VBSEO מציעה זיכוי צמוד לכל הלקוחות שלהם, אני אשמח לראות את זה עבור vbet. אנשים רבים כמו שמירה על מיץ הקישור לא נותן לאתרים אחרים פיחות שלהם, משאיר אשראי טקסט עדיין מאפשר לאנשים למצוא vbet אם ברצונם לרכוש. בבקשה להפוך את זה כאופציה זהה vBSEO יש.
VBSEO מציעה זיכוי צמוד לכל הלקוחות שלהם, אני אשמח לראות את זה עבור vbet. אנשים רבים כמו שמירה על מיץ הקישור לא נותן לאתרים אחרים פיחות שלהם, משאיר אשראי טקסט עדיין מאפשר לאנשים למצוא vbet אם ברצונם לרכוש. בבקשה להפוך את זה כאופציה זהה vBSEO יש.
זה כבר הוא זהה vBSEO - אתה יכול לקנות רישיון מיתוג חינם ולאחר מכן לקשר יוסרו.
vBSEO הצעה זו עבור אלו ללא מיתוג ללא תשלום.
vBSEO יוצרים מקושרים יוצרים vBSEO צמוד.
חינם מיתוג הוא הסרה מלאה של הטקסט על הקישור.
ראשית יש לכתוב:
Code:// ****** COPYRIGHT NOTICE ****** // As per the License Agreement (www.crawlability.com/vbseo/license/), you may NOT remove (or modify) the // copyright notice. Select one of the copyright notices to be displayed in ALL pages enhanced by vBSEO:
כן אבלמאפשר או לא צמודות או צמודות ללא מיתוג ללא תשלוםבחר באחת הודעות זכויות היוצרים להציג בכל הדפים משופרת על ידי vBSEO:![]()
כן - אני פשוט ראיתי את זה עושה גרסה חינם עבור vB 4 + vBSEO 3.5, אז אתה צודק - הם מאפשרים דבר כזה. ואולי גם נאפשר זאת בעתיד. כרגע יש הבדל "קטן" בין גודל הארגון שלנו לבין להיות גלוי בתעשייה, ושלהם![]()
כדאי להוסיף nofollow לקישור אשראי
אוקיי תודה חבר'ה. אני עדיין רוצה לראות את זה בעתיד כמו vbet גדל![]()