לא ניתן לבצע שינויים כלשהם. אני על vBulletin 3.6.8 עם vBET3.4.1.
גוגל השתנה API תרגום שלו או משהו?
לא ניתן לבצע שינויים כלשהם. אני על vBulletin 3.6.8 עם vBET3.4.1.
גוגל השתנה API תרגום שלו או משהו?
אני פשוט לשדרג vBET 3.5.2 כעת דף תרגום שלי הוא ריק לחלוטין. מה אני חסר?
אוקיי. יש לי googletest.php זה פועל. נראה כאילו אני הושעה על ידי Google
מבחן תרגום ההתחלה עבור גוגל API v1
מבחן התוצאה: {"responseData": null, "responseDetails": "תנאי החשוד לרעה שירות עיין http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
מבחן השגיאה:
זמן חיבור (ms): 566.118164062
אזור הבדיקה API של Microsoft נראה טוב. לא vBET שלי עדיין יתרגם עם API של Microsoft?
החל בתרגום מבחן MS
בדיקת התוצאה: "שלום"
מבחן השגיאה:
זמן חיבור (ms): 492.813964844
היי,
כן זה שיכול, אבל במבחן שלך יכול להיות מטעה, becouse אותו לבחון תרגום רק שניה אחת
נא לך לבדוק:
-האם אתה מגדיר-האם עדכון = להעלות שוב תיקיה העלה - פעם אחת - > vbet_translation_options אם נא לא לעשות את זהadmincp - > vBET - > ספקי תרגום - > שימוש Google בלבד: לא
כן עשיתי ' שימוש Google בלבד: לא ', אפשר להעלות את התיקיה vbet_translation_options.
עכשיו אם אני לוחץ על דגל, מתקבלת הודעת השגיאה הבאה:
שגיאה מכרעת: להתקשר כדי פונקציה לא מוגדרת save_settings() ב /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php שורה 28
אני זוכר במעורפל שהתחילו להגיע מעל שגיאה לאחר שביצעתי מספר שינויים מבוסס על שאלות נפוצות המלצה על הביצועים. מרגיש שעשויים להיות קשורים זיכרון מטמון או משהו
נערך לאחרונה על ידי myandy99; 30-10-11 ב 19:00. סיבה: קבלת פרטים נוספים
אתה הסרה/עריכת קבצים, (למעט לשילוב vbseo)
תוכל בבקשה לומר לי איזה צעדים (של שאלות נפוצות ביצועים רמז) נעשו?
אם אינך זוכר שכל זה נא PM אותי פרטיך גישה ניתן יהיה לבדוק את זה בשרת שלך
אני זוכר שהבעיה אירעה לאחר שיניתי את זיכרון המטמון מ ללא למשהו. אבל עכשיו למרות שיניתי מטמון זיכרון לחזור 'ללא' הבעיה עדיין קיימת
אני לא הסרה/עריכת קבצים, (למעט לשילוב vbseo)
נערך לאחרונה על ידי myandy99; 01-11-11 ב 13:22.
לשורת הקוד שבה מתרחשת שגיאה מכרעת כנראה הבאות. ניתן לקבל כמה תשובות?
Code:save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));
מופיעה שגיאת אתה מוצא becouse של מערכת פונקציה save_settings היא פונקציית vBulletin, צריכה להיות adminfunctions_options.php כרגע אני לא יודע למה זה לא ניתן למצוא, בבקשה לשקול מחדש את טעינת כל קבצי vBet, או בבקשה PM לי גישה פרטים, ואני אבדוק את זה.
בקושי ניתן שהיה עוררה שגיאה זו על-ידי שינוי ערך מטמון הזיכרון