היי כולם שאני מנסה בפרסקאות שבו התברר, כשבוע לפני למטרה זו שיש צורך לבטל כל תוסף, עם זאת כאשר משביתים vbet הפורום לא לטעון בכלל, רק דף ריק לחלוטין?
מישהו לסייע לפי הצורך לעשות זאת באופן דחוף כי הסגנון הפורום שלי שבור לאורחים.
בברכה,
סיימון
היי כולם שאני מנסה בפרסקאות שבו התברר, כשבוע לפני למטרה זו שיש צורך לבטל כל תוסף, עם זאת כאשר משביתים vbet הפורום לא לטעון בכלל, רק דף ריק לחלוטין?
מישהו לסייע לפי הצורך לעשות זאת באופן דחוף כי הסגנון הפורום שלי שבור לאורחים.
בברכה,
סיימון
מיכאל, אם קראת זו עדיין יש מנהל לגשת, הצג את הפורום מצב יציאה/אורח מחובר, תראה סגנון חסר, להיכנס, סגנון, שלכן יש צורך לבטל vbet לחסל אותו כגורם possibile.
היי מיכל כעת עושה הסדנה, יענה לך בהקדם האפשרי, אבל הנה מה יש לי עבורך, כיצד להפוך vBET:
1. לבטל אותו ב- CP מנהל
2. תגובה vBET כללים .htaccess. אם אינך זוכר שהן אלה הסימון בחבילת vBET מכן בספריה לעשות-לא-טעינה/כלים/ניתוב מחדש-כללים
3. שילוב שינויים בקבצי vbseo לחזור. הדרך הקלה ביותר - פשוט העלאת הקבצים המקוריים. אם אין לך ה-zip - להוריד אותו מדף ספק. הקשים ביותר בדרך - רק פתח readme.html בחבילת vBET, יש בדיוק לתיאור בוצע אילו שינויים - פשוט לעשות את זה בצורה ההפוכה.
תודה התשובה, שלג אני אני מדי עם עבודה באותו הרגע כך אזור הסגנון פורום לאורחים תהיה להישאר מנותקים עד מחר שבו ניתן לבצע פעולה זו, אף כי יש לי חשד sneaking כי היא vbet האחרונים גורם זה - אני יהיה updaate לך מחר כאשר אני יכול לבטל בהצלחה vBET.
יש לכם אורח המטמון מופעל? אם כן נא נסה לבטל אותו (באופן זמני בלבד עבור בדיקה) ובדוק שוב. קרוב לוודאי שהוא פועל ואת ביצעת שינויים בסגנון הסגנונות שלך מאוחסנים בקבצים. אז לאחר שינויים בסגנון קבצים הם שונים (שמות שונים) אך במטמון פלט HTML מלא במטמון אורח יש עדיין כתובות Url קבצים בסגנון הישן. זה בהחלט יכול להסביר מה קורה. אז אם היא באמת הגורם מכן נא:
1. המתן עד פג תוקפם של מטמון אורח הבעיה ילך משם עצמו
2. לחלופין, אם ברצונך להמתין רק לנקות את מטמון אורח
אם היא אינה הגורם מכן אנא ידעו אותנו, נבדוק אותו שוב.
מיכאל, כוונון ביטול מטמון אורח עבד, אך רק אי פעם השתמשתי סגנון אחד כל דבר שאי פעם במטמון או המוצגות לאורחים היה אזור הסגנון שבו אני משתמש כעת, המשתמש אף פעם לא היה שזוגות סגנון אחר, אי-פעם!, אני מוצא כי אם הגדרות vbulletin שינוי הסגנון המוצגות לאורחים הוא לא לכבוד בחירה שלי בדיוק, להיט שלו או העלמה אך בעיקר שאינה בסגנון גירסה של הסגנון הנוכחי. אם אני עושה כמו לבקש לבטל את מטמון אורח הוא מתנהג כפי שהוא צריך כלומר iscausing vbet זה בעיה!.
