חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 8 של 8

אשכול: VBET V4.4.6 יוצר חברים?

Default VBET V4.4.6 יוצר חברים?

אני מפעיל vBulletin 3.8.6 באמצעות מעטפת מותאמת אישית. תוספות היחידה שבה הם חיים הם:

AME - Embeder מדיה אוטומטי
    הודעה על הליך משנה חדש
    פוסט תודה Hack
    vBulletin בלוג
    ו שלנו תוספת של אימות Webkey

בזהירות אני בעקבותיו את הוראות ההתקנה עבור V4.4.6 והפכה אותו עד לנקודה בה חשתי צורך לקבוע את תצורתו. המערכת שהיו לי VBET עליו בהצלחה, אך נאלצתי להסיר אותו לאחר היתקלות הבעיה usergroup מרובים. לאחר ההתקנה, המשתמשים החלו להתלונן כי המערכת היה למטה... הודעת השגיאה (מצטער, אין לי) הצביע על VBET, אז אני זמין VBET אומד הייתי מסיים את השלבים של קביעת תצורה, הפעל מחדש את אותו.

בשלב זה, שמתי לב כי נוספים חברים נוצרו במערכת שלי, אחת עבור כל שפה. וה?

אני חייב להיות חסר משהו. בפעם האחרונה שניסיתי עדכון VBET, רצתי באותה בעיה usergroup מרובים. עברו כבר כמה חודשים מאז VBET עבד במערכת שלי. אני חוזה איתך כדי להתקין אותו, או אני חסר משהו?

הסרתי אותו מהמערכת שלי; הכל שוב פועל מצוין (albiet ללא VBET).

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

בשלב זה, הבחנתי חברים נוספים נוצרו במערכת שלי, אחת עבור כל שפה. וה?
    אם הם אינם מופרדים מערכים ב- sql שלך, ואם הוא רק אחד עבור כל שפה היא אישור. vBET יוצרת אותו בסדר לשם קיבוץ משתמשים באותה שפה המהווה ברירת מחדל. גם אם יש לך בעיות במהלך התרגום שלך אשמח לסייע ולענות על כל שאלה

Quote פורסם במקור על ידי r.dziadusz View Post
    אם הם אינם מופרדים מערכים ב- sql שלך, ואם הוא רק אחד עבור כל שפה היא אישור. vBET יוצרת אותו בסדר לשם קיבוץ משתמשים באותה שפה המהווה ברירת מחדל. גם אם יש לך בעיות במהלך התרגום שלך אשמח לסייע ולענות על כל שאלה
    Usergroup אחד נוצר עבור כל שפה (זה משהו חדש? הוספת חברים 50 היא לא מגניב); אין לי מושג מה על הפרדות היא מערך ב- sql; סליחה! כאשר התקנתי לראשונה VBET מעל לפני שנה, זה לא קרה. VBET מותקן רק ולא עבד בצורה מושלמת. כעת אני נתקל שטן הזמן לקבל אותו בחזרה במערכת:-).

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

ב שלך admincp - > usegroup להיראות כך:
    שפת ברירת המחדל: אלבנית
    ?
    כמו שאמרתי עכשיו vBET יוצר קבוצות משתמשים מפרידה. אם פורום העבודה שלך איטית יותר שיכול להיות coused על ידי דברים אחרים, כמו כן, נא לקרוא הודעה זו:
    לחץ על

ב שלך admincp - > usegroup להיראות כך:?
    כמו שאמרתי עכשיו vBET יוצר קבוצות משתמשים מפרידה. אם פורום העבודה שלך איטית יותר שיכול להיות coused על ידי דברים אחרים, כמו כן, נא לקרוא הודעה זו:
    לחץ על
    אז, אם אזור פורום תומך 50 שפות, אני לצפות * 50 * חברים נוספים פורסם?

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

כן אתה יכול, אבל נוצרו כדי להפוך את המוצר שלנו לעבוד מהר יותר.

כן אתה יכול, אבל נוצרו כדי להפוך את המוצר שלנו לעבוד מהר יותר.
    כך יצרת 50 + חברים בפורום שלי כדי להפוך VBET לפעול מהר יותר סבתה אבל אני יכול למחוק אותם ולראות VBET איטית יותר קצת סבתה ... ונוצרת הם רק לקבל השדרוג הבא סבתה

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

כן יהיה recreateed לכל עדכון.
    גם אתה יכול לנסות להסיר את כל אותם, אך עליך לבטל תוסף זה: שינוי userdata_presave, אם ברצונך להסיר את ההתקנה של vBET יהיה nedd נוספות:

includes/vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

למצוא שורה:

פונקציה vbet_removeDefaultLanguageGroups () {
    והסרת כל התוכן של פונקציה זו

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •