חשוב: הדף זה היא באמצעות עוגיות (cookies). שימוש באתר זה מבלי לכבות את קבצי ה-cookie בדפדפן, משמעותה שאתה מסכים עבור השימוש בו.
קנה עכשיו! תכונות הורדות

להרוויח איתנו!

אם אתה רוצה להתחיל להרוויח כסף עם vBET להצטרף תוכנית שותפים.
תוצאות 1 עד 9 של 9

אשכול: שגיאה 500

Default שגיאה 500

היי
    מתקבלת שגיאת 500 בעת שימוש v2 שיחפש api ו- microsoft api. יש לך כל המחשבות כלפי הגורם?

תודה

קבצי בדיקה googlev2 ו- microsoft ליצור שגיאות 500.

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

היי,
    -כאשר אני ללכת על ה-url שלך ולהתחיל בתרגום אין באפשרותי לראות את כל שגיאה
    -תוכל נא העבר לכאן את תוצאות הבדיקה?

Quote פורסם במקור על ידי r.dziadusz View Post
    היי,
    -כאשר אני ללכת על ה-url שלך ולהתחיל בתרגום אין באפשרותי לראות את כל שגיאה
    -תוכל נא העבר לכאן את תוצאות הבדיקה?
    אוה לא שהם פשוט כשל לחזור מציג את הטקסט המקורי. אם אני מפעיל microsoft ו- Gv2, הוא 500 עם כל שגיאות. בדיקת /test/

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

תחילה מכניסים את קובץ הבדיקה שלך תיקיית השורש של הפורום, מאשר להפעיל אותן, אם שגיאה 500 apears שוב אצטרך לבדוק אותו מקום, או שאתה רק חול לי יומני שגיאות php

ב- url שלך: talkfinance.net/ja/ ניתן לראות חלק לתרגם טקסט, הוא coused על-ידי (העסקה חלקיתקריאה נוספים לחץ כאן)
    אך אם אתה משתמש ב- Api של גוגל v2 תוכל לקבוע מגבלות משלך, אולי להכניס מפתח שגוי של v2 Api של גוגל, לאחר הפעלת מבחן נדע שהוא בטוח

מיכסה בסדר גמור ב- Gv2 כעת, המון תרגומים חלקית. ברגע להפעיל M$ מתקבלת שגיאה 500. הקבצים בדיקה לפעול בצורה תקינה.

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

שגיאה בערך 500 במהלך microsoft, טמנת את כל האפשרויות vBet כמו שכתוב בקובץ readme? העלאת, Upload-פעם תיקיה?
    עשוי לספק יומן רישום של שגיאה מלא, או אם אין נא פרטי גישה PM, אז אני יוכל לבדוק אותו מקום

כן העליתי ההעלאה-לאחר תיקיה, את ההוראות שדרוג והחלת הגדרות התצורה החדשה.

בדימוס;)
    תאריך
    אוגוסט 2011

כפי שאני רואה את הבדיקה microsoft אינה מציגה שגיאות כלשהן, ימין שאני לא יודעת למה זה לא עובד רק בתרגום של microsoft, coudl נא שתיצור את חשבון הבדיקה שלך ftp ו- PM לי אותו?

תגיות עבור נושא זה

הרשאות

• אתה אולי לא לפרסם נושאים חדשים
  • אתה אולי לא לפרסם תגובות
  • אתה אולי לא לצרף קבצים
  • אתה אולי לא לערוך את ההודעות שלך
  •