עזבתי את מטמון guest מופעל מאז 22: 15 אתמול התצוגה אורח הסרה/אינו מחובר בתצוגה היה כפי שהוא צריך להיות, כאשר פניתי אותו בחזרה ב 21: 20 היום התצוגה אורח נשבר שוב, שאם ניתן לאחר מכן לשנות את הסגנון זה מזהה זמינים כברירת מחדל vbulletin לא לכבוד זה insted שינוי התצוגה אורח קבוע מקבל אך מציגה שאותו קבוע בסגנון הקודם, לאחר מכן כאשר מישהו מנסה להציג התצוגה תחזור על הסגנון פשוט שיניתי את הליך משנה??
כבר פניתי אורח מטמון שוב כך שלי סגנונות קבועים, אני כאמור לא השתנו סגנון או חפש ולכן אין שום סיבה מדוע vBET צריך לגרום לבעיה זו, ניתן נא שחרר תיקון או לספר לי מה אני יכולה לעשות כדי לקבל עבודה זו כראוי?
פתרתי את הבעיה בעצמי אבל vBET צריך עדיין תיקון כך doen't זה צריך להיעשות באופן ידני:
- גישה Admincp > vBET מטמון
- > מטמון אורח
- מטמון Guest ללא זמין שנשמרו
- גרם אורחים מטמון אורך חיים & אורך מטמון אורח חיים עבור העמודים הרלוונטיים פחות ערכי אפס
- זמין מטמון אורח & שמור
- אורח התצוגות מוצגות כעת את הסגנון הנכון
- גרם אורחים מטמון אורך חיים & אורך מטמון אורח חיים עבור העמודים הרלוונטיים פחות הערך היו אותם לפני & נשמר
- מסומן תצוגה שנרשמו החוצה כדי לאשר סגנון היה עדיין אישור
כעת התצוגה עבור אורחים קבועים, אבל אני מניח כאשר שנגמר הזמן שאוחסן במטמון אם אורח מציג את האתר שלי, ויש בעיה עם סגנונות או שגיאה כלשהי ולאחר מכן כל אורח אחר-כך יראו סגנון שבור או שגיאה כאשר באמת שגיאה אינה קיימת עוד!
מצטערת שהיו לפתור אותה על-ידי משלך, אנו בודקים אפשרויות, מדוע נראה וכיצד לפתור אותה פעם אחת עבור כל
היי. vBET לא צריך שינויים בתחום זה - לא הייתה שום שגיאה בכלל - כבר הסברנו איך זה עובד. זה עובד כפי שהוא מניח - מציג דפי HTML המאוחסנים במטמון מלא עד שתוקפם יפוג. וזה עבד אותו הדבר בפורום שלך. התיאור שלך של איך פתרת את הבעיה הוא ההוכחה. שינית TTL מטמון לערך נמוך באמת, כך שפג תוקפם של כל הדפים והוחלפו במקום שבו הגיעו בקשות חדשות. הכל עובד בצורה מושלמת. בדיוק כפי שתיארתי בתגובה הראשונה שלי כאן - הדפים המאוחסנים במטמון שלך מצביעים על כך שלא קיימים קבצי CSS, מכיוון שככל הנראה חלק מה- CSS השתנה בפורום שלך. ובדיוק כפי שתיארתי קודם במקרה כזה אתה יכול פשוט לחכות עד שמטמון יפוג (אם הזמן לחיות יש ערכים נמוכים) של מטמון אורח ריקון. אנא זכור - אל תרוקן מטמון מסד נתונים - זה עובד בצורה מושלמת לא משנה אילו שינויים תעשה בפורום שלך
גם לא תצטרך לפתור אותה. למעשה שביצעת כרגע מה כתבתי לך בתשובה הראשונה שלי בהליך משנה זה:
רק ריקון מטמון Guest כפי שאתה התבקש. שימו לב, אין דרך פשוטה הרבה יותר לכך - אין לך לביצוע כל השלבים האלה, מספיק כדי לעבור אל Admin CP -> vBET מטמון -> מטמון הניקוי. מצטער שאני לא הזכיר אפשרות זו בתגובה האחרונה - הנחתי שאתה יודע אותו.אז אם היא באמת הגורם מכן נא:
1. המתן עד פג תוקפם של מטמון אורח הבעיה ילך משם עצמו
2. לחלופין, אם ברצונך להמתין רק לנקות את מטמון אורח