למותג ללא תשלום?

Default התאמה למותג ללא תשלום?

Text automatically translated from: English to: Hebrew
    Translated text
    הי, קניתי למותג ללא תשלום, אך האין vbet.

אנא שלח לי הוראות כיצד להסיר, לעבוד הישן כאלה doenst...
    Original text

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

היי
    את יכולה בבקשה לתאר את הבעיה specyfic מעט יותר, אני יכול לא לגמרי להבין אותך

???? מדוע אינכם מבינים? כפי שאמרתי קניתי עותק חינם התאמה למותג של vBet, אך האין! הוא מציג "תודות vBET 3.5.4 תוכלו ליהנות תרגום אוטומטי" - > וואו פורום | וואו פורום שיפור קריאות הטקסט Bot אני רוצה להסיר אותו!
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 14-04-12 ב 10:56. סיבה: BBCode תיקון

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

אתה אומר
    אנא שלח לי הוראות כיצד להסיר, לעבוד הישן כאלה doenst...
    כעת vBET יש גירסאות שונות של brandingfree, כך תוכל בבקשה לומר לי אם אתה בטוח שהורדת את הנכונה?

אני לא מבין אותך.

נא עיין החשבון שלי.

קניתי vbet עם התאמה למותג ללא תשלום.

הורדת והתקנת "vBET354BF.zip", אבל בפורום שלנו הוא לא מותג בחינם, כיצד להסיר את זכויות יוצרים?

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי. נא להיות מנומסים - אין באמת סיבה לצעוק. אני יודע ראדק לא מובנים לך בפעם הראשונה, אבל כאשר קרא את ההודעה הראשונה מאוד באפשרותך לגלות שזה לא ברור גם מה את רוצה להסיר - vBET, התאמה למותג?... הבנתי, אבל עדיין זה לא היה ברור לגמרי, ראדק פשוט שואל אתכם למה בדיוק אתה מתכוון.

לאחר שהוא מסר לך באופן מנומס, כי יש חבילה אחרים לצורך התאמה למותג חינם, אתה יכול פשוט פשוט להוריד ולהתקין אותו שוב. היה לו מידע לפני ממך אתה כבר עשית את זה.

אז אנא - בלי לצעוק כן - אנחנו רואים שיש לך מיתוג חינם הצוות שלנו כולל זה מידע מצורף לכל פוסט שלך. אני בדיוק הולך לבדוק ב- FTP שלנו עושה BF החבילה הוא אישור, או יש כמה באגים בו. אני אתן לך פתרון תוך דקות ספורות לאחר שבדקו אותה

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

היי
    אכן היה באג ב- BF release - נא להוריד אותו שוב ולהעלות קבצים חדשים לשרת שלך.

מצטער על הטרחה שלך. נא אשר עושה פתר את הבעיה.

אל תבינו אותי לא נכון, אני לא צורח, אני רק רוצה להבהיר מה שאני רוצה... עובד שלה עכשיו, יש צורך רק 5 ימים:-\

תודה בכל מקרה!

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •