חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 8 של 8

אשכול: צבע הטקסט?

Question צבע הטקסט?

היכן אוכל לשנות את צבע הטקסט בתפריט הנפתח דגלים נא? על כמה מעטפות שלי הוא קריא לחלוטין. ראה המצורף:

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

קרוב לוודאי יהיה צורך שינוי כלשהו בקוד. תתבצע בדיקה על זה, אני אתן לך רמז נוסף מחר

אוקיי תודה, אני יבדוק בחזרה באופן קבוע.

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

אישור מצאתי אותו:
    כדי להגדיר צבע של זה בתפריט הנפתח שעליך לערוך קובץ:
    בסיס פורום - > כולל - > vbenterprisetranslator_functions_url.php

ולערוך קו:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: black;" '
    שינוי הערך של צבע:

לדוגמה אם ברצונך שטקסט ירוק:
    PHP Code:
    $menu .= '<td class="vbmenu_option"><a rel="novbseo"  style="color: green;" '

יש לי כ-20 מעטפת שונה בפורום שלי. כך עם עריכה זו היא תשנה את הצבע באופן גלובלי על כל פריטי מעטפת. זה לא בסדר. אני צריך דרך לשנות את צבע הטקסט של פריטי מעטפת של פורום שונים. תודה.

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

כרגע אנחנו לא תומכים dinamically שינוי צבע הטקסט של תפריט נפתח, התמורה בקידוד קשיח בקובץ script שלנו. אשאל מיכאל יהיה ניתן לעריכה במהדורה הבאה שלנו

Quote פורסם במקור על ידי r.dziadusz View Post
    כרגע אנחנו לא תומכים dinamically שינוי צבע הטקסט של תפריט נפתח, התמורה בקידוד קשיח בקובץ script שלנו. אשאל מיכאל יהיה ניתן לעריכה במהדורה הבאה שלנו
    אני כבר תיקנו אותו לעצמי תודה. הוספתי קוד stylevars בחלק הזה שנתת לי. כך הוא מושך החל Stylevars. אילו עבודות הרבה יותר טוב לעור כל משתמש בצבעים שונים. תודה.

Quote פורסם במקור על ידי Taurus View Post
    אני כבר תיקנו אותו לעצמי תודה. הוספתי קוד stylevars בחלק הזה שנתת לי. כך הוא מושך החל Stylevars. אילו עבודות הרבה יותר טוב לעור כל משתמש בצבעים שונים. תודה.
    שלום!

יכול אתה משתף את הפתרון שלך לאחרים, נא?

תודה!

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •