חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 6 של 6

אשכול: תרגום כתובת url ...

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2009

Default תרגום כתובת url ...

Text automatically translated from: Polish to: Hebrew
    Translated text
    שוב, דברים מוזרים קורים לי ב-Google. בעבר, באתר הפקודה: ... היה לי 150,000 תוצאות, ועכשיו פתאום 24,600.
    לכן אני חושד שזה המתרגם צריך, בפרט, לתרגם את כתובות ה-URL.
    אני בסיס לחשדות שלהם על העובדה דגלים הם קישורים מוסתרים לנושאים, אך לא בצורה כמו למשל, יש לי בנושא:
    ... /הגרלה של ליגת PES--2010-PC-23209.html
    הקישור תחת דגל מצביע על הנושא:
    ... /en/.../הגרלה של ליגת PES--2010-PC-23209.html
    וזה באמת מגיע לכתובת אחרת:
    ... /en/.../אקראית ליגות-PES-2010-PC-23209.html

עיינת אקראי את התוצאות ב-Google יש ממש לא הנושא בפורום בשפה אחרת. בפורומים אלה, תגיות, vbcmps עמודים, אבל לא הנושא. בדרך כלל טרגדיה.

אתה יכול להביא לי את זה - אולי - את הסיבה הלא נכון?
    או
    אני יכול להשבית את כתובת url תרגום, או - וזה יהיה הרבה יותר טוב - דרך לדעת כי הדגלים היו כתובות באותו נמצאים בדף.
    Original text

מיכאל Podbielski (vBET סגל) vBET's Avatar
    תאריך
    אוקטובר 2009

Translated text
    שלום. קפיצות כאלה מתרחשים לאינדקס ב-Google - במיוחד כאשר גוגל שינתה את האלגוריתם, או לרענן את האינדקסים שלהם. לעתים קרובות במהירות להחזיר את אינדקסים אחרים.

שלח קישורים, אין שום דבר לעשות עם זה כי כאשר אתה מתחיל לא לקשר לא תורגם, ואת הסיום על vBET המתורגם עושים הפניית 301 אשר קובע בבירור כי האתר היה מנותב לצמיתות. בנוסף, ניתוב כזה רק כאשר אתה משנה את התרגום, בהיותו כבר חוט (קישורים לא תורגם לשפות כל מטעמי ביצועים). אם תשנה את התצוגה של התרגום בפורום, זה קישורים מתורגמים כבר.

עם זאת, כעת עשוי בעצם להיות סיבה שבגללה Google עשויים להעדיף דפים לא תורגם באינדקס - אם אתה משתמש vBSEO וזה הפך את הקישור הקנוני הוא הגורם. עם כותרת זו vBSEO תצורה מוסיף קישור ואמר כי הכתובת האמיתית היא הכתובת ללא תוספת של השפה. ואם יש לך התברר בדף Google מתורגם יטופלו כמו משהו שאמור להיות בכתובת שונה - כתובת שכבר נמצא באינדקס ישירות לשם.
    בעיה עם הקישור הקנוני שתוסיף שכחת כבר דיווחו והחליט - ייכללו vBET 3.3.0 עד אז ניתן לבטל את הקישור vBSEO הקנונית, או פשוט לחכות
    זו מאשרת את התזה vBSEO לא להוסיף תגיות נבחר url הקנונית - כי יש להם באינדקס.
    Original text
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 08-01-10 ב 12:24.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2009

Translated text
    תודה, אבל משום מה התשובה זה לא מספק אותי.

אני משתמש vBSEO, אבל לא היה לי ויש לי מושבת כתובות קנוניקל, אך דפים מתורגמים צמודים בצורה טראגית, שלא לומר שהם אינם צמודים כלל.

לאחר 1.5 מ ', CA עבודה vBET 3.2 ו - 1 / 2 שנה על vBET 2.x על הבקשה
    "אתר זה: http://..../en/" גוגל מחזיר את התוצאות: תוצאות 1 - 10 מתוך כ 114 !
    "אתר זה: http://..../zh-CN/" גוגל מחזיר את התוצאות: תוצאות 1 - 10 מתוך כ 158 !

מתוכם 2 / 3 הוא חלק vbcmps ... ביום בפורום יש ~ 50 נושאים חדשים.

אני לא חושב כך זה אמור לעבוד vBET, כי כאשר פעולה כזו "להשיג יותר תנועה, משתמשים ההכנסות מ-AdSense!" אתה יכול לעבור בין אגדה.
    Original text

תאריך
    אוקטובר 2009

Translated text
    תנועה נוספת היא לא אגדה פשוט עובדה. ראו כאן:
    vBulletin.org הפורום - צפיה בהודעה בודדת - מתרגם vB Enterprise

וגם כאן:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

vBET לא דפי האינדקס. אין תוכנה בפורום לא דפי האינדקס. דפים לזחול רובוטים רק כי הם מחוץ התשתית שלך.

רובוטים יכולים לתת רמזים poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 הפניות, או קישור קנוני.

אני מבין שיש לך קישור קנוני, והיית מושבת. הזן כתובת אתר לפורום והתוכן של robots.txt
    Original text
    נערך לאחרונה על ידי vBET; 09-01-10 ב 05:52.

ג'וניור משתמש
    תאריך
    אוקטובר 2009

Quote פורסם במקור על ידי vBET View Post
    Translated text
    תנועה נוספת היא לא אגדה פשוט עובדה. ראו כאן:
    vBulletin.org הפורום - צפיה בהודעה בודדת - מתרגם vB Enterprise

וגם כאן:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

vBET לא דפי האינדקס. אין תוכנה בפורום לא דפי האינדקס. דפים לזחול רובוטים רק כי הם מחוץ התשתית שלך.

רובוטים יכולים לתת רמזים poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 הפניות, או קישור קנוני.

אני מבין שיש לך קישור קנוני, והיית מושבת. הזן כתובת אתר לפורום והתוכן של robots.txt
    Original text
    Translated text
    תודה על - כרגיל ותמציתית - את התשובה, שאלתי הדרכה על מה הבעיה שלי ...

למרבה המזל, הוא עבד כבר זה עם בעיה זו. נפתרה.

ps.
    כתובת האתר כנראה צריך לדעת, ולו רק בשל העובדה כי הרשיון כתובת דף מוקצה הכינוי שלי בפורום זה
    Original text

תאריך
    אוקטובר 2009

Translated text
    שלום. הכוונה שלי היא לא מידע הממשל לקונית. אם כן, קיבלו חנינה. הכוונה של הממשל היא מידע ברור ושקוף. פיגמנטציה עלול לטשטש את הצהרה דומה.

למעשה - המערכת שלנו יש בפורום הודעה על כתובת הקשורים הרישיון. בפעם הבאה יש zaglądnę

אני שמח שמצאת פתרון - אם אתם יכולים לשתף אותו עם אחרים, אם מישהו אחר היה בעיה דומה?
    Original text

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